batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
δεν ανοιγει φιλε.. κανω κατι λαθος? μια μαυρη φωτο βγαζει
H κορυφή για πρωτάρηδες...Καλησπέρα στο Forum.
Είμαι πρωτάρης στον χώρο και θα ήθελα στην γνώμη σας για το κορίτσι
.
Είναι καλή στο ενεργητικό;
Έχει υπομονή με πρωτάριδες;
η ξεπέτα τέλος πάντων..ρε βάτραχε, ποιά Ιωάννα ?? ηη...τέτοια δεν είναι ?? κόλησα τώρα...βόηθα με, γαμώ το μυαλό μου..
ξεπέτα δεν λέμε βέβαια κάποια που δεν σου φτιάχνει καφέ η δεν σου κάνει μασσάζ.. αλίμονο.. λέμε όμως κάποια που θέλει να σου πάρει τα λεφτά με τον μικρότερο δυνατό κόπο από μέρους της.. δηλαδή να σε κάνει να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είναι αδιάφορη και ψυχρή κλπ κλπ... μια σωστή επαγγελματίας σε κάνει να "πιστεύεις" ότι είσαι ο γκόμενός της.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά καταλαβαίνετε υποθέτω.. γι αυτό και οι "καλές" στην πιάτσα έχουν πάντα δουλειά και δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ το όνομά τους..εγω παιδια λειτουργω ως εξης...οταν πληρωνω για να γαμησω δεν περιμενω απο την κοπελα η απο την τρανς να μου συμπεριφερθει σαν να ειμαι ο γκομενος της.εχοντας αυτο στο πισω μερος του μυαλου μου με ολες οσες εχω παει αυτα τα χρονια εχω περασει καλα.πληρωνεις γαμας φευγεις...δεν περιμενεις να σου κανει και καφε και μασαζ....οποτε πρεπει σε γενικες γραμμες να προσεχουμε ποτε λεμε καποια κοπελα η τρανς ξεπετα.....αυτα ως μια γενικη τοποθετηση
αυτή δεν βαζει μιαλο μ τιποτα
ωραια μιλησε...αααα και κοψε τον πλυθηντικο...αισθανομαι αβολα......καλα να περνας...ξεπέτα δεν λέμε βέβαια κάποια που δεν σου φτιάχνει καφέ η δεν σου κάνει μασσάζ.. αλίμονο.. λέμε όμως κάποια που θέλει να σου πάρει τα λεφτά με τον μικρότερο δυνατό κόπο από μέρους της.. δηλαδή να σε κάνει να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είναι αδιάφορη και ψυχρή κλπ κλπ... μια σωστή επαγγελματίας σε κάνει να "πιστεύεις" ότι είσαι ο γκόμενός της.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά καταλαβαίνετε υποθέτω.. γι αυτό και οι "καλές" στην πιάτσα έχουν πάντα δουλειά και δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ το όνομά τους..
ξεπέτα δεν λέμε βέβαια κάποια που δεν σου φτιάχνει καφέ η δεν σου κάνει μασσάζ.. αλίμονο.. λέμε όμως κάποια που θέλει να σου πάρει τα λεφτά με τον μικρότερο δυνατό κόπο από μέρους της.. δηλαδή να σε κάνει να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είναι αδιάφορη και ψυχρή κλπ κλπ... μια σωστή επαγγελματίας σε κάνει να "πιστεύεις" ότι είσαι ο γκόμενός της.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά καταλαβαίνετε υποθέτω.. γι αυτό και οι "καλές" στην πιάτσα έχουν πάντα δουλειά και δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ το όνομά τους..
κορμι θανατηφορο μυαλο ερπυστριοφορο.........
αναφερόμουν σε όλους, όχι μόνο σε σένα, γι αυτό ο πληθυντικός..ωραια μιλησε...αααα και κοψε τον πλυθηντικο...αισθανομαι αβολα......καλα να περνας...
η ξεπέτα τέλος πάντων..
δεν κανεις λαθος...ρε Γλυκομούτσουνε..το Μελινάκι δεν είναι ή κάνω λάθος ??