Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
κορμι θανατηφορο μυαλο ερπυστριοφορο.........

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω παιδια λειτουργω ως εξης...οταν πληρωνω για να γαμησω δεν περιμενω απο την κοπελα η απο την τρανς να μου συμπεριφερθει σαν να ειμαι ο γκομενος της.εχοντας αυτο στο πισω μερος του μυαλου μου με ολες οσες εχω παει αυτα τα χρονια εχω περασει καλα.πληρωνεις γαμας φευγεις...δεν περιμενεις να σου κανει και καφε και μασαζ....οποτε πρεπει σε γενικες γραμμες να προσεχουμε ποτε λεμε καποια κοπελα η τρανς ξεπετα.....αυτα ως μια γενικη τοποθετηση :rockon: :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
εγω παιδια λειτουργω ως εξης...οταν πληρωνω για να γαμησω δεν περιμενω απο την κοπελα η απο την τρανς να μου συμπεριφερθει σαν να ειμαι ο γκομενος της.εχοντας αυτο στο πισω μερος του μυαλου μου με ολες οσες εχω παει αυτα τα χρονια εχω περασει καλα.πληρωνεις γαμας φευγεις...δεν περιμενεις να σου κανει και καφε και μασαζ....οποτε πρεπει σε γενικες γραμμες να προσεχουμε ποτε λεμε καποια κοπελα η τρανς ξεπετα.....αυτα ως μια γενικη τοποθετηση :rockon: :rockon:
ξεπέτα δεν λέμε βέβαια κάποια που δεν σου φτιάχνει καφέ η δεν σου κάνει μασσάζ.. αλίμονο.. λέμε όμως κάποια που θέλει να σου πάρει τα λεφτά με τον μικρότερο δυνατό κόπο από μέρους της.. δηλαδή να σε κάνει να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είναι αδιάφορη και ψυχρή κλπ κλπ... μια σωστή επαγγελματίας σε κάνει να "πιστεύεις" ότι είσαι ο γκόμενός της.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά καταλαβαίνετε υποθέτω.. γι αυτό και οι "καλές" στην πιάτσα έχουν πάντα δουλειά και δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ το όνομά τους..

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αυτή δεν είναι η Βανέσα (που ζητάει και 70 € την σήμερον ημέρα), αλλά είναι μια κοπέλα η Ράνια, που εκανε σιτι τουρ το καλοκαίρι στο Ηράκλειο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ξεπέτα δεν λέμε βέβαια κάποια που δεν σου φτιάχνει καφέ η δεν σου κάνει μασσάζ.. αλίμονο.. λέμε όμως κάποια που θέλει να σου πάρει τα λεφτά με τον μικρότερο δυνατό κόπο από μέρους της.. δηλαδή να σε κάνει να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να είναι αδιάφορη και ψυχρή κλπ κλπ... μια σωστή επαγγελματίας σε κάνει να "πιστεύεις" ότι είσαι ο γκόμενός της.. δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά καταλαβαίνετε υποθέτω.. γι αυτό και οι "καλές" στην πιάτσα έχουν πάντα δουλειά και δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ το όνομά τους..
ωραια μιλησε...αααα και κοψε τον πλυθηντικο...αισθανομαι αβολα......καλα να περνας...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

πολυ σωστα μιλαει ο νεος :p

συνυπογραφω στο ακεραιο

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
κορμι θανατηφορο μυαλο ερπυστριοφορο.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες...αν και στην τελευταία μου επίσκεψη (οχι στη συγκεκριμένη) μου λέει
κάτσε να σου βάλω ένα πότο?
θες ένα ουίσκι ?
να πιούμε να χαλαρώσουμε να τα πούμε ?
Περιττό να πω ότι στην αρχή αισθάνθηκα αμήχανα μιας και σε άλλα είμαι μαθημένος και για άλλη δουλειά είχα πάει  :knockinb: αλλά δεν με χάλασε και στην συνέχεια μου άρεσε το όλο κλίμα και το αξιολόγησα στα θετικά.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom