Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
3.477
telika exei dikio o papas

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1

....απο πηγη και εγκυρα!
Πελατης απο Νεα Υορκη που ειχε εμπειρια μαζι της μου ειπε πως πριν απο μερικα χρονια την επισκεφτηκε με 1200$ και ηταν οντως πολυ ομορφη χωρις make up...με προσοντα "7 inches thick!"...βεβαια εδωσε αυτα τα λεφτα γιατι "πληρωνε" η εταιρεια!....τελος , εχει επισκεφτει και αυτην : με πολυ λιγοτερα (300$)...εξισου γοητευμενος απο την παρουσια της αλλα και τα προσοντα της!
...βεβαια μου δηλωσε πως οι περισσοτερες που ηρθε σε επαφη στην Αμερικα δεν ειχαν δυνατη ή συνεχομενη στυση προφανως λογω ορμονων..επισης οι περισσοτερες κανουν ξεπετες..."unzip , suck, quicky, cum, bye bye..."

..."well, you cant have it all dear..."

xxx
QA

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
....απο πηγη και εγκυρα!
Πελατης απο Νεα Υορκη που ειχε εμπειρια μαζι της μου ειπε πως πριν απο μερικα χρονια την επισκεφτηκε με 1200$ και ηταν οντως πολυ ομορφη χωρις make up...με προσοντα "7 inches thick!"...βεβαια εδωσε αυτα τα λεφτα γιατι "πληρωνε" η εταιρεια!....τελος , εχει επισκεφτει και αυτην : με πολυ λιγοτερα (300$)...εξισου γοητευμενος απο την παρουσια της αλλα και τα προσοντα της!
...βεβαια μου δηλωσε πως οι περισσοτερες που ηρθε σε επαφη στην Αμερικα δεν ειχαν δυνατη ή συνεχομενη στυση προφανως λογω ορμονων..επισης οι περισσοτερες κανουν ξεπετες..."unzip , suck, quicky, cum, bye bye..."

:think:

xxx
QA
:think: Απίθανο!!!
Δηλαδή...
Εις τας Αμέρικας υπάρχουν εταιρείες που πληρώνουν τρανς να πηδούν τους εργαζομένους τους???
Εις τας Ευρώπας και δή εδώ οι ίδιες οι εταιρείες  :fuck1: τους εργαζόμενους!!!  :2funny:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις που παιζουν τραβελοσπιτα στην αθηνα?ευχαριστω!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
το ξερω για κει απλα ρωταω μηπως παιζει κατι πιο προσφατο!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

URL]

npap50

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρισε καποιος τις κοπελες απο την Αργεντινη ? (Ts dating)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γνωρισε καποιος τις κοπελες απο την Αργεντινη ? (Ts dating)
Τον πρώην πρόεδρο περονιστή κομουνιστή τον Μενέμ εχω δει σε ντοκυμαντερ και απ οτι κατάλαβα γάμησε ολόκληρη την χώρα του που ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει.
Για τα αρζεντίν τράβελα δεν ξέρω αν πηδούν το ίδιο καλά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom