Ξέχασες το κυριότερο!!!Δεν την εχω γνωριση ακομα .... αλλα απο τις φωτος καλη φαινετε ...
Προ...σόντα ριών? ;)
Ξέχασες το κυριότερο!!!Δεν την εχω γνωριση ακομα .... αλλα απο τις φωτος καλη φαινετε ...
Ξέχασες το κυριότερο!!!
Προ...σόντα ριών? ;)
της liberty?που μπορουμε καμια φωτο τησ?
Εδώ παπάς εκέι παμπάς πουν ο μπαμπάς?telika exei dikio o papas
naiτης liberty?
Απίθανο!!!....απο πηγη και εγκυρα!
Πελατης απο Νεα Υορκη που ειχε εμπειρια μαζι της μου ειπε πως πριν απο μερικα χρονια την επισκεφτηκε με 1200$ και ηταν οντως πολυ ομορφη χωρις make up...με προσοντα "7 inches thick!"...βεβαια εδωσε αυτα τα λεφτα γιατι "πληρωνε" η εταιρεια!....τελος , εχει επισκεφτει και αυτην : με πολυ λιγοτερα (300$)...εξισου γοητευμενος απο την παρουσια της αλλα και τα προσοντα της!
...βεβαια μου δηλωσε πως οι περισσοτερες που ηρθε σε επαφη στην Αμερικα δεν ειχαν δυνατη ή συνεχομενη στυση προφανως λογω ορμονων..επισης οι περισσοτερες κανουν ξεπετες..."unzip , suck, quicky, cum, bye bye..."
xxx
QA
εχει δυο-τρια θρεντ...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=81379.msg2391694#msg2391694]εδω [/URL]Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις που παιζουν τραβελοσπιτα στην αθηνα?ευχαριστω!!
υπηρχε ενα στου Ρεντη ...αλλα δεν πρεπει να παιζει πλεονΚαλησπερα παιδια γνωριζει κανεις που παιζουν τραβελοσπιτα στην αθηνα?ευχαριστω!!
Γνωρισε καποιος τις κοπελες απο την Αργεντινη ? (Ts dating)
Τον πρώην πρόεδρο περονιστή κομουνιστή τον Μενέμ εχω δει σε ντοκυμαντερ και απ οτι κατάλαβα γάμησε ολόκληρη την χώρα του που ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει.