Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.142
Πόντοι
1.446

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
21

Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει νήμα για την συγκεκριμένη απλά οι απόψεις είναι διφορούμενες οπότε είπα να ρωτήσω αν κανένας έχει εμπειρία σχετικά πρόσφατα μαζί της.

arisdespot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι;

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
126
Πόντοι
0

flinstone

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2022
Like
91
Πόντοι
0

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
756
Πόντοι
81
Αρχικά είναι αγενεστατη.....
Στέλνω μήνυμα και απαντάει "έλα τι θες; Για τώρα;"
Ρε δεν πάμε καλά.....σόρρυ παιδιά δλδ τι;
Χάρη μας κάνουν;
Παρόμοια περίπτωση με αυτό το παρταλι Blanca Mendonça. Αγενεστατη. Της είχα στείλει πριν από μια εβδομάδα να ρωτήσω τιμές και σήμερα που τόλμησα πάλι να της πω ότι θέλω να βρεθούμε άρχισε τις μαλακιες μην μου τρως τον χρόνο και κάτι τέτοια κουλά. Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα φαβελοτραβελα. Κάτι πρέπει να γίνει.. Μαλακες που τα σκατε σε τέτοιου είδους ξεπετες για κάντε λίγο κρατει γιατί τις έχετε δώσει πολύ αέρα.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
126
Πόντοι
0
Παρόμοια περίπτωση με αυτό το παρταλι Blanca Mendonça. Αγενεστατη. Της είχα στείλει πριν από μια εβδομάδα να ρωτήσω τιμές και σήμερα που τόλμησα πάλι να της πω ότι θέλω να βρεθούμε άρχισε τις μαλακιες μην μου τρως τον χρόνο και κάτι τέτοια κουλά. Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα φαβελοτραβελα. Κάτι πρέπει να γίνει.. Μαλακες που τα σκατε σε τέτοιου είδους ξεπετες για κάντε λίγο κρατει γιατί τις έχετε δώσει πολύ αέρα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο
Έχει ξεφύγει η κατάσταση, ελεοος πια

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.493
Πόντοι
446

mitsotakis-tha-ta-ftiaxei-o-mitsotakis.gif

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.142
Πόντοι
1.446

Πού να σας πω και τα δικά μου ...με την Priscilla Cavalcante πού της στέλνω να βρεθούμε εδώ και 2-3 εβδομάδες ,με έχει μπλοκάρει από όλα μου τα τηλέφωνα και μου γράφει ότι δεν γουστάρει, έχει γκόμενο... άγαλμα εγώ what the fuck μωρη, πήγα εγώ να σε πιάσω γκόμενα πού έχω τις μαύρες μου με την Bruna...

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
756
Πόντοι
81
Πού να σας πω και τα δικά μου ...με την Priscilla Cavalcante πού της στέλνω να βρεθούμε εδώ και 2-3 εβδομάδες ,με έχει μπλοκάρει από όλα μου τα τηλέφωνα και μου γράφει ότι δεν γουστάρει, έχει γκόμενο... άγαλμα εγώ what the fuck μωρη, πήγα εγώ να σε πιάσω γκόμενα πού έχω τις μαύρες μου με την Bruna...
Ρε Γιώργη γιατί δεν πας στην αγκαλιά της Yara?

Nikthegreek099

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια βοήθεια μιας και νιος που θελει να μπει στο αθλημα...εχουν εξαφανιστει οι αγγελιες της yara ξερουμε κάτι ; επισης ακούω και αλλες προτασεις μερσι

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.142
Πόντοι
1.446
Ρε Γιώργη γιατί δεν πας στην αγκαλιά της Yara?

Αλάνια βοήθεια μιας και νιος που θελει να μπει στο αθλημα...εχουν εξαφανιστει οι αγγελιες της yara ξερουμε κάτι ; επισης ακούω και αλλες προτασεις μερσι
Η Yara όπως και όλη η παρέα της είναι σε "αγρανάπαυση" μέχρι τις 10/5 .
Έχουν αγγελίες στο distintas και το γράφει εκεί .

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
756
Πόντοι
81

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.142
Πόντοι
1.446
Έχουν περίοδο μακράς διαρκείας;;
Η Yara έκανε μία επέμβαση οι υπόλοιπες δεν ξέρω , η "Kalisee" μού έγραψε πως θα καταλάβω (;) μετά το πέρας των διακοπών (!;)
Μπορεί και να ετοιμάζουν καμιά γενική μετακόμιση ... who knows ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom