Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.263
Πόντοι
2.356
Συγνώμη ρε παιδιά, είστε με τα καλά σας που θα δώσετε 200 ευρώ για ένα σεξ; Μα είστε με τα καλά σας; Ούτε να το συζητάτε! Ναι, δε λέω, μέχρι 50 ευρώ και τέλος. Δηλαδή έλεος! Και να υπήρχε καμιά ποιότητα πάει στο καλό. Συνήθως δεν έχει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.236
Πόντοι
4.510
Και εγωωετ
Εγώ τελευταία έχω δει κάποια αλλαγή στον τρόπο που με αντιμετωπίζει και το σκέφτομαι πότε θα ξαναπάω αλλά γενικώς είναι κορυφή .Αν πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να της πεις ότι στην πρότεινα, έτσι για να ξέρει...100/150 κοστίζει , Super VFM για αυτό που είναι.
Και εγώ έτσι έχω καταλάβει..Πρέπει να δίνει πολύ πόνο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.897
Πόντοι
456
Συγνώμη ρε παιδιά, είστε με τα καλά σας που θα δώσετε 200 ευρώ για ένα σεξ; Μα είστε με τα καλά σας; Ούτε να το συζητάτε! Ναι, δε λέω, μέχρι 50 ευρώ και τέλος. Δηλαδή έλεος! Και να υπήρχε καμιά ποιότητα πάει στο καλό. Συνήθως δεν έχει.
πω πω τελικα μου φαινεται θα φτιαξω γραφειο τρανσοσεξισμου και οχι μονο για Πουκετ ,με 40-42 ευρω τωρα επεσε το ευρω λιγο,γι ασορτ ταιμ 2 ωρες τοτυλαχιστον στο δωματιο ,και κατι τυπισες ωραιοτερες και απο γυναικες , ενταξει ομως κυριωσ για ενεργητικους ,βρισκεις και καποιεσ με κανα 17 ποντο αλλα μεχρι εκει.Ε μετα πως να παω να σκασω τετοια ποσα εδω στην Ελλαδα ...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.306
Πόντοι
1.446
Άγνωσται αί βουλαί της Καύλας , κύριε !

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Εδώ και λίγες μέρες έχω συνομιλία με μια τρανς κοπέλα. Σήμερα της έστειλα μήνυμα "πως ήταν η μέρα σου;" και μου απάντησε "δύσκολη, γαμηθηκα στην δουλειά!!!"

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Μέχρι 50 τι παίρνεις; την χειρότερη σαβούρα που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω. Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.306
Πόντοι
1.446

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
42
Πόντοι
0
ελα ντε πρέπει να ειναι πολυ απελπισμένος κάποιος για να δώσει 200 ευρώ για ενα απλό σεξ μιας φοράς....υπάρχουν οντως τοσο τελειωμένοι που τους πιάνουν κορόιδα οι πουτάνες για να τους ξεπετάξουν; :buck2:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.749
Πόντοι
606
Μέχρι 50 τι παίρνεις; την χειρότερη σαβούρα που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω. Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
τι θεωρεις σαβορα μουτρο????γιατι τ γουστα ειναι σχετικα !!!!αν εγω ας πουμε γαμαω για τ δικα σου δεμονεμα κοπελες μετριας εμφανισεις με 50 60 30 Ε !!!θα πρεπει ν τ κοψω??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.263
Πόντοι
2.356
Κάνεις λάθος και μάλιστα σοβαρό. Και υποιθετικά αν έχεις δίκιο χίλιες φορές να ρισκάρεις το 50ρικο παρά το 200αρικο. Ναι η ποιότητα εχει πέσει και για αυτό πλέον κάποιοι σχεδόν απέχουμε - αλλά όχι και να πάμε στα 200άρια σε κάτι ξεπέτες τουρίστριες τρανς...

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.591
Πόντοι
491
Κάνεις λάθος και μάλιστα σοβαρό. Και υποιθετικά αν έχεις δίκιο χίλιες φορές να ρισκάρεις το 50ρικο παρά το 200αρικο. Ναι η ποιότητα εχει πέσει και για αυτό πλέον κάποιοι σχεδόν απέχουμε - αλλά όχι και να πάμε στα 200άρια σε κάτι ξεπέτες τουρίστριες τρανς...
Συμφωνώ !!!
Υπάρχουν τρανς όπου με 50- 60 ευρώ και καμιά φορά ίσως και λιγότερα, θα περάσεις μαζί τους υπέροχα και είναι πάρα μα παρά πολύ καλές ...
Όχι όλες όμως,είναι ελάχιστες αυτές και παίζουν πολλά ρόλο.
Δε λέω όμως και με τα 150-200 υπάρχουν περιπτώσεις που αξίζουν .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.263
Πόντοι
2.356
Όσο αφορά τα κρόσια που έγραψε ο άλλος από πάνω ειρωνικά - να σας πω ότι δεν υπάρχουν καλά κρόσσια στην Ελλάδα δυστυχώς. Μόνο Μπαμπηδες με περούκα συναντώ ή κάτι Νίνες (από kanesex) που σου ζητάνε paysafe 50 ευρώ προκαταβολή για να βρεθείς μαζί τους...

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.263
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ !!!
Υπάρχουν τρανς όπου με 50- 60 ευρώ και καμιά φορά ίσως και λιγότερα, θα περάσεις μαζί τους υπέροχα και είναι πάρα μα παρά πολύ καλές ...
Όχι όλες όμως,είναι ελάχιστες αυτές και παίζουν πολλά ρόλο.
Δε λέω όμως και με τα 150-200 υπάρχουν περιπτώσεις που αξίζουν .
Πλέον και οι δύο περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεσαι δυστυχώς σπανίζουν φίλε... Και εγώ, είχα ένα σκανταράκι και μάλιστα πολύ παλιό, αλλά πλέον δεν δουλεύει και από τότε "ρισκάρω" κάθε 3μηνο για να μην πω τετράμηνο να πάω σε άσχετες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Τροφη για σκεψη...Ενας ανδρας φοραει περουκα καλσον και γοβες και ζηταει 50ρικα και 60 ευρω και τα περνει.Μια τρανς η οποια εχει ριξει ενα καρο λεφτα σε καλλωπισμο και χειρουργεια και εχει γαμησει το σωμα και το μυαλο παιρνοντας ορμονες οταν βλεπει αυτα δεν ειναι λογικο να ζητησει παραπανω λεφτα ΑΣΧΕΤΑ αν οι υπηρεσιες της παραμενουν ιδιες;Ολοι εχουμε συμετασχει για να συμβει αυτο.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.263
Πόντοι
2.356
Τροφη για σκεψη...Ενας ανδρας φοραει περουκα καλσον και γοβες και ζηταει 50ρικα και 60 ευρω και τα περνει.Μια τρανς η οποια εχει ριξει ενα καρο λεφτα σε καλλωπισμο και χειρουργεια και εχει γαμησει το σωμα και το μυαλο παιρνοντας ορμονες οταν βλεπει αυτα δεν ειναι λογικο να ζητησει παραπανω λεφτα ΑΣΧΕΤΑ αν οι υπηρεσιες της παραμενουν ιδιες;Ολοι εχουμε συμετασχει για να συμβει αυτο.....
όχι δεν είναι λογικό. Έχει σημασία η ποιότητα.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.306
Πόντοι
1.446
Αλλο Babis και άλλο Baby :wink:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Kυριοι μην μπερδευεται τα πραγματα...εγω συμφωνω μαζι σας απλα κανω τον συνηγορο του διαβολου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom