Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (14 μέλη και 36 επισκέπτες)

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω βρει ένα φοβερό στανταρακι λίγο πιο κάτω από την ευθεία στα ΚΤΕΛ κηφισου ,στο λεροϊ
Φοβερές παροχές κ πολύ καλό παιδί
Γνωρίζει κανένας κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης εκεί κοντά ;
Να είναι καθαρό κ οικονομικό

Kostantinos222

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
41
Πόντοι
0
Κανεις εδω;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.745
Πόντοι
606

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.230
Πόντοι
4.510

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
405
Πόντοι
311
Γνωμη κανρις;
Με κλειστα ματια πηγαινε απο τα πιο αξιόλογα

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
405
Πόντοι
311
Καλησπέρα σε όλους !!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω βρει ένα φοβερό στανταρακι λίγο πιο κάτω από την ευθεία στα ΚΤΕΛ κηφισου ,στο λεροϊ
Αν ειναι η σασα ξανθια με ενα γκολφ στειλε μου το τηλ σε προσωπικό εαν υπαρχει

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
77
Πόντοι
0
Μύστες η Ρία από προσόντα τι λέει; Δεν έχει αναφερθεί κανείς ποτέ και απορώ... επειδή γράφει ότι κάνει και ενεργητικό,δώστε τα φώτα σας...

tzitzi15

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχουμε καθόλου πληροφορίες για τον κοριτσαρο αυτόν ; Είμαι άπειρος στο σπορτ έχω δοκιμάσει μια φορά πριν κανένα χρόνο και το σκέφτομαι να ξαναδωσω μια ευκαιρία

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχουμε καθόλου πληροφορίες για τον κοριτσαρο αυτόν ; Είμαι άπειρος στο σπορτ έχω δοκιμάσει μια φορά πριν κανένα χρόνο και το σκέφτομαι να ξαναδωσω μια ευκαιρία

Σίγουρα δεν παει με cross την ειχα ρωτήσει, αν την θες ενεργητική πρέπει να την εχεις πολυ μεγαλη αλλιως δεν λειτουργει (δεν ξερω γουστα ειναι αυτα), σαν παθητική δεν ξερω, μου φάνηκε περιεργη σαν χαρακτήρας... για 200 που ζητάει μεγαλο το ρίσκο

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.259
Πόντοι
1.436

Αυτή σου γθάλισε γιά να ξαναδοκιμάσεις ; Καλύτερα πήγαινε σε κάτι φτηνότερο και ίσως καλύτερο (μάτια δεν έχετε ρε πούστη μου ;...)

Tarandos

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Σίγουρα δεν παει με cross την ειχα ρωτήσει, αν την θες ενεργητική πρέπει να την εχεις πολυ μεγαλη αλλιως δεν λειτουργει (δεν ξερω γουστα ειναι αυτα), σαν παθητική δεν ξερω, μου φάνηκε περιεργη σαν χαρακτήρας... για 200 που ζητάει μεγαλο το ρίσκο

Μακρια δεν αξιζει ουτε για 50 ευρο την εχω πατησει παγοκολονα σε 20 λεπτα με ειχε ξεπεταξει ουτε καν χαδια μακριαα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
512
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους !!
το βουλγαρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom