Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Nikosep

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
6
Πόντοι
0

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
648
Πόντοι
81
Ρε παιδιά συγνώμη αν είναι άσχετη εδώ η ερώτηση. Αλλά πώς γίνεται και οι περισσότερες Trans έχουν τεράστιο καυλι.

Ξένος

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
13
Πόντοι
0
Ρε παιδιά συγνώμη αν είναι άσχετη εδώ η ερώτηση. Αλλά πώς γίνεται και οι περισσότερες Trans έχουν τεράστιο καυλι.
Iσχύει ο νόμος του Μέρφι: «Όταν κάτι δεν σου χρειάζεται πλέον, θα είναι στην καλύτερη εκδοχή του»
Όπως το να βρίσκεις γκόμενα μόλις σταματήσεις να ψάχνεις ή το ότι η σειρά σου στην τουαλέτα έρχεται πάντα όταν το χαρτί έχει τελειώσει.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.712
Πόντοι
1.056
..... η απάντηση απλή ! σιχάθηκαν να γαμάνε μουνί και το μπατάρησαν ..... στο γυάλισμα .....το ξεσκόνισμα κλπ κλπ ενώ εμείς οι μικροτσούτσουνοι. ψάχνουμε το μουνί με το κιάλι !

• Χαχα
Αντιδράσεις: lia(1)

poustarelio

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
304
Πόντοι
20
Καλά παίζει ρόλο κ η καλλιτεχνική φωτογραφία από κοντά! Αλλα ορισμένες, είναι με πλούσια τα προσόντα κ λειτουργικά! Λίγες πάντως!

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
648
Πόντοι
81

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
648
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν κάνει και με τις ορμόνες που περνούν.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Μονο βραζιλιάνες. Γενικά λατινες. Από Ευρώπη σχεδόν καμία. Έχει να κάνει με τα γονίδια μάλλον.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν κάνει και με τις ορμόνες που περνούν.
Έλεος ρε φίλε. Λες το μυστικό για να κάνεις τεράστιο εργαλείο είναι να παίρνεις θηλυκές ορμόνες; για σκέψου το λίγο......

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
648
Πόντοι
81
Έλεος ρε φίλε. Λες το μυστικό για να κάνεις τεράστιο εργαλείο είναι να παίρνεις θηλυκές ορμόνες; για σκέψου το λίγο......
Άμα ήξερα δεν θα ρώταγα. Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι ορμόνες. Μήπως ξέρεις εσύ;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.197
Πόντοι
1.436
Άμα ήξερα δεν θα ρώταγα. Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι ορμόνες. Μήπως ξέρεις εσύ;
Θηλυκέ΄ς ορμόνες να μεγαλώνουν την πούτσα , χλωμό . Πάντως απο την εμπειρία μου με κάποιες που είναι ψωλαρούδες και παιίρνουν και ορμόνες δεν υπάρχει πρόβλημα .πχ. Sandra Carvalho ,Yara Ventura,Cammy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom