Στα 50€ και αυτή. Καβλωνει φουλ με ωραίο χώρο. Εχει βέβαια άγρια αντρικα χαρακτηριστικά αλλά το σώμα λαμπάδα. Σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν είναι από τις πρώτες επιλογές αλλά θα ξαναπηγαινα.![]()
Zetaki Kayla
Καυτή τρανς με πλούσια προσόντα σε περιμένω στον χώρο μου για στιγμές απόλυτης ηδονής.6974561758kanesex.com
Αγαπητοί έχει κανένας άποψη για την Ζέτα; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 4.510
Η Αλίκη Ε;Ε τότε μάλλον αξίζει να πάωΤης Αλίκης μπορεί να φτάνει άνετα 18cm. Μιχαελα οντως είναι μέτριο. Εγώ παίζω ενεργητικά αλλά η τυπισα καβλωνει φουλ
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 983
- Πόντοι
- 201
Περιοχή?Στα 50€ και αυτή. Καβλωνει φουλ με ωραίο χώρο. Εχει βέβαια άγρια αντρικα χαρακτηριστικά αλλά το σώμα λαμπάδα. Σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν είναι από τις πρώτες επιλογές αλλά θα ξαναπηγαινα.
jamielanister
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καβλοφατσα ειναιΣτα 50€ και αυτή. Καβλωνει φουλ με ωραίο χώρο. Εχει βέβαια άγρια αντρικα χαρακτηριστικά αλλά το σώμα λαμπάδα. Σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν είναι από τις πρώτες επιλογές αλλά θα ξαναπηγαινα.
Evelyn Ts Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
![www.lovelist.com.gr](https://i0.wp.com/www.lovelist.com.gr/wp-content/uploads/2024/12/50583.jpeg?fit=500%2C375&ssl=1)
Evelyn Ts Cross 6980397390 - Love List
Είμαι η Έβελιν ενεργόπαθητική αφέντρα που μαρέσει να ξεφτιλίζω τα υπακούα πουτανάκια μαρέσει να ξεπαρθενιάζω Πρωτάρηδες. Η πούτσα μου καυλώνει κανονικά πέτρα σκληρή μπαίνω μέσα […]
![www.lovelist.com.gr](https://i0.wp.com/www.lovelist.com.gr/wp-content/uploads/2020/02/lovelist_favicon.jpg?fit=32%2C32&ssl=1)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα
Συνημμένα
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ψάχνω να βρω κριτικές για αυτό εδώ το πιπινι αλλά δεν … μήπως θυμάται κανείς ή έχει εμπειρία μαζί της ;
RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Φαίνεται πολύ καλόΚαλημέρα ψάχνω να βρω κριτικές για αυτό εδώ το πιπινι αλλά δεν … μήπως θυμάται κανείς ή έχει εμπειρία μαζί της ;
Ας μας πει κάποιος
ΑλίκηΗ Αλίκη Ε;Ε τότε μάλλον αξίζει να πάω
Παίζω κυρίως ενεργητικά , και τρελενομαι να γαμαω στοματακια μέχρι να σε βλεπω να δακριζεις . Τι λες αντέχεις ;
Το δωράκι μου είναι :
Μιση ωρα 60€
Μια ωρα 100 €
Και αν θέλεις να τελειώσω κι εγώ μαζί σου είναι +50
Φετίχ και λαγνειες (μόνο ενεργητικά από εμένα και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως)
Ζευγάρια 300 €
Προς κυψέλη εάν θυμάμαι καλά. Έψαχνα κάνα τέταρτο να παρκάρωΠεριοχή?
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 606
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/uploads/15643/4034352.jpg)
Άμεσα διαθέσιμη μόνο για εσένα
Γειά σου είμαι η Valeria trans επαγγελματίας και είμαι εδώ για ικανοποιήσω όλες σου τις φαντασιώσεις και όλα σου τα γούστα !!!♥️ Εχω χώρο στο Μεταξουργείο κοντά και έρχομαι και σε δικό σου χώρο και σε ξενοδοχείο της επιλογής σου με προκαταβολή όλο το ποσό σε λογαριασμό Iris/Revolut και πληρωμένο...
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/themes/beta/images/favicons/favicon-16x16.png)
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 1.436
Γιατί γελάει ο συμπολεμιστής lycienr ?κανα μουτρο μπας και μπηκε εδω????![]()
Γειά σου είμαι η Valeria trans επαγγελματίας και είμαι εδώ για ικανοποιήσω όλες σου τις φαντασιώσεις και όλα σου τα γούστα !!!♥️ Εχω χώρο στο Μεταξουργείο κοντά και έρχομαι και σε δικό σου χώρο και σε ξενοδοχείο της επιλογής σου με προκαταβολή όλο το ποσό σε λογαριασμό Iris/Revolut και πληρωμένο...kanesex.com
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 606
με πειραζει !!!!!!!απλα η κατυ ξερει κ τ κρυβει
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.706
- Πόντοι
- 1.056
.... βάτραχα, πάλι εσύ θα βγάλεις το φίδι !!! απ την τρύπα ! ή θα το βάλεις......κανα μουτρο μπας και μπηκε εδω????![]()
Γειά σου είμαι η Valeria trans επαγγελματίας και είμαι εδώ για ικανοποιήσω όλες σου τις φαντασιώσεις και όλα σου τα γούστα !!!♥️ Εχω χώρο στο Μεταξουργείο κοντά και έρχομαι και σε δικό σου χώρο και σε ξενοδοχείο της επιλογής σου με προκαταβολή όλο το ποσό σε λογαριασμό Iris/Revolut και πληρωμένο...kanesex.com
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
poustarelio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 280
- Πόντοι
- 0
Η Cammy δες κ κριτική, είναι όμορφη με σιλικον κωλαρα κ στήθος. Βγάζει αρκετή θηλυκότητα κ είναι καλή κ στους 2 ρόλους! Ενεργητική δίνει πόνο αν την καυλωσεις κι έχει αρκετά μακρύ κ χοντρό καβλι! 18-20 πόντους! Lohany δεν έχω πάρει θέλω να μάθω κι εγώ!Καλησπέρα, για παθητικό ποια θα μου προτείνατε cammy ή lohany?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις