Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.137
Πόντοι
1.106
Ρε μαλακες πραγματικά 10 χρόνων είστε?
Άλλο να γράψεις οκ για να τα πεις κάπου κτλ και άλλο μπήκα 8 δευτερόλεπτα ναι αλλά εχυσα άσπρα ναι εχυσα κίτρινα
Επαφη χωρις πρπφυλακτικο =
κινδυνος ΤΕΛΟΣ
Αντιμετωπιση ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΓΙΑΤΡΟ:ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΠΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

Ε
Λ
Ε
Ο
Σ

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Καλησπέρα , θα ανακοινώσω κάτι SOS και επείγον.
Έκανα γερή γερή μαλακία πριν μια ώρα.
Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με την Amanda miquer (https://distintas.net/amanda-miguer). Συγκεκριμένα δεν θα μπω πολλές λεπτομέρειες, ήταν από πάνω μου και ξαφνικά έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Της είπα "babe no , condom", και αυτή μου έπιασε τα χέρια και συνέχισε. Εγώ δεν έκανα άλλη προσπάθεια να αντισταθώ πάνω στην καύλα (σκέφτηκα λίγο ακόμα και εκεί το έχασα). Δηλαδή δικό μου το φταίξιμο γιατί συναίνεσα.
Είμαι σε κατάσταση πανικού γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί από εδώ και πέρα, είμαι μέστην αγωνία και τον θυμό και μου αξίζει γιατί φέρθηκα μαλακισμένα τελείως, σαν 15χρονο μην κοιτώντας τις συνέπειες.
Ο λόγος που το στέλνω αυτό είναι:
1. Για να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο κάνει ακάποτο οπότε να την αποφεύγεται
2. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει τσατ ή/και εδώ αν θέλει (για να δω πως κατέληξε) και αν έχει ξανακάνει η τύπισσα ακάποτο.
3. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν έχει κάποιο ΣΜΝ να το πει.
Παρακαλώ μην ρωτήσετε άσχετα πράγματα ή με κράξετε. Το ξέρω αξίζω το κράξιμο αλλά τώρα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Τυπε το οτι μπορει να παιρνει σκευασμα PrEP, δεν σου περασε απο το μυαλο;

vasilissa

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα , θα ανακοινώσω κάτι SOS και επείγον.
Έκανα γερή γερή μαλακία πριν μια ώρα.
Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με την Amanda miquer (https://distintas.net/amanda-miguer). Συγκεκριμένα δεν θα μπω πολλές λεπτομέρειες, ήταν από πάνω μου και ξαφνικά έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Της είπα "babe no , condom", και αυτή μου έπιασε τα χέρια και συνέχισε. Εγώ δεν έκανα άλλη προσπάθεια να αντισταθώ πάνω στην καύλα (σκέφτηκα λίγο ακόμα και εκεί το έχασα). Δηλαδή δικό μου το φταίξιμο γιατί συναίνεσα.
Είμαι σε κατάσταση πανικού γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί από εδώ και πέρα, είμαι μέστην αγωνία και τον θυμό και μου αξίζει γιατί φέρθηκα μαλακισμένα τελείως, σαν 15χρονο μην κοιτώντας τις συνέπειες.
Ο λόγος που το στέλνω αυτό είναι:
1. Για να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο κάνει ακάποτο οπότε να την αποφεύγεται
2. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει τσατ ή/και εδώ αν θέλει (για να δω πως κατέληξε) και αν έχει ξανακάνει η τύπισσα ακάποτο.
3. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν έχει κάποιο ΣΜΝ να το πει.
Παρακαλώ μην ρωτήσετε άσχετα πράγματα ή με κράξετε. Το ξέρω αξίζω το κράξιμο αλλά τώρα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Ακαποτα και με βραζιλιανα(αν και η συγκεκριμενη δηλωνει κολομβιανη...ακομα χειροτερα!!)? Εχεις δει πως μεγαλωνουν αυτα τα " κοριτσια" πριν γινουν "μουναρες"?
Κατι απλυτα αγορακια με σαπια δοντια που φορανε τουβλα στα ποδια για τακουνια.
Σε κατι παραγκες σαν των Ρομα που κανουν ακαποτο σεξ με ολους εκει στις φαβελες στην βραζιλια ωστε να μαζεψουν τα πρωτα τους λεφτα για να ξεκινησουν τις επεμβασεις. Υπαρχουν αρκετα ντοκιμαντερ δειτε κανενα...
Οι περισσοτερες ειναι οροθετικες και γεματες κωνδυλωματα και εχουν εγκληματικη συμπεριφορα. Απορω πως πατε μαζι τους....
Οταν πανω στις συζητησεις μου με πελατες μου λενε οτι πανε με βραζιλιανες τρανς τους βαζω μπλακ λιστ και δεν ξανα βρισκομαι μαζι τους. (και οταν φυγουν κανω μπανιο με bedadine και αποστειρωνω σεντονια κτλ) Ποτε δεν ξερεις τι κουβαλανε!! Ειδικα αυτες που ερχονται για ενα διαστημα να σας φανε τα λεφτα και μετα πανε σε αλλη χωρα. Νομιζεις την νοιαζει αν σε κολλησε Aids τωρα εσενα?
Τελος παντων.
Εχεις 72 ωρες απο την επαφη που μπορεις να ξεκινησεις προφυλακτικη αγωγη για το aids. Ακομα και να σε κολλησε αυτη και να εχει περασει ο ιος στο αιμα σου αν κανεις την αγωγη εχεις πιθανοτητες 98% να μην γινεις οροθετικος. Οσο το καθυστερεις ομως τοσο κινδυνευεις,οσο πιο γρηγορα παρεις τα πρωτα χαπια τοσο καλυτερο για εσενα. Το θεμα ειναι οτι αυτη η αγωγη ειναι για 1 μηνα, με δυνατα φαρμακα. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεια διαθετουν την συγκεκριμενη αγωγη σε επειγον καταστασεις οπως ειναι η δικη σου. Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο που εφημερευει ΤΩΡΑ! Πες σε εναν γιατρο οτι εκανες σεξ με μια τρανς κολομβιανη χωρις προφυλαξεις. Αν τους βλεπεις δυστακτικους να σου δωσουν την αγωγη ξεκινα να βαζεις σαλτσες για να τους δειξεις τον βαθμο επικδυνοτητας, πχ οτι αυτη ματωσε απο πισω και τετοια.
Εμενα ετσι οπως μας το περιγραφεις δυσκολο να κολλησεις aids, αλλα οχι απιθανο. για ολα τα αλλα ομως ναι. Τα αλλα ευτυχως ομως θεραπευονται!
Περαστικα σου...

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Παίδες μού στέλνει μηνύματα η Manu Bittencourt ενώ δεν της έχω γράψει ποτέ ( δεν γουστάρω) και γράφει κάνω τονα κάνω ταλλο κλπ είμαι στην Καλλιθέα κλπ Της γράφω πού βρήκες το τηλ. μου , από την τάδε ; ( Κάποια γνωστή "μάνατζερ" ) δεν λέει...
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ;
Εγώ που μιλάω μαζί της για ραντεβού μου έχει στείλει το ίδιο μήνυμα αλλά όχι στην Καλλιθέα , στο Παγκράτι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom