Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα , θα ανακοινώσω κάτι SOS και επείγον.
Έκανα γερή γερή μαλακία πριν μια ώρα.
Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με την Amanda miquer (https://distintas.net/amanda-miguer). Συγκεκριμένα δεν θα μπω πολλές λεπτομέρειες, ήταν από πάνω μου και ξαφνικά έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Της είπα "babe no , condom", και αυτή μου έπιασε τα χέρια και συνέχισε. Εγώ δεν έκανα άλλη προσπάθεια να αντισταθώ πάνω στην καύλα (σκέφτηκα λίγο ακόμα και εκεί το έχασα). Δηλαδή δικό μου το φταίξιμο γιατί συναίνεσα.
Είμαι σε κατάσταση πανικού γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί από εδώ και πέρα, είμαι μέστην αγωνία και τον θυμό και μου αξίζει γιατί φέρθηκα μαλακισμένα τελείως, σαν 15χρονο μην κοιτώντας τις συνέπειες.
Ο λόγος που το στέλνω αυτό είναι:
1. Για να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο κάνει ακάποτο οπότε να την αποφεύγεται
2. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει τσατ ή/και εδώ αν θέλει (για να δω πως κατέληξε) και αν έχει ξανακάνει η τύπισσα ακάποτο.
3. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν έχει κάποιο ΣΜΝ να το πει.
Παρακαλώ μην ρωτήσετε άσχετα πράγματα ή με κράξετε. Το ξέρω αξίζω το κράξιμο αλλά τώρα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
αν την εχισες μεσα θα χριαστει να πας συγγρου για περετερο αν οχι παρε τ ρισκο κ αραξε σπιτοι σου !!!!!
εγω αν ειμουν θα επρατα ετσι !!!!!!απλη ανταλαγη υγρων κατα αλλα πως ηταν τ μωρο ελεγε τηποτα να παμε κ μεις η οχι??????

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
98
Πόντοι
0
αν την εχισες μεσα θα χριαστει να πας συγγρου για περετερο αν οχι παρε τ ρισκο κ αραξε σπιτοι σου !!!!!
εγω αν ειμουν θα επρατα ετσι !!!!!!
οχι δεν έχυσα μέσα. Τον έπαιξα και έχυσε. Παίζει ρόλο; Επίσης από σαλόνικα είμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τον έπαιξα*. Βέβαια αυτή έχυσε στον πούτσο μου. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν αυτά

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
να δουμε λιγο τ θα πουν και οι αλλοι εγω νομιζω παιζει ρολο ......αν τραβιχτηκες τσαμπα νομιζω κουβεντιαζουμε !!!

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
347
Πόντοι
21
Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με την Amanda miquer (https://distintas.net/amanda-miguer). Συγκεκριμένα δεν θα μπω πολλές λεπτομέρειες, ήταν από πάνω μου και ξαφνικά έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Της είπα "babe no , condom", και αυτή μου έπιασε τα χέρια και συνέχισε. Εγώ δεν έκανα άλλη προσπάθεια να αντισταθώ πάνω στην καύλα (σκέφτηκα λίγο ακόμα και εκεί το έχασα). Δηλαδή δικό μου το φταίξιμο γιατί συναίνεσα.
Είμαι σε κατάσταση πανικού γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί από εδώ και πέρα, είμαι μέστην αγωνία και τον θυμό και μου αξίζει γιατί φέρθηκα μαλακισμένα τελείως, σαν 15χρονο μην κοιτώντας τις συνέπειες.
1. Για να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο κάνει ακάποτο οπότε να την αποφεύγεται
2. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει τσατ ή/και εδώ αν θέλει (για να δω πως κατέληξε) και αν έχει ξανακάνει η τύπισσα ακάποτο.
Παρακαλώ μην ρωτήσετε άσχετα πράγματα ή με κράξετε. Το ξέρω αξίζω το κράξιμο αλλά τώρα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
αρχικά μπράβο που βγαίνεις και το λες με σκοπό να προστατευθούν άτομα που ενδεχόμενος να πάνε μαζί της και να έχουν το νου..Η καβλα η καβλα η άτιμη πρέπει να ελέγχεται έστω στα βασικά.Ευχομαι να μη σου συμβεί το παραμικρό!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
δεν ειπες κατυ νεο ο ανθροπως θελει τ φωτα μας τωρα τ να κανει ??

οχι δεν έχυσα μέσα. Τον έπαιξα και έχυσε. Παίζει ρόλο; Επίσης από σαλόνικα είμαι

τον έπαιξα*. Βέβαια αυτή έχυσε στον πούτσο μου. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν αυτά
ενα ενα μ τ λες !!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
δεν θελω ν σ τρομαξω αλλα περιεγραψεμας ακροιβος τ φαση μουτρο απο αρχη ως τελος !!!!

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
98
Πόντοι
0
δεν θελω ν σ τρομαξω αλλα περιεγραψεμας ακροιβος τ φαση μουτρο απο αρχη ως τελος !!!!
Αυτό ήταν πάνω κάτω. Στην αρχή λίγο γλυψιματα. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έπαιζα με τα βυζιά της. Ξαφνικά τον έβαλε μέσα της και το υπόλοιπο εδώ το ξέρετε. Μετά τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω, το ίδιο και εκείνη. Έχυσε πάνω στον πούτσο μου, και μετά από λίγο έχυσα και γώ στην κοιλιά μου (ήμουν ξαπλωμένος). Αυτά είναι τα σημαντικά νομίζω.
Μετά πήρα στο κέντρο υγείας, η τύπισσα μου είπε δυο-τρεις βλακείες, και μου έδωσε το τηλέφωνο από ένα εφημερεύων εδώ στην θεσσαλονίκη (αν και η τύπισσα μου έλεγε ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν θεωρείτε επείγων περιστατικό και μπορεί να μην με δεχθούν στο εφημερεύων. Πήρα τηλέφωνα αλλά ήταν κατηλειμένο. Θα ξανα βαρέσω τηλέφωνα να δω.

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Αυτό ήταν πάνω κάτω. Στην αρχή λίγο γλυψιματα. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έπαιζα με τα βυζιά της. Ξαφνικά τον έβαλε μέσα της και το υπόλοιπο εδώ το ξέρετε. Μετά τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω, το ίδιο και εκείνη. Έχυσε πάνω στον πούτσο μου, και μετά από λίγο έχυσα και γώ στην κοιλιά μου (ήμουν ξαπλωμένος). Αυτά είναι τα σημαντικά νομίζω.
Μετά πήρα στο κέντρο υγείας, η τύπισσα μου είπε δυο-τρεις βλακείες, και μου έδωσε το τηλέφωνο από ένα εφημερεύων εδώ στην θεσσαλονίκη (αν και η τύπισσα μου έλεγε ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν θεωρείτε επείγων περιστατικό και μπορεί να μην με δεχθούν στο εφημερεύων. Πήρα τηλέφωνα αλλά ήταν κατηλειμένο. Θα ξανα βαρέσω τηλέφωνα να δω.
Γενικά θέλω να μάθω αν αυτή είναι αρκετό καιρό στην πιάτσα και αν έχει ξαναακουστεί ανάλογο περιστατικό.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
αν θεωρεις εσυ νοτι χριαζετε να πας καβαλα τ αμαξι και τραβα στ επιγοντα δεν μπορουν ν μην σ δεχτουν αλλα υπαρχουν και διμοσιοι φορεις μεσο ιντερνετ για ενημεροση περι τ θεματος .....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606

εδω θ βρεις αυτο π ψαχνεις και θ σ ενημεροσουν για τ που θα πας εκυ στ παιριοχη σου

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
421
Πόντοι
21
δευτερα πρωι πρωι θα πας σε γιατρο και θα πεις οτι μπηκες ακαποτα σε αγνωστη χωρις αλλες λεπτομερειες και οτι τωρα φοβασαι. τι εξετασεις πρεπει να κανεις θα στα πει ο γιατρος
καλυτερα να προλαβεις καταστασεις παρα να το αφησεις και να ψαχνεις λυση στο μπουρδελα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
να σ αναφερω παντως οτυ κ μενα μ εχουν τυχει παρομια περιστατηκα με καποτα να σπαει και να τραβιεμε και μ καποτα ν σπαει και ν τ χυνω μεσα και δενπηγα πουθενα ...ακομα ζω να ξερεις αλλα οκ τ ρισκο τ δυκο μου ειναι αλλο κ αλλο τ δυκο σου .......

mtryfonas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα πάω για εξετάσεις δευτέρα πρωί και θα ενημερώσω.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.818
Πόντοι
1.436
Παίδες μού στέλνει μηνύματα η Manu Bittencourt ενώ δεν της έχω γράψει ποτέ ( δεν γουστάρω) και γράφει κάνω τονα κάνω ταλλο κλπ είμαι στην Καλλιθέα κλπ Της γράφω πού βρήκες το τηλ. μου , από την τάδε ; ( Κάποια γνωστή "μάνατζερ" ) δεν λέει...
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ;

Συνημμένα

• Screenshot_20241221-204859.png
    Screenshot_20241221-204859.png
    154,9 KB · Εμφανίσεις: 8

desertranger

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Παίδες μού στέλνει μηνύματα η Manu Bittencourt ενώ δεν της έχω γράψει ποτέ ( δεν γουστάρω) και γράφει κάνω τονα κάνω ταλλο κλπ είμαι στην Καλλιθέα κλπ Της γράφω πού βρήκες το τηλ. μου , από την τάδε ; ( Κάποια γνωστή "μάνατζερ" ) δεν λέει...

Χμ, πρώτη φορά το βλέπω αυτό, συνήθως γίνεται η φάση που στέλνεις/πας με μία, και μετά σε σπαμάρει να ξαναπάς, την μπλοκάρεις και ξεμπερδεύεις.
Λογικά κάποια θα σε έδωσε

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.504
Πόντοι
606
προφανως εχεις γαμησει καποια γνωστη που μενουν δυπλα σ πηρε ματι και η αλλη τ εδωσε τ τηλ απλα ..τ εχω παθει κ γω

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.961
Πόντοι
206
Οι τρεις "αδελφές" Μπίτενκουρ (Έλεν, Μανού, Isis) προφανώς τα συζητούν μεταξύ τους. Και μάλλον όχι μόνο αυτές οι τρεις. Μου έχει τύχει κι εμένα κάτι παρεμφερές: είχα πάει στην Έλεν και, από τότε μού είχε στείλει κάποιες φορές να ξαναπάω, μια φορά μου πρότεινε την Isis και μια άλλη μια τέταρτη που είχε έλθει για λίγες ημέρες στην Ελλαδα μού είχε στείλει απ' το πουθενά το ίδιο αυτοματοποιημένο κείμενο που έχει η Έλεν στο νούμερό της, Συμβαίνει.

@

mtryfonas:

υποτίθεται πως μπορείς να λάβεις PEP (Post-exposure prophylaxis) από δημόσιο νοσοκομείο εντός 48ώρου από την ύποπτη επαφή, προκειμένου να σκοτωθεί ο όποιος ιός ίσως έχει μεταφερθεί μέσω της επαφής. Στην πράξη δεν ξέρω αν ισχύει στα καθ' ημάς, αλλά καλού-κακού μην το αφήσεις για Δευτέρα. Πήγαινε αύριο σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και πες τους πως ενδεχομένως να έχεις εκτεθεί σε κίνδυνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom