Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

NikosBoxing

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Like
8
Πόντοι
0

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.118
Πόντοι
371

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.118
Πόντοι
371
Ποια τρανς προτείνεται για πρωτάρη που θέλει να έχει ενεργητικο ρόλο... Να θυληπρεπιζει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά
Βίκυ απο Αγκύρας 1 σε οίκο, είναι τοπ...
Είναι πολυ θηλυκη και πάρα πολύ καλή...

Έλενα Σανραιζ
Εύα από Νίκαια
Ρια Λιμπερτυ
Από προσωπική μου εμπειρία με όλες ,ειναι τοπ.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.643
Πόντοι
206
Ποια τρανς προτείνεται για πρωτάρη που θέλει να έχει ενεργητικο ρόλο... Να θυληπρεπιζει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά

Ελίνα η Ναταλία από το Φυλής 104

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.164
Πόντοι
446

Luxuria

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Η Ναταλια ρε φιλε εχει ενα κεφαλι σαν καρπουζι ...τι λετε...ασε που καποιος ειχε γραψει για ακαποτα...
Συναγωνιστές ευχαριστώ για τις προτάσεις να παραθέσω επίσης μια ανησυχία μου περί τρανς. Σας ρώτησα για θηλυκότητα γιατί η εικόνα ενός πούτσου δεν είναι και τόση ευχαριστη στα μάτια μου

Neeko

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
386
Πόντοι
21
Εμπειρία και γνώμη κάποιος;
ξεχασε το. δεν εχει σχεση με τις φωτο. Και καλα ξεμπερδεματα μετα , με τον κουβανο....

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
386
Πόντοι
21

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
386
Πόντοι
21
Τι γίνεται ρε παιδιά; τα 200αρια πάνε σύννεφο!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς;;; και αν ζητήσεις καλύτερη τιμή στραβώνουν κιόλας. Δεν πάμε καλά....
ξαναποσταρω το αυτοματο μηνυμα που στελνει η Debora Dios τωρα που εφυγε απο ελλαδα και ειναι πορτογαλια.

"Olá me chamou Debora, sou uma travesti muito bonita como nas fotos ,dou beijos apaixonados ,o oral pode ser ao natural se você for muito limpo, 69,carícia, eu sou ativa, passiva , tenho um pau muito duro de 21x5 cm mamas fartas, cintura fina ,uma grande bumbum guloso e se procura uma coisa tranquila,faço estilo namoradinha
A minhas tarifas são 50€
Estou Na rua Alfredo Bethâmio de Almeida Benavente
Ao pé da escola Duarte Lopes
quando quiser vir me liga 15 minutos antes "

Με αλλα λογια ειμαι η Debora ειμαι Ισπανια κτλ και παιρνω 50 ΕυρωΤαριφα
Τη προηγουμενη ηταν στην ελλαδα και ζηταγε 150 ευρω.

Αρα δεν εχουν σχεση οι υπηρεσιες. Εχει σχεση οτι βρισκονται αυτοι που πληρωνουν εδω στην ελλαδα.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
386
Πόντοι
21
Για να μην τρελαθούμε έχω να επισημάνω το εξής ::
Οι επισκέψεις μου ανά την Ελλάδα λόγω δουλειάς είναι συχνές !!! Την Ιρις όντως την έχω επισκεφτεί και στην Αθήνα και στην Κρητη και στην Σαλονικη!!!! Επομένως εκφέρω την άποψη μου για την κοπελα γιατί έχουμε αναπτύξει και φιλια!!!
Ούτως η άλλως δεν είμαι ο μονος που εκφράζομαι θετικά για το προσωπο της!!!
Τα μηνύματα πολλών άλλων είναι δηλωτικά της θετικής εντύπωσης που έχει απο το κοινό της!!!
Μακάρι και αλλες κοπέλες να είχαν την θηλυκότητα και την καυλα που βγάζει η Ιρις!!!!
Τα υπόλοιπα που αναφέρεται στο μήνυμα σας ειναι κακεντρέχεια και δείχνουν χαμηλή ποιότητα προσέγγισης από κοπελα που θεωρεί ότι μπορεί να την ανταγωνιστεί !!!
Κρίμα αλλά η Ιρις για ολους εσάς είναι απιαστη!!!!Καλο σας βράδυ!!!
Φιλε μου εχεις γραψει 57 μηνυματα και ολα αφορουν την Iris και την εκθειαζεις. Τι διαλο! δε γ@μας και καμμια αλλη επιτελους! Εχει ξαναγινει θεμα μαζι σου παλι. Ενταξει?
Καλο βραδυ Ιρις.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.615
Πόντοι
1.196
Φιλε μου εχεις γραψει 57 μηνυματα και ολα αφορουν την Iris και την εκθειαζεις. Τι διαλο! δε γ@μας και καμμια αλλη επιτελους! Εχει ξαναγινει θεμα μαζι σου παλι. Ενταξει?
Καλο βραδυ Ιρις.
Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει (;)
Εν τω μεταξύ είναι και χάλια αυτή έτσι ;
Αγόρι στενόκωλο ...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.615
Πόντοι
1.196
ξεχασε το. δεν εχει σχεση με τις φωτο. Και καλα ξεμπερδεματα μετα , με τον κουβανο....
Εγώ είχα πέσει σε εντάξει άτομο πάντως εκτός και αν χρησιμοποιούν τις ίδιες φωτό και άλλοι . Είχα μάλιστα βρεί στο twitter την αυθεντική ( των φωτό) και τής είχα γράψει πως χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες της σε αγγελίες στην Ελλάδα.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
386
Πόντοι
21
Εγώ είχα πέσει σε εντάξει άτομο πάντως εκτός και αν χρησιμοποιούν τις ίδιες φωτό και άλλοι . Είχα μάλιστα βρεί στο twitter την αυθεντική ( των φωτό) και τής είχα γράψει πως χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες της σε αγγελίες στην Ελλάδα.
Αν λες για τη συγκεκριμενη εγω πηγα και τις εδειχνα αυτες τις φωτο που εχει στο σαιτ και τη ρωταγα αν ειναι αυτη. μου ελεγε ναι εγω ειμαι . Οι κουβαμοι βαζουνε οτι να ναι κι οποιον παρει ο χαρος. Καποια στιγμη ειχα παει παραπλανημενος απο φωτο σ ενα διαμερισμα που ητανε 5 μεσα. Καμμια δεν ελεγε τιποτα. Και ολες οι φωτο φουλ ασχετες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom