Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.850
- Πόντοι
- 3.886
Μπες εδώ στην σελίδα του άγκυρας και λέειΠως θα ξερω οτι η Βικη εχει βαρδια ρε παιδια, που θα το δω? μιλαω για Αγκυρας 1 ετσι
Μπες εδώ στην σελίδα του άγκυρας και λέειΠως θα ξερω οτι η Βικη εχει βαρδια ρε παιδια, που θα το δω? μιλαω για Αγκυρας 1 ετσι
Το τι κάνει και το πως το κάνει είναι σε συνάρτηση με το πόσα ζητάει. Δεν μπορούμε να το παραβλέπουμε αυτό επειδή δεν μας συμφέρει.Αυτο ειναι υποκειμενικο.Οπως και να εχει ,εγω αναφερομαι στην συμπεριφορα,στην υγιεινη ,στο τι κανει,πως το κανει και αν κοιταει ρολοι.Δεν κανω διαφημιση απλα το θεωρω αδικο, για'αυτο και πεταχτηκα στην κουβεντα.Ολοι ειμαστε ανθρωποι και ας μην ξεχναμε οτι η δραση φερνει αντιδραση.
Μπες στο νήμα του Αγκύρας 1 και θα δεις ποτέ δουλεύει η ΒίκυΠως θα ξερω οτι η Βικη εχει βαρδια ρε παιδια, που θα το δω? μιλαω για Αγκυρας 1 ετσι
Έχει επικοινωνήσει κανεις με αυτό το τηλ γιατί μου βγαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται!Στο τικ τοκ ή δεν θυμάμαι που την έχω δει είναι εντελώς ντεκαυλε όταν μιλάει , σαν πουστρονταλικέρης
αυτό γινόταν πολύ καιρό πριν τώρα δεν είναι εφικτό πιαμπορείς να δεις από pc, ανοίγεις μια κανονική φωτό σε μια καρτέλα και μια hot σε άλλη.. κάνεις copy το νουμερο της hot φωτογραφίας και το αντικαθιστάς στο νούμερο της κανονικής... και τσουπ νάτη η ψωλή
Εγώ το δοκίμασα προχθές και μια χαρά δούλεψε. Μήπως δεν κάνεις τη σωστή τράμπα; Τραμπάρεις μόνο το μεγάλο νούμερο στα δυο λινκς.αυτό γινόταν πολύ καιρό πριν τώρα δεν είναι εφικτό πια
Ροδο ειναι.Μήπως είσαι στην Νάξο ;
Εγώ παίζω τελευταία Bruna Gutierrez , Kalisee καιTrans που να ξεκωλιαζει αγρια στην αθηνα αυτη την περιοδο…;; (Ξενες)
Τι Ρόδο ρε αδερφέ, στην Ρόδο έχουν πάει πόσες, Κω είμαιΡοδο ειναι.
E,κοντα επεσα.Τι Ρόδο ρε αδερφέ, στην Ρόδο έχουν πάει πόσες, Κω είμαι
Γεωγραφικά ναιE,κοντα επεσα.
Οι Κώτες δεν έχουν κοκότες ;Τι Ρόδο ρε αδερφέ, στην Ρόδο έχουν πάει πόσες, Κω είμαι
Αρχιδια έχουνΟι Κώτες δεν έχουν κοκότες ;
Εμπειρια δεν εχω,αλλα φαίνεται να αξίζεικαυλωμένη και Ενεργοπαθητικη με ανεση
Ενεργοπαθητικη ελάτε να περάσουμε καλα με καθαριότητα και ανεση 6*9*4*0*7*2*1*5*0*1 80 μια ωρα δυο ωρες 150 ++παραπάνω ώρες ρωτήστε με και κανονιζουμεkanesex.com
εμπειριες και αν αξηζει?
Εμπειρια δεν εχω,αλλα φαίνεται να αξίζει
Για κοντός άβυζος λιμενεργάτης μιά χαρά φαίνεταιΈχει δυνατό καβλί !!!1