Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.310
- Πόντοι
- 446
παιζει οτι ....γυφτος καλος...μονος νεκροςΦαίνεται ισχυρό κροσάκι πάντως, γαμώτη.
Τι έγινε, σουφρώνει ή παίζει να κολλήσεις μουνόψειρες;
παιζει οτι ....γυφτος καλος...μονος νεκροςΦαίνεται ισχυρό κροσάκι πάντως, γαμώτη.
Τι έγινε, σουφρώνει ή παίζει να κολλήσεις μουνόψειρες;
Άντρο φέρνει πολύ από κοντάAlexandrapap02 στο ινσταΑν ψάχνεις ποιότητα .
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 150€ 1h 300€+taxi outcall 6948226962kanesex.com
Την έχει πάρει κανείς? Γνώμη?
Τη θέλω μόνο να τη σκίσω σε με νοιάζει αν δουλεύει τι δικό της
1. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Ειδάλλως, ας πηγαίναμε με βιολογικές γυναίκες.Άντρο φέρνει πολύ από κοντά
Μην κοιτά τις φωτογραφίες
Αποτρίχωση, Ορμόνες, πρόσθετα βυζιά, επιθέματα στον κώλο και καλή επιτυχία... Γιατί δεν ρωτάς καμμιά τράνς ;Καλημέρα, πως γίνεται κάποιος να γινει τρανς? Π.μ όποιος ξέρει. Σας ευχαριστώ!
Υπάρχει καμία που να δουλεύει μόνη της? Χωρίς νταβα κτλπΠροσπαθώ να είμαι διακριτικός ...
Αφεντικό τον/την αποκαλούν πάντως αυτές , δηλαδή : "boss"
Κάποιες που είναι χρόνια εδώΥπάρχει καμία που να δουλεύει μόνη της? Χωρίς νταβα κτλπ
Η Αλεξάνδρα θέλει να γαμαει;Ναι και αυτό.
Απλά για ενεργητικούς θα προτηνα την σιγκατηκο της Ροζαλία που είναι εντελος κορίτσι με μια μικρή ψωλή
Η Αλεξάνδρα είναι για να σε σκίσει ποιο πολύ όχι για να τον φάει
Απ' την εμπειρία μου πάντα
Ναι από ότι κατάλαβα της αρέσει περισσότερο και είναι στον τύπο της,το φχαριστιοτανΗ Αλεξάνδρα θέλει να γαμαει;
Πως τη λενε? Ειναι απο τη γνωστη παρεα τους? Εννοω Αλεξανδρα, Νανσυ, solpeters, κτλΝαι και αυτό.
Απλά για ενεργητικούς θα προτηνα την σιγκατηκο της Ροζαλία που είναι εντελος κορίτσι με μια μικρή ψωλή
Η Αλεξάνδρα είναι για να σε σκίσει ποιο πολύ όχι για να τον φάει
Απ' την εμπειρία μου πάντα
Σου είναι εύκολο να μου πεις ποιες είναι αδερφέ μου?Κάποιες που είναι χρόνια εδώ
Κατάλαβα μπρο...Νορμάλ δεν τον έχει;Ναι από ότι κατάλαβα της αρέσει περισσότερο και είναι στον τύπο της,το φχαριστιοταν
Όταν της τον έβαλα δεν γουσταρε και τόσο .
Ενο όταν με επερνε εδοσε πόνο
Ψάξε τις κριτικές μου, δεν γουστάρω να διαφημίσωΣου είναι εύκολο να μου πεις ποιες είναι αδερφέ μου?
μπορείς να δεις από pc, ανοίγεις μια κανονική φωτό σε μια καρτέλα και μια hot σε άλλη.. κάνεις copy το νουμερο της hot φωτογραφίας και το αντικαθιστάς στο νούμερο της κανονικής... και τσουπ νάτη η ψωλήΓενική ερώτηση. Για να βλέπει κάποιος τις hot photos στο ts dating πρέπει να πληρώσει συνδρομή;
Κατανοητό, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΨάξε τις κριτικές μου, δεν γουστάρω να διαφημίσω
Ναι απ' την παρέαΠως τη λενε? Ειναι απο τη γνωστη παρεα τους? Εννοω Αλεξανδρα, Νανσυ, solpeters, κτλ
Πολύ νορμάλΚατάλαβα μπρο...Νορμάλ δεν τον έχει;