Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Εγώ σε 60 χρόνιαμια μικρή διόρθωση μόνο εδώ ....: κώλο , γλ΄έντι και γαμήσι ....τα λούσα έπονται....και φυσικά καλοδεχούμενα....
Εγώ σε 60 χρόνιαμια μικρή διόρθωση μόνο εδώ ....: κώλο , γλ΄έντι και γαμήσι ....τα λούσα έπονται....και φυσικά καλοδεχούμενα....
Την έχω Γαμήσει Αγαπημένη της στάση στα τέσσερα καυτή τρυπουλα και στενη έχυσα αμέσως θα την ξανά επισκεφτώ ….ειδικα τώρα με τις βυζαρες της άλλο πράγμαΚαι με την Λυδία την ψηλόλιγνη.... έχει κανείς εμπειρία;;;
Όπα...πες τα μου όλα ή ελα pm!!Την έχω Γαμήσει Αγαπημένη της στάση στα τέσσερα καυτή τρυπουλα και στενη έχυσα αμέσως θα την ξανά επισκεφτώ ….ειδικα τώρα με τις βυζαρες της άλλο πράγμα
Στείλε μου στο Viber να κάνουμε ομαδική με την λυδιαΌπα...πες τα μου όλα ή ελα pm!!
Σιγα ρε ψωλ@ρά κατουρα και λιγο. Ειχε στενη τρυπυλα και την εχυσες! Τοτε στραβοψωλιασες? Σιγα πηρες φορα, θα μας γ@μησεις ολους στο τελος.Την έχω Γαμήσει Αγαπημένη της στάση στα τέσσερα καυτή τρυπουλα και στενη έχυσα αμέσως θα την ξανά επισκεφτώ ….ειδικα τώρα με τις βυζαρες της άλλο πράγμα
Τι να κάνω εγώ φταιω που μου αρέσουν και τα κοριτσάκια ….. Αγρίεψε η θάλασσα και κάνει πλάτσα πλούτσα από τα μάτια φαίνεσαι πως αγαπάς την πούτσαΣιγα ρε ψωλ@ρά κατουρα και λιγο. Ειχε στενη τρυπυλα και την εχυσες! Τοτε στραβοψωλιασες? Σιγα πηρες φορα, θα μας γ@μησεις ολους στο τελος.
Εχεμυθη σε βλεπω. φαντασου τι κραξιμο τρωνε οσοι σε βλεπουν!
Για στείλε σε πμ αν και κάτι υποψιάζομαιποιος αλλος! ενας τη κανει αυτη τη δουλεια γνωστος τοις παση...
Κι εγώ μια πιπα της έσωσα όταν ήταν συγγρου..30 ευρώ είχα δώσειτ υδια λεει σ ολους μην τρελενεσε ....κ γω πριν καιρο μια πιπα μ 30 και τωρα ενας θεος ποσα θα ζυτα
Μια φορά έγραψα ένα σχόλιο και αυτό θα είναι το 2ο και τελευταίο:Εσύ έχεις πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και μόνο γραφείς Για εμένα μήπως είσαι ερωτευμένος και σου ‘χω ρίξει χυλόπιτα; Τι μανία σε έχει πιάσει αδερφάκι μου σε παρακαλώ άφησε με στην ησυχία μου.. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πάλι γράψανε για σένα πάλι γράψανε για σένα και ξανά γράψανε για σένα… Κι εσύ είσαι ο μόνος που ασχολείσαι εδώ μέσα μαζί μου με έχεις μανία χαχαχα
Αγάπη μου δεν ξημεροβραδιάζομαι εδώ μέσα να το παίζω στα δάχτυλα το siteΜια φορά έγραψα ένα σχόλιο και αυτό θα είναι το 2ο και τελευταίο:
you need baby
Έχω έρθει πάρα πολλές φορές πατρα έπρεπε να έρθεις μια φορά Να γίνει ολοκληρωμένο και το σχόλιο…Μαγκες μια παρενθεση για την κατερινα ασιμ εχω κανει 5-6 φορες μαζι της cyber και η κοπελα ειναι μεστη καυλα πολυ καλο παιδι κ καναμε κ καποιες φορες παραπανω χρονο απο οσο εοχαμε πει στην αρχη.Τωρα για απο κοντα δεν ηερω δεν εχουμε βρεθει ποτε αλλα αυτο το καυλι σε ελληνιδα σιγουρα δε το βρισκεις αυτο ελπιζω να την επισκεφτω κατερινα εισαι καυλα
Δε θα παραλειψω οταν ερθεις και θα ενημερωσω και δω στο τι κανει αυτη η απιστευτη προβοσκιδα που εχεις αναμεσα στα καυλιαρικα σου ποδια (επισης καυλιαρα οταν ειχες ερθιε τελευταια φορα ελειπα αλλιως θα την ειχα τιμησει την ψωλαρα σου )Έχω έρθει πάρα πολλές φορές πατρα έπρεπε να έρθεις μια φορά Να γίνει ολοκληρωμένο και το σχόλιο…
Φίλε μου πολύ επικίνδυνα θες να παίξεις, και να βρεις δηλαδή θα την εμπιστευτείς?ξερει κανεις καμια τρανς να γαμαει ακαποτο?να στειλει πμ στα σχολια δεν απαντω
πωπω τι καυλακι ειναι τουτο;Λυδία Αθήνα μικρή καυλιαρα WhatsApp 6947089733
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με κωλάρα και ψωλάρα που χύνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες και καυλωμένη μπρος-πίσω. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και κάθε είδους...kanesex.com
Αυτή αξίζει ;