Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Θα παίξω μια Μικαέλα. Τη βρήκα. Τρώγομαι για Ντόρα αλλά φοβάμαι μην φύγω μπουσουλώντας
Τί τιμές έχει; Ξέρουμε;Η Ντόρα είναι σούπερ για τους παθητικούς, αρκεί να αντέχουν την πίεση, γιατί she takes no prisoners που λένε και στο χωριό μου. Για τους ενεργητικούς, αρκεί να μην κομπλάρουν, γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι (αρκετά) πιο μεγαλόσωμη από αυτούς.
Γύρω στο 60άρι - 70άρι φαντάζομαι. Εγώ δίνω περισσότερα για διάφορα έξτρα. Γενικά, δεν είναι ακριβή ιδίως συγκριτικά με τις αλλοδαπές (τη συντριπτική πλειονότητα των οποίων βάζει κάτω χαλαρά). Για την ακρίβεια, θεωρείται μάλλον το απόλυτο value for money ιδίως για τους παθητικούς. Τα περί φόβου μήπως φύγεις σερνάμενος μετά το σέσιον, ε και; Στα πλαίσια του σπορ και αυτό. Αν το καλοσκεφτείς, ωραίο είναι. Καλύτερα σέσιον που θα θυμάσαι και ας σε ξέσκισαν παρά κάτι που σε μισή ώρα θα το έχεις ξεχάσει. Εξάλλου, μην κρυβόμαστε. Λίγο - πολύ αυτό αναζητούν όσοι τραβιούνται με τρανς πλην των αυστηρά ενεργητικών.Τί τιμές έχει; Ξέρουμε;
To ότι μοιάζει με τον dr. Smith από το "αρχαίο" Χαμένοι στο Διάστημα δεν σας πειράζει ;Η Ντόρα είναι σούπερ για τους παθητικούς, αρκεί να αντέχουν την πίεση, γιατί she takes no prisoners που λένε και στο χωριό μου. Για τους ενεργητικούς, αρκεί να μην κομπλάρουν, γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι (αρκετά) πιο μεγαλόσωμη από αυτούς.
To ότι μοιάζει με τον dr. Smith από το "αρχαίο" Χαμένοι στο Διάστημα δεν σας πειράζει ;
Να μην , βεβαίως βεβαίως...Μάγκες μου θέλω να μου απαντήσετε σε μια ερωτηση/ανησυχία που έχω, όταν πηγαίνετε με τις τρανς στην πίπα τις λέτε να φοράνε προφυλακτικό ή όχι?
Δεν φοβάσαι?Να μην , βεβαίως βεβαίως...
...και ναι και όχιΔεν φοβάσαι?
Εγώ πάντα ε προφυλακτικοΜάγκες μου θέλω να μου απαντήσετε σε μια ερωτηση/ανησυχία που έχω, όταν πηγαίνετε με τις τρανς στην πίπα τις λέτε να φοράνε προφυλακτικό ή όχι?
ΠΑΝΤΑ προφυλακτικοΜάγκες μου θέλω να μου απαντήσετε σε μια ερωτηση/ανησυχία που έχω, όταν πηγαίνετε με τις τρανς στην πίπα τις λέτε να φοράνε προφυλακτικό ή όχι?
δεν εχει ακουστει κατυ ακομα αλλα και πριν 1 χρονο παλυ αντρα ειχαν πει και ηταν τρανς .....Τραβελια είναι;
Τον άντρακλα ; Απορώ πώς πηγαίνουν μ'αυτην την μούρη ...Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Τζούλι;
Έχει ωραίο καυλι... Για αυτόΤον άντρακλα ; Απορώ πώς πηγαίνουν μ'αυτην την μούρη ...
Το πακέτο έχει σημασία , αν είναι σαν τον ψιλικατζή στη γωνία ασε καλύτεραΈχει ωραίο καυλι... Για αυτό
Το πακέτο έχει σημασία , αν είναι σαν τον ψιλικατζή στη γωνία ασε καλύτερα
Οκ μου φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής θα κάνω και εγώ το ίδιο επειδή μέχρι τώρα δεν τις έλεγα μα φοράνε και πάντα είχα έναν φόβο μην κολλήσω τίποτα, οπότε ήθελα να δω εσείς τι κάνετε, ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους!ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο