You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Ναι,δεν ξέρει τίποτα...ότι έχει ακούσει λέει .Παντός από ενημέρωση σκίζεις. Βάζω στοίχημα πως η ροδέλα σου είναι σαν το κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πάντως για εμένα προσωπικά, κάποιες είναι ατελείωτα μωρά και γυναικαρες με απίστευτο ερωτισμό...
ρε σεις μιλατε για τα τραβεστι σε κληση θηλυκου γενους πατε καλα; εγω δεν γαμαω αντρες μου πεφτει. μου αρεσουν οι λεσβιες που δεν πανε με αντρες. στους αντρες εχω αλλεργια. ωρες ωρες παρακαλαω να βρεθει ενα μερος μονο με γυναικες αποστειρωμενο απο αντρες. μαλλον βρηκα την φιλοσοφικη σχολη και μερικα μοντελαδικα οικους μοδας. τα τραβεστι ειναι αντρες ευνουχοι ετσι πρεπει να τους αποκαλουμαι. ω! αμπντουλ σουμπουλ αγα! αδερφες δηλαδη ακρωτηριασμενες. μερικοι απο αυτους δεν τον εχουν κοψει και δουλευουν και σε οικους ανοχης και οταν πας μαζι τους οταν τους παιρνεις απο πισω σε βαζουν να τους τραβας μαλακια στο καυβλι τους
την αληθεια να λεμε δεν ειμαι ρατσιστης. οταν πηγαμε μπουρδελοτσαρκα με ενα φιλο μου μπηκαμε σε ενα μπουρδελο και ο φιλος μου λεει πριν ερθει η ιεροδουλη για να δουμε τι γαμουμε. μολις βγαινει το τραβεστι λεει η τσατσα απο δω η κοπελα μας (ποια κοπελα μωρη). κι ο φιλος μου λεει φωναχτα σε μενα ωχ! αντρας και εγινε λουης. φυσιολογικη ηταν βεβαια η αντιδραση του
Νομίζω ότι , όχι απλά βρίσκεσαι σε λάθος νήμα, αλλά και σε λάθος σάιτ.καλα βρε παιδια τωρα σοβαρα σας σηκωνεται ενω ξερετε οτι ειναι αντρας πως μπορειτε απορω. ουτε για αστειο ουτε να το σκεφτω οχι να παω μαζι του
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Τα γαμισια που έχω κάνει με τρανς δεν τα έχω κάνει με γυναίκα. Το θέμα είναι να πετύχει η χημεία φίλε μου. δυστυχώς οι ποιο πολλές τρανς είναι ξεπετες φίλε. Εμείς στην Κρήτη υστερούμε σε αυτό δυστυχώς. Ας πούμε στο Ηράκλειο από τις μόνιμες μόνο μια αξίζει. Γνώμη μου έτσι! Αθήνα έχει επιλογές πολλές και μπορείς να παίξεις μπάλα. Εδώ είναι μονοτερμαΝαι,δεν ξέρει τίποτα...ότι έχει ακούσει λέει .
Πάντως για εμένα προσωπικά, κάποιες είναι ατελείωτα μωρά και γυναικαρες με απίστευτο ερωτισμό...
Είχε προφίλ στο xvideos αλλά δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί και να το εχει κλείσει δεν ξέρω. Εκεί σε ένα βιντεάκι γαμάει έναν τύπο και ρίχνει και τα μπατσάκια της.απο τ ξερω ειναι παθητικη !!
Οταν την είχα πάρει τηλ πάντως δεν μου το απέκλεισε.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ναι ρε μουτρο αν τ δωσεις 100 μπορει!!
Αφροδίτη 695 5420738
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️
kanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.699
- Πόντοι
- 1.196
Σε ποιά αναφέρεσαι επειδή έχω χάσει επεισόδια ;60 μου ειχε πει για μια ώρα ενεργοπαθητικο.
Για την AlyssaΣε ποιά αναφέρεσαι επειδή έχω χάσει επεισόδια ;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
μετριες καταστασεις στ 100 αρικο δεν ξερω εγω δεν θα πηγεναι τωρα ποια την εχω παρει παλιοτερα ομωςΈχει κάποιος συναγωνιστής άποψη για την παραπάνω;Αφροδίτη 695 5420738
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️kanesex.com
και δεν θ ξαναπηγενα
Συμφωνώ βάτραχος πολύ μέτρια και ζητάει πολλά και από υπηρεσίες φόλα!μετριες καταστασεις στ 100 αρικο δεν ξερω εγω δεν θα πηγεναι τωρα ποια την εχω παρει παλιοτερα ομως
και δεν θ ξαναπηγενα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
sakis κανα νεο????
Περιμένω να δω πότε θα ανεβάσει αγγελία η δικιά μας έχει σχεδόν δύο μήνες να βάλει αγγελίαsakis κανα νεο????
Εύχομαι μην ξανά βάλει ο χάρος αγγελία
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
καλα αν δεν εχουν παρει χαμπαρει ολοι ποια ειναι εδω μεσα τοτε ειναι χαζοι
Συμφωνώ μαζί σου βατραχεκαλα αν δεν εχουν παρει χαμπαρει ολοι ποια ειναι εδω μεσα τοτε ειναι χαζοι
Τα είπαμε όλα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
οπως κ ν χει αυτη θ υπαρχει εκυ εξω !!!!
Και είναι μερικοί που τους τρώει να δοκιμάσουν αλλά μετά θα είναι αργάοπως κ ν χει αυτη θ υπαρχει εκυ εξω !!!!
Ο χάρος κυκλοφορεί έξω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
τι ν πω ρ μουτρο μακρια απο μας και μην ξεχναμε τσεκαρισμα συχνα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.699
- Πόντοι
- 1.196
Κάποιος πρέπει να τις συνεφέρει μερικές , νομίζουν οτι μετράει μόνο η εμφάνιση. Αμ δε !!!Συμφωνώ βάτραχος πολύ μέτρια και ζητάει πολλά και από υπηρεσίες φόλα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις