Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 573
- Πόντοι
- 20
Εχει πλακωθεί στις πλαστικές αλλά θέλει πολύ ακόμα επένδυση για να βλέπετε τυπε μου
η νοιχτα τ 2000 μ τ νοιχτα τ 2023 εχουν τεραστιες διαφωρες
τοτε εβλεπες τωρα περνεις τσουβαλι στ σακι καλημερασας !!!!
Πήρα και εγώ φίλε για να δω πότε θα έρθει Αθήνα πάλι και η απάντηση που πήρα ήταν " για αυτό πήρες μωρη κουτσομπολα" και το εκλεισεΠολλά ψυχολογικά! Την πήρα τηλ. Για πληροφορίες και ξαφνικά μου λέει. (χαιρετίσματα στους άλλους) και μου το κλείνει στα μούτρα!!!
Κορμάρα, πολύ καλή συμμετοχή. Καβλί πέτρα και χυνει κανονικότατα.Γνώμες;Πίνει κ μπεκους τ μωρό είχα δειΑνδριΑννΑ 6908488913 XXX
Για αρσενικά που αντεχουν οχι ξεπετες... ☎️ 6908488913 AndriAnnA 1,86 71 κιλά 31 Μόνο για σοβαρά άτομα.. Με πολυτελη χωρο δικαστηρια Ευελπιδων. υποχρεωτικο ντουζακι.. *Όχι αποκρύψεις και μηνύματα…kanesex.com
Παθητική όμως έτσι;Κορμάρα, πολύ καλή συμμετοχή. Καβλί πέτρα και χυνει κανονικότατα.
Πολλά ψυχολογικά! Την πήρα τηλ. Για πληροφορίες και ξαφνικά μου λέει. (χαιρετίσματα στους άλλους) και μου το κλείνει στα μούτρα!!!
φανταστητε ποσοι τις περνουν και λεν τ μακρι κ τ κοντο τους εκτος τ ραντεβου!!!!Πολύ καλή απλά το εργαλείο είναι με τίς μέρες του
Ναι έχουν βασανιστεί τα κορίτσια.βγαζουν σε δέκα λεπτά όσα βγάζουμε σε δύο μέρες.φανταστητε ποσοι τις περνουν και λεν τ μακρι κ τ κοντο τους εκτος τ ραντεβου!!!!
Καλησπέρα σας,
Γνώμη για την Ελίνα και Αλεξια απο Φυλής 104 κανεις;
Επισης υπαρχει φωτογραφίας της Βικυς απο Αγκυρας 1;
Αυτη σκεφτομαι κι εγω.. φαινεται πολυ σεξυ απο τις φωτο τουλαχιστον!H Eλίνα είναι κορυφή και πολύ καλός χαρακτήρας !!!!
Η Ελίνα είναι απόλυτα παθητική !!!
Αυτη σκεφτομαι κι εγω.. φαινεται πολυ σεξυ απο τις φωτο τουλαχιστον!
Aπο προσφατη συναντιση κ μ τ δυο εχω ν πω οτυ θ κανουν ν μ δουν κανα χρωνο παλυ. Ελινα πολυ ομωρφη αλλα στ κρεβατι μετρια πολυ η δε βικη πολυ καλη αλλα τ χανει λιγο στην εμφανιση να αναφερω παντως οτυ δεν διμαι τιπος που δινω σημασια τωσο στην ομωρφια οσο στ ν περασω καλα κ οτι τ βικη την εχω παρει αρκετες φορες παλεοτεραΚαλησπέρα σας,
Γνώμη για την Ελίνα και Αλεξια απο Φυλής 104 κανεις;
Επισης υπαρχει φωτογραφίας της Βικυς απο Αγκυρας 1;
Η Βίκυ είναι με τίς μέρες της ,δεν Καυλώνει πάντα κ αυτο είναι κακόAπο προσφατη συναντιση κ μ τ δυο εχω ν πω οτυ θ κανουν ν μ δουν κανα χρωνο παλυ. Ελινα πολυ ομωρφη αλλα στ κρεβατι μετρια πολυ η δε βικη πολυ καλη αλλα τ χανει λιγο στην εμφανιση να αναφερω παντως οτυ δεν διμαι τιπος που δινω σημασια τωσο στην ομωρφια οσο στ ν περασω καλα κ οτι τ βικη την εχω παρει αρκετες φορες παλεοτερα