You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πληροφορίες για Αυτές;
6997215958 Latin trans girl always hot for you
καυτή λατίνα κορίτσι εθισμένη στο σεξ Θα σε περιμένω στο διαμέρισμά μου
kanesex.com
Sexy Trans... 6942833306
Καλησπέρα ματάκια μου, ονομάζομαι Έμι 23 ετών μελαχρινή μαύρομάλα τρανσέξουαλ έμπειρη έτοιμη να σε ικανοποιήσω full χαλαρά και άνετα παίζω ενεργητικά παθητικά πάρε τηλ για να περάσουμε φανταστικά 6942833306 δυνατά προσόντα 19 και χοντρό Σκληρό σαν πέτρα
kanesex.com
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Το μόνο που μου έχει τυχει και μάλιστα με δυο διαφορετικεσ, ειναι έξτρα υπηρεσίες χωρίς χρέωση. Και οι δυο τελείωσαν ενώ δεν ηταν στο προγραμμα, κανανε γλωσσόφιλα και τα πήραν στο στόμα απο μονες τους, χωρις να γίνει καμια αναφορά για επιπλέον χρήματα. Φεύγανε την επόμενη ή τη μεθεπόμενη, όποτε δεν υπήρχε συνέχεια, αλλά στη μια που έστειλα όταν ξανάρθε, δε με θυμοταν, όποτε λογικά ηταν κατι που βγήκε εκείνη τη στιγμή.Είχατε ποτέ ιδιαίτερη μεταχείριση με αντικειμενικά ωραία λατινα τρανς λόγω χημείας μεταξύ σάς ; Π.χ. δωρεάν σεξ, λιγότερη χρέωση στα ραντεβού σας, σχέση ή οτιδήποτε άλλο ; Αν ναι τι ήταν και πόσο διήρκησε;
Διαπιστώνω κάθε φορά που βρίσκομαι με Τρανς κοπελα όταν εμεις οι ίδιοι είμαστε χαλαροί χωρίς να μπαίνουμε σε ερωτησεις για προγράμματα και τα τοιαύτα τότε το παιχνιδι είναι πιο απογειωτικο!!!
Όσες φορές μπηκα σε διαδικασία να ρωτώ λεπτομέρειες τότε και το ίδιο το κοριτσι λειτουργεί μηχανικά και δεν το απολαμβάνει και η ίδια!!!
Όσες φορές μπηκα σε διαδικασία να ρωτώ λεπτομέρειες τότε και το ίδιο το κοριτσι λειτουργεί μηχανικά και δεν το απολαμβάνει και η ίδια!!!
Καλησπέρα πάλι στην ομάδα.
Οταν κανονιζεις με μια τρανς η οποια ειναι ανξάρτητη και οχι σε καποιο στουντιο ή μπουρδέλο και πας σπιτι της και βλεπεις οτι τελικα δεν σου αρεσει και δεν ειναι οπως το περίμενες.
Ειναι φυσιολογικο η άλλη να εκνευρίζεται και να λεει "Εγω ετοιμαστικα και μπλα μπλα και αν δεν εισαι αποφασισμένος μην κανονιζεις ρεαντεβου..."
Ρωτάω σοβαρα γιατι δεν μου εχει ξανα τυχει να μην θελω να παω με αυτη που διάλεξα και δεν ξέρω αν έκανα λάθος εγώ ή έπρεπε να το ειχα διαχειριστεί διαφορετικα το θεμα.
Οταν κανονιζεις με μια τρανς η οποια ειναι ανξάρτητη και οχι σε καποιο στουντιο ή μπουρδέλο και πας σπιτι της και βλεπεις οτι τελικα δεν σου αρεσει και δεν ειναι οπως το περίμενες.
Ειναι φυσιολογικο η άλλη να εκνευρίζεται και να λεει "Εγω ετοιμαστικα και μπλα μπλα και αν δεν εισαι αποφασισμένος μην κανονιζεις ρεαντεβου..."
Ρωτάω σοβαρα γιατι δεν μου εχει ξανα τυχει να μην θελω να παω με αυτη που διάλεξα και δεν ξέρω αν έκανα λάθος εγώ ή έπρεπε να το ειχα διαχειριστεί διαφορετικα το θεμα.
Damian Lillard
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2019
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Μια ξανθιά τρανς με μεγάλες βυζαρες που βγαίνει συγγρου χαμηλα με ένα λευκό αμάξι ποια είναι; Έχουμε πληροφορίες;
vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Τρανς μοντέλο παρενόχλησε τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη πάνω στη σκηνή: 'Χίλια συγγνώμη, δεν θυμάμαι τίποτα'
"Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε" δήλωσε ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης
www.thetoc.gr
Μακάρι να με παρενοχλούσε και εμένα αυτή,Τρανς μοντέλο παρενόχλησε τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη πάνω στη σκηνή: 'Χίλια συγγνώμη, δεν θυμάμαι τίποτα'
"Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε" δήλωσε ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτηςwww.thetoc.gr
Διαγραμμένο μέλος 156582
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Στα 150 πια... Για εμένα δεν αξίζει τόσα..Για Lena trans έχω ξαναγράψει, πολύ καλή αλλά δυστυχώς έχει αρκετά φουσκωμένα χείλη πλέον σε άσχημο βαθμό. Έβαλε και κώλο αλλά και πάλι δεν είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα.
Το έχει ανεβάσει κι αυτή στα 70 αλλά από υπηρεσίες ήταν φοβερή όσον αφορά τη δική μου εμπειρία.
https://instagram.com/nancygallos?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Αυτή βγαίνει κάπου ; ξέρει κάποιος;
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Αυτη δεν ειναι η Bella Montiel?Τρανς μοντέλο παρενόχλησε τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη πάνω στη σκηνή: 'Χίλια συγγνώμη, δεν θυμάμαι τίποτα'
"Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε" δήλωσε ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτηςwww.thetoc.gr
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Καμία δεν αξίζει τόσαΣτα 150 πια... Για εμένα δεν αξίζει τόσα..
Έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου ότι οι τιμές κάποιων έχουν ξεφύγει!!! Και Ποσο μαλλον σε αγορακια που ντύνονται κοριτσάκια και αποκαλούνται και Τρανς!!! Ενώ κανονικά αυτα θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τα πηδάμε!!!
Μια τρανσέξουαλ που έχει επενδυσει στην εικόνα της και η θυληκοτητα της σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί της μπορεί να ζητάει περισσότερα αλλά και εκει πρέπει να υπάρχει ένα όριο!!! Τώρα θα μου πείτε νόμοι της αγοράς ,αλλά όχι και εξωφρενικές βίζιτες των 150 και 200 το ημίωρο!!!
Έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου ότι οι τιμές κάποιων έχουν ξεφύγει!!! Και Ποσο μαλλον σε αγορακια που ντύνονται κοριτσάκια και αποκαλούνται και Τρανς!!! Ενώ κανονικά αυτα θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τα πηδάμε!!!
Μια τρανσέξουαλ που έχει επενδυσει στην εικόνα της και η θυληκοτητα της σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί της μπορεί να ζητάει περισσότερα αλλά και εκει πρέπει να υπάρχει ένα όριο!!! Τώρα θα μου πείτε νόμοι της αγοράς ,αλλά όχι και εξωφρενικές βίζιτες των 150 και 200 το ημίωρο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε μου, έχω δει τρανς γυναικες να ανεβαίνουν σε ιδιωτικό jet και να πηγαίνουν διακοπές, έχω δει να πηγαίνουν σε σπίτια εκατομμυριουχων και να μένουν εκεί για μέρες, πανάκριβα δώρα και αλλα πολλά. Οκ, δεν είναι το σύνηθες, αλλά αυτά συμβαίνουν! Λογικό δεν είναι να καβαλησουν το καλάμι; Ποιος δεν θα το καβαλουσε; Επίσης κάποιες τρανς δεν θέλουν να έχουν 3-4 πελάτες την ημέρα αλλά κοιτάνε να έχουν κάποιους στάνταρ πελάτες που τις πληρώνουν καλά και να την βγάζουν με 1 ραντεβού την ημέρα. Αν σου αρέσουν λατινες που έχουν επένδυσει στην εικόνας τους όπως είπες, θα πρέπει να αποδεχτείς πως είναι ένα πολύ ακριβό σπορ, δυστυχώς..!!Έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου ότι οι τιμές κάποιων έχουν ξεφύγει!!! Και Ποσο μαλλον σε αγορακια που ντύνονται κοριτσάκια και αποκαλούνται και Τρανς!!! Ενώ κανονικά αυτα θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τα πηδάμε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 1.056
.....Αυτοί είναι ανώμαλοι, εμείς είμαστε ρομαντικοί αγαπούληδςες .....Φίλε μου, έχω δει τρανς γυναικες να ανεβαίνουν σε ιδιωτικό jet και να πηγαίνουν διακοπές, έχω δει να πηγαίνουν σε σπίτια εκατομμυριουχων και να μένουν εκεί για μέρες, πανάκριβα δώρα και αλλα πολλά. Οκ, δεν είναι το σύνηθες, αλλά αυτά συμβαίνουν! Λογικό δεν είναι να καβαλησουν το καλάμι; Ποιος δεν θα το καβαλουσε; Επίσης κάποιες τρανς δεν θέλουν να έχουν 3-4 πελάτες την ημέρα αλλά κοιτάνε να έχουν κάποιους στάνταρ πελάτες που τις πληρώνουν καλά και να την βγάζουν με 1 ραντεβού την ημέρα. Αν σου αρέσουν λατινες που έχουν επένδυσει στην εικόνας τους όπως είπες, θα πρέπει να αποδεχτείς πως είναι ένα πολύ ακριβό σπορ, δυστυχώς..!!
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 201
Συγγρούhttps://instagram.com/nancygallos?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
.....Αυτοί είναι ανώμαλοι, εμείς είμαστε ρομαντικοί αγαπούληδςες .....
Νομίζω πως οι περισσότεροι είμαστε αφραγκοι ανωμαλιαριδες και οι άλλοι λεφτάδες αγαπουληδες!!.....Αυτοί είναι ανώμαλοι, εμείς είμαστε ρομαντικοί αγαπούληδςες .....
Σε καταδρομική μου χθες στην Συγγρου συνειδητοποίησα ότι η Λεωφόρος πνέει τα λοισθια.
Εδω θέλω να αναφέρω ότι οι περισσότερες Τρανς που βγαίνουν στην Λεωφόρο κάνουν live στο Τικ Τοκ και όσοι πελάτες περνάνε από το σημείο εκτίθενται χωρίς να γνωρίζουν ότι τους παρακολουθούν ζωντανά και άλλοι θεατες!!!
Συμπεράσμα: Προσοχή συνοδοιπόροι γιατί η διακριτικότητα με κάποιες ανεγκέφαλες σαν και αυτές χάνεται!!!!
Εδω θέλω να αναφέρω ότι οι περισσότερες Τρανς που βγαίνουν στην Λεωφόρο κάνουν live στο Τικ Τοκ και όσοι πελάτες περνάνε από το σημείο εκτίθενται χωρίς να γνωρίζουν ότι τους παρακολουθούν ζωντανά και άλλοι θεατες!!!
Συμπεράσμα: Προσοχή συνοδοιπόροι γιατί η διακριτικότητα με κάποιες ανεγκέφαλες σαν και αυτές χάνεται!!!!
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Η Μπέμπα δουλεύει ακόμα? Την βγάζει το ts dating αλλά έχει ότι να ναι αριθμό
Παρόμοια θέματα