Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.868
Πόντοι
3.886

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!! Αυτό το ξανθό τη Νανσυ Gallos στη συγγρου την έχει πάρει κανεις;; Έχουμε καμία πληροφορία;;;
Μένω Θεσσαλονίκη και είχε έρθει πριν από κανένα μήνα για 2-3 μέρες ήταν στην Γιαννιτσών κοντά στο one salonica.
Εμφανισιακά μπορώ να πω ότι δεν έχει τίποτα γυναικείο εκτός από τα βυζιά που είναι ψεύτικα. Έχει ένα κοκαλιαρικο σώμα και στο πρόσωπο δεν είναι καθόλου όμορφη συν ότι έχει κάνει ήδη πλαστικές και είναι 20 χρόνων αλλά φαίνεται 29 ανετα. Από το ινσταγκραμ που την είχα δει κάτι μου έβγαζε αλλά από κοντά προτιμώ να παω με πχ κρος που να έχει κάτι θηλυκό πάνω της παρά με αυτό το σκιάχτρο. Sorry not sorry

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
505
Πόντοι
81
Έχει κανείς συναγωνιστής γνώμη για την παραπάνω;

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.699
Πόντοι
206
Παθητική δηλώνει

Ναι έχει κορμάρα και είναι πολύ καλός χαρακτήρας είναι ήρεμη και πολύ όμορφη !!!

Έχει κάνει solarium και έχει πολύ ωραία δέρμα σαν μετάξι !!

Αξίζει με τα 1000 !!!

Είναι από Θεσσαλονίκη!!

Τελευταία τροποποίηση:

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

Καλησπέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο τρανσάκι το βλέπω χρόνια σε αγγελίες με τις ίδιες φώτο χωρίς να τις ανανεώνει. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον απο παλιά αλλά το γεγονός ότι ήταν κρος με απέτρεψε στο να την συναντήσω. Μετά απο χρόνια συμμετοχής στο σπορ και χωρίς να εχω πάει ακόμα με κρος μπορώ να ρίξω νερό στο κρασί μου αν είναι καλό παιδι και εχει καλές υπηρεσίες. Εχω διαβάσει ελάχιστα πράγματα και αυτά σε διπλανό σαιτ. Εδώ δεν γράφεται τίποτα. Αν κάποιος έχει πληροφορίες θα το εκτιμούσα πολύ. Σόρρυ για το μακροσκελές κείμενο.

Υ.γ. θα είμαι παθητικός - ενεργοπαθητικός.
Δεν εχει σχεση με τις φωτο. Απο κοντα σου βγαζει κατι πολυ αντρουά στο προσωπο ιδιως, το οποιο εμενα με ξεκαβλωνει. Ειναι πονηρουλα και αν πεις οχι παζαρευει μετα.

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
giorgosgouras@gmail.com Στο κολωνακι. Ωραιο διαμερισμα, ωραιο παιδι αλλα δεν ειναι για πολλα. Ασε που πρεπει να τη βαλεις να πλυθει. Παροτι ειχαμε κλεισει ραντεβου απο νωρις ,μου ειπε οτι πριν απο εμενα ειχε πελατη και δεν ειχε διαθεση. Παντως μυριζε ασχημα στην επιμαχη περιοχη

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.868
Πόντοι
3.886
Δεν εχει σχεση με τις φωτο. Απο κοντα σου βγαζει κατι πολυ αντρουά στο προσωπο ιδιως, το οποιο εμενα με ξεκαβλωνει. Ειναι πονηρουλα και αν πεις οχι παζαρευει μετα.
Από προσόντα τ λέει;

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
945
Πόντοι
81

VasilisGr93

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
12
Πόντοι
0
προκαταβολικα επειδη ξερω τι θα πειτε, να αναφερω οτι εχω ξεμεινει Ξανθη για ενα διαστημα και δεν εχω πολλες επιλογες.
Οποτε επειδη εχω τρελες να γαμησω τραβελο, τι προτεινουμε σε αυτες τις δυο επιλογες?
η ακριβως επομενη επιλογη ειναι να κανω 45 λεπτα δρομο και να παω καβαλα για αυτο
Περιμενω προτασεις

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.699
Πόντοι
206

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Καινούργιος στο forum θα ήθελα να γράψω την άποψη μου για 2 κοριτσια που επισκέφτηκα τον τελευταίο μήνα και πέρασα υπεροχα μαζί τους.
Πριν 20 μέρες βρέθηκα με την Μικαελα από το Περιστερι.Ευγενικό κοριτσι και πολύ θερμό κατά την διάρκεια της πράξης . Σας την συνιστω!!!
Πριν μια εβδομάδα επισκέφτηκα την Ιρις εντυπωσιακό κοριτσι (ακόμη πιο εντυπωσιακή από τις φωτό) Η θηλυκότητα της σε έκανε να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι με τρανσέξουαλ πολύ δοτική και στα συν της η καθαριότητα και ο υπεροχος
χωρος!!! Σας τις συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
58
Πόντοι
0
Ναι από 50 το απλό πρόγραμμα και αναλόγως τις υπηρεσίες και όσο αντέχει η τσέπη σου !!
εγω για την θαλεια ρωτησα οχι για την ελινα . Την ελινα την εχω δει και στηνν τσοντα .
Για την θαλεια θελω εικονα
εΥΧΑΡΙΣΤΩ

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.699
Πόντοι
206
εγω για την θαλεια ρωτησα οχι για την ελινα . Την ελινα την εχω δει και στηνν τσοντα .
Για την θαλεια θελω εικονα
εΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η Ελίνα έχει παίξει σε τσόντα ??

Αν ναι που ??

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
58
Πόντοι
0
συγγνωμη ρε παιδια , νομιζα οτι ηταν οι ιδιες αλλα με αλλο ονομα.....τεσπα οκ
για την θαλεια καμια γνωμη

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Παραθέτω το link απο την σελίδας της Ιρις!!!
Αξίζει γιατί είναι τούμπανο!!!!

kinkyman1

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Έχει καποιος εμπειρια με τις παρακατω?? Ειναι και οι τεσσερις μουναρες και δεν υπαρχει πουθενα καποιο σχολιο!!!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
προκαταβολικα επειδη ξερω τι θα πειτε, να αναφερω οτι εχω ξεμεινει Ξανθη για ενα διαστημα και δεν εχω πολλες επιλογες.
Οποτε επειδη εχω τρελες να γαμησω τραβελο, τι προτεινουμε σε αυτες τις δυο επιλογες?
η ακριβως επομενη επιλογη ειναι να κανω 45 λεπτα δρομο και να παω καβαλα για αυτο
Περιμενω προτασεις

Έχω συναντήσει μόνο την πρώτη πριν 4-5 χρόνια (πάλι τις ίδιες φωτογραφίες είχε), για μια φορά καλή ήταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom