Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Alkoolikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
Αυτο το ξέρει κανείς?
Έχει ονλιφανσ αλλά δε βρίσκω αγγελία
Επίσης δε βλέπω αν έχει βυζί ή όχι

MariosGr10

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
32
Πόντοι
0
Την περασμένη βδομάδα είχα βγει σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής όπου συνάντησα Τρανσακι από νότια Αμερική..
Της έπιασα την κουβεντα(ήταν μαζί με άλλες δύο φίλες επίσης τρανς μουναρες όλες), με τα πολλά πολλά της πρότεινα να βγούμε μετά, της έστειλα μήνυμα και κατά τις 4 μου είπε να περάσω να την πάρω όπου το έκανα και πήγαμε στο διαμέρισμα της στο Παγκράτι. Η συγκεκριμενη ήταν βιζιτου είχε αγγελία στο *****. Παρόλα αυτά δεν μου ζήτησε λεφτά και η φαση που παίχτηκε ήταν πολύ καλή..
Τι να πω κοίτα να δεις από ένα ποτό στην παραλία καταλήγεις να φορτώνεις βιζιτου τσάμπα εύχομαι να είχαν όλες το ίδια μυαλά.

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
69
Πόντοι
0
Την περασμένη βδομάδα είχα βγει σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής όπου συνάντησα Τρανσακι από νότια Αμερική..
Της έπιασα την κουβεντα(ήταν μαζί με άλλες δύο φίλες επίσης τρανς μουναρες όλες), με τα πολλά πολλά της πρότεινα να βγούμε μετά, της έστειλα μήνυμα και κατά τις 4 μου είπε να περάσω να την πάρω όπου το έκανα και πήγαμε στο διαμέρισμα της στο Παγκράτι. Η συγκεκριμενη ήταν βιζιτου είχε αγγελία στο *****. Παρόλα αυτά δεν μου ζήτησε λεφτά και η φαση που παίχτηκε ήταν πολύ καλή..
Τι να πω κοίτα να δεις από ένα ποτό στην παραλία καταλήγεις να φορτώνεις βιζιτου τσάμπα εύχομαι να είχαν όλες το ίδια μυαλά.
Παρόμοια φάση είχα και εγω πριν κάποια χρόνια με κοριτσι του χώρου. Η μοναδική έμπειρια με τρανς. Τωρα ψάχνομαι για την επόμενη.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.565
Πόντοι
7.135
εχει καποιος εμπειρια με την κοπελα;
απλα δεν υπαρχει ειναι σουπερ

• Like
Αντιδράσεις: dcfuck

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα μια ερώτηση ψάχνω μια κοπέλα που είχε χώρο στην Λιοσίων στην οδό Ζαγορίων 23 στο ρετιρέ υπάρχει κάποιος που να έχει τηλεφωνάκι της ευχαριστώ για το χρόνο σας

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Έχει πάει κανείς πρόσφατα με katy .?

michalis xania

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2016
Like
8
Πόντοι
0
Κάποτε το 2013 με 2016 ήταν στα Χανιά ένα κορίτσι ονόματι Άννα! Ξέρει κανεις τι απέγινε;;

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.286
Πόντοι
441
Μια Νανσυ ξανθιά που βγαίνει στην Συγγρού την έχει φορτώσει κανείς;;

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.