batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
Τι εχεις παρει??
Είναι πολύ καλή περίπτωση
Την κάλεσα σήμερα αλλά ήταν έξω από ότι Μ είπε και δεν μπορούσε , θα προσπαθήσω πάλι αύριο και ελπίζω όντως να αξίζει ...Καταπληκτικη. Απο τις καλυτερες που χω συναντησει
Πσες φορές κι αν την έχω πάρει τηλ δεν την έχω βρει ποτεΚαλησπέρα παιδια τα φώτα σας αξίζει πήγε κάνεις
Βερονίκη Trans Νέος Κόσμος (Νέες φώτο)
Γεια σου πονηρούλη! Mε λένε Βερονίκη και είμαι φοιτήτρια 21 ετών, σε ορμονοθεραπεία εδώ και 3 χρόνια και 100% θηλυκή. Κάνω ερωτικές συναντήσεις με ευγενικούς και καθαρούς ανθρώπους είτε στον χώρο μου είτε σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Λειτουργώ ενεργοπαθητικά και ο χώρος μου βρίσκεται στον Νέο...kanesex.com
Για να δεις τα προσόντα της πρέπει να κάνεις εγγραφή στο οφ
Ισχυει....ποιος ξερει γιατι δεν το σηκωνειΠσες φορές κι αν την έχω πάρει τηλ δεν την έχω βρει ποτε
Είναι !!!!!!Mουτρο να προβληματιζεσε εσωτερηκα και οχι για ν σ ακουμε εμεις ...για ν καταλαβδις ειναι σαν ν ρωταω εγω που πινω ενα μπουκαλι την ημερα αν ειναι καλο ...ειναι????
Και γιατί δεν την έκανες γκόμενα σου ....μια χαρά ...και δεν θα πλήρωνες θα είχες και τα δωράκια σου και ελεύθερο σεξΑυτο που προσπαθω να πω ειναι πως μου φαινεται πολυ περιεργο ενα νεαρο ατομα σαν και εμενα να δινει τοσα λεφτα για να παει με τρανς. Στην τελευταια μου εμπειρια η τρανς κοπελα ηθελε να με γαμηση χωρις καποτα και να τελειωσει μεσα αλλα αρνηθηκα ( κριμα ειναι να κολλησω κανενα ΣΜΝ ως παρασημο απο τωρα ). Φανταζομαι για να μου εκανε τετοια προταση θα της αρεσα λιγο, δεν πιστευω να ειχε την ιδια συμπεριφορα με εναν αρκετα μεγαλυτερο. Γιαυτο εχω ψυχολογικα για τα 150 ευρα. Την εγχωρια αγορα δεν την ξερω καλα, αλλα με 50 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα νορμαλ...Το πιθανοτερο ειναι να πρεπει να με δωσουν εκεινες 50ρικο για να τις γαμησω.. Επισης δεν εχω εμπειρια με την νανσυ κωλαρα που λες αλλα πιστευω ζηταει πολλα, θα προτιμουσα 1000 φορες να εδινα ενα 50 ακομα και να πηγαινα με την Bianca που ξερω πως ειναι εγγυηση απο τις τσοντες της
https://kanesex.com/erotikes-ypires...ike-exetasei-gia-smn-me-imnia-191022_i1007292Καλησπέρα , έχουμε πληροφορίες για την συγκεκριμένη ; Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και στην Πάμελα Μικροκαμωμένη τρανς με αρνητικές εξετάσεις για ΣΜΝ με ημ/νία 19/10/22).
Αντι για παμελα που ρωταγα παραπανω τελικα κατεληξα σε αυτην την Αλικη. Εξαιρετικη συμπεριφορα πολυ κουλ τυπακι, οπως την βλεπεις στις φωτο με ανεση χρονου και πολυ δυνατη στο κρεβατι. Πολυ καλη GFE. Ξαναπηγαινα ευκολα!
Να ρωτησω κατι αρνητικο βρηκες ?????