Συναγωνιστές καλησπερα! Κάποτε (πριν 10 χρ περίπου) είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά την Εύα Κουμαριανού όταν πέρασε από δίπλα μου την ώρα που έβγαινα από το αμάξι…
Προφανώς δεν ήταν κάτι το ουαου σε εμφάνιση αλλά ειναι «ιέρεια» του χώρου. Κανονίσαμε να ανέβω για ποτό σπίτι της καμια ώρα μετά ώστε να έκανε μπανιο αλλα τελικά μου το ακύρωσε. Εκ τότε έμεινα με την απορία.
Έχει κάποιος εμπειρία;
- Με αφορμή το σχόλιό σου θα ήθελα να πω τόσο σε εσένα όσο και σε άλλους φίλους ότι τα χρόνια περνάνε. Η Εύα, όπως όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Και εγώ την είχα πάρει στη Συγγρού, προ αμνημονεύτων ετών, ναι είχε σωματάρα και ήταν νομίζω 10 χρόνια νεότερη.
Ε δεν νομίζω ότι θα είναι το ίδιο σήμερα. Κάποια στιγμή την είδα στο δρόμο, στη Συγγρού.
- Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά πλέον, στον κόσμο των τρανς, με τον οποίο έχω πάψει εδώ και καιρό να ασχολούμαι (υπήρξα συστηματικός πελάτης τους) και δεν ξέρω αν "επιστρέψω" είναι ότι οι παλιές "αποχωρούν" από τον χώρο, είτε λόγω κόπωσης είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω του κακού ανταγωνισμού (δεν θα επεκταθώ περισσότερο).
Για τις νέες που βγαίνουν στη δουλειά αυτή δεν έχω να πω κάτι. Κατευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ από το χρήμα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αγγαρεία κάνουν και αυτό κάνει μπαμ - για αυτό μετά από λίγο καιρό τα παρατάνε. Οι πελάτες των Τρανς είναι πολύ ιδιότροποι - και ελάχιστοι ψάχνουν ξεπέτες. Οι δε κριτικές εύκολα μπορούν να βγάλουν off κάποια η οποία είναι κακός επαγγλεματίας.
Αν παρατηρήσετε, στο κανεσεξ.gr έχουν βγει όλες οι ξένες - ενώ οι αγγελίες από ένα σημείο και μετά είναι σαν τα φύλλα της τράπουλας που παίζεις στα χέρια σου, ίδιες και ίδιες. Κάποιες μάλιστα βαριούνται τόσο πολύ που ούτε καν βγάζουν νέες φωτογραφίες. Για να μη μιλήσω για της Βραζιλιάνες και τις Βουλγάρες ή τις άλλες ξένες ραμολιμέντα που βγαίνουν αριστερά δεξιά.
Επειδή πολλοί τις έχουν πάρει χαμπάρι, η φτώχεια και το ότι είναι στα αζήτητα θα τις οδηγησει ξανά στη Συγγρού όπου περνάνε διάφοροι καυλωμένοι "της στιγμής" και ίσως από εκεί τσιμπήσουν κανα κορόιδο.