Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

AlexFirstTimer

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
To έχω καταλάβει γι αυτό ζήτησα την πολύτιμη βοήθειά σας, που όσο να ναι κάτι παραπάνω ξέρετε και μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό ή να με προστατεύσετε από μια κακή εμπειρία.

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
91
Πόντοι
0
Γνωρίζετε τίποτα για την συγκεκριμένη

TgirlXplorer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Σωστός. Πλέον τα στανταράκια είναι από 35-40 και πάνω,πόσο να αντέξουν κι αυτές με τον κάθε μαλάκα.

Το άθλημα περνάει κρίση, υπάρχουν ωστόσο κάποιες που παραμένουν σταθερές αξίες.
Ποια στανταρακι έχετε;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Για Τζένη δεν βρίσκω, ψάξε και λίγο μόνος σου.

cloud

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
146
Πόντοι
0

Εισαι δυνατος ευχαριστω πολυ, αποψη για πρωτη φορα σε ενεργητικο ρολο εγω;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Όλες οι προηγούμενες.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα πρώτη φορά με Αντριάνα γιατί είναι κορμάρα και πολύ άνετη αλλά και οι τρεις αυτές είναι στανταράκια για μένα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Η Μιχαέλα και η Τζένη είναι καλές και στο ενεργητικό έχω ακούσει

• Like
Αντιδράσεις: shin_

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα
Σκέφτομαι να πάω Elena sunrise τώρα που γυρισε μόνιμα Αθήνα
Αξίζει να πάω ή λέτε να το αποφύγω
Στην ραντεβού σκοπεύω να είμαι παθητικός
Ευχαριστώ πολύ

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καλησπέρα στην ομάδα
Ευχαριστώ πολύ
Δεν την γνωριζω ερωτικά αλλά πριν μερικά χρόνια εάν δεν είχα διαβάσει κακές κριτικές εδώ σίγουρα θα πήγαινα.

Τώρα δεν ξερω.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Καλησπέρα στην ομάδα
Ευχαριστώ πολύ
Αν πας πες μας φίλε γτ με ενδιαφέρει κ εμένα

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Ρε δεν πατε καλα εδω μεσα ειναι καλα ν τ Κουμπας ενω κανεις 3 μερες ν βγαλεις ενα 100αρικο ..μπραβω σας ρε κουβαρνταδες ολοι
Συμφωνώ ότι κάποιες έχουν ξεφύγει. Η συγκεκριμένη τουλάχιστον είχε από παλιά πιο υψηλές τιμές ,δεν έγινε τώρα.

Κάποιοι μπορεί να τα έχουν και να τα δίνουν,το πρόβλημα είναι ότι πολλές που το είχαν στο 50ρικο ξαφνικά το πήγαν 100 κι 120 χωρίς να το αξίζουν ούτε εμφανισιακά ούτε σαν συμπεριφορά...

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπερα! Κάποτε (πριν 10 χρ περίπου) είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά την Εύα Κουμαριανού όταν πέρασε από δίπλα μου την ώρα που έβγαινα από το αμάξι…
Προφανώς δεν ήταν κάτι το ουαου σε εμφάνιση αλλά ειναι «ιέρεια» του χώρου. Κανονίσαμε να ανέβω για ποτό σπίτι της καμια ώρα μετά ώστε να έκανε μπανιο αλλα τελικά μου το ακύρωσε. Εκ τότε έμεινα με την απορία.
Έχει κάποιος εμπειρία;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Συναγωνιστές καλησπερα! Κάποτε (πριν 10 χρ περίπου) είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά την Εύα Κουμαριανού όταν πέρασε από δίπλα μου την ώρα που έβγαινα από το αμάξι…
Προφανώς δεν ήταν κάτι το ουαου σε εμφάνιση αλλά ειναι «ιέρεια» του χώρου. Κανονίσαμε να ανέβω για ποτό σπίτι της καμια ώρα μετά ώστε να έκανε μπανιο αλλα τελικά μου το ακύρωσε. Εκ τότε έμεινα με την απορία.
Έχει κάποιος εμπειρία;
- Με αφορμή το σχόλιό σου θα ήθελα να πω τόσο σε εσένα όσο και σε άλλους φίλους ότι τα χρόνια περνάνε. Η Εύα, όπως όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Και εγώ την είχα πάρει στη Συγγρού, προ αμνημονεύτων ετών, ναι είχε σωματάρα και ήταν νομίζω 10 χρόνια νεότερη.
Ε δεν νομίζω ότι θα είναι το ίδιο σήμερα. Κάποια στιγμή την είδα στο δρόμο, στη Συγγρού.

- Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά πλέον, στον κόσμο των τρανς, με τον οποίο έχω πάψει εδώ και καιρό να ασχολούμαι (υπήρξα συστηματικός πελάτης τους) και δεν ξέρω αν "επιστρέψω" είναι ότι οι παλιές "αποχωρούν" από τον χώρο, είτε λόγω κόπωσης είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω του κακού ανταγωνισμού (δεν θα επεκταθώ περισσότερο).

Για τις νέες που βγαίνουν στη δουλειά αυτή δεν έχω να πω κάτι. Κατευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ από το χρήμα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αγγαρεία κάνουν και αυτό κάνει μπαμ - για αυτό μετά από λίγο καιρό τα παρατάνε. Οι πελάτες των Τρανς είναι πολύ ιδιότροποι - και ελάχιστοι ψάχνουν ξεπέτες. Οι δε κριτικές εύκολα μπορούν να βγάλουν off κάποια η οποία είναι κακός επαγγλεματίας.

Αν παρατηρήσετε, στο κανεσεξ.gr έχουν βγει όλες οι ξένες - ενώ οι αγγελίες από ένα σημείο και μετά είναι σαν τα φύλλα της τράπουλας που παίζεις στα χέρια σου, ίδιες και ίδιες. Κάποιες μάλιστα βαριούνται τόσο πολύ που ούτε καν βγάζουν νέες φωτογραφίες. Για να μη μιλήσω για της Βραζιλιάνες και τις Βουλγάρες ή τις άλλες ξένες ραμολιμέντα που βγαίνουν αριστερά δεξιά.
Επειδή πολλοί τις έχουν πάρει χαμπάρι, η φτώχεια και το ότι είναι στα αζήτητα θα τις οδηγησει ξανά στη Συγγρού όπου περνάνε διάφοροι καυλωμένοι "της στιγμής" και ίσως από εκεί τσιμπήσουν κανα κορόιδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.922
Πόντοι
206
"Για τις νέες που βγαίνουν στη δουλειά αυτή δεν έχω να πω κάτι. Κατευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ από το χρήμα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αγγαρεία κάνουν και αυτό κάνει μπαμ - για αυτό μετά από λίγο καιρό τα παρατάνε".

Και για ποιο άλλο λόγο θα έπρεπε να βγουν στη δουλειά δηλαδή; Για τη χαρά του αθλήματος;

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525
"Για τις νέες που βγαίνουν στη δουλειά αυτή δεν έχω να πω κάτι. Κατευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ από το χρήμα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αγγαρεία κάνουν και αυτό κάνει μπαμ - για αυτό μετά από λίγο καιρό τα παρατάνε".

Και για ποιο άλλο λόγο θα έπρεπε να βγουν στη δουλειά δηλαδή; Για τη χαρά του αθλήματος;
Εννοούσε μαλλον ότι δεν είναι επαγγελματίες αλλά αρπαχτρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom