Conan O Manaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ναι εχεις δικιο.Αλλα τι στο διαολο δεν πειραξα τιποτε οταν εφτιαξα το λογαριασμο.Τύπε μάλλον εσύ κάτι έχεις γαμησει στις ρυθμίσεις σου γιατί ούτε καν δέχεσαι μυνήματα
Ναι εχεις δικιο.Αλλα τι στο διαολο δεν πειραξα τιποτε οταν εφτιαξα το λογαριασμο.Τύπε μάλλον εσύ κάτι έχεις γαμησει στις ρυθμίσεις σου γιατί ούτε καν δέχεσαι μυνήματα
Οπως το βλεπω και εδω κιολας ολα κομπλε ειναι.Δεν ξερω εχει κανεις καμια ιδεα?Ναι εχεις δικιο.Αλλα τι στο διαολο δεν πειραξα τιποτε οταν εφτιαξα το λογαριασμο.
Καλησπερα παιδες.Ειμαι καινουργιος στο αθλημα και θελω να κανω μια ερωτηση.Ενδιαφερομαι να παω με μια τρανσεξουαλ σαν παθητικος αλλα αντιμετωπιζω προβληματα στην προετοιμασια.Ξερω οτι υπαρχουν πολλες πληροφοριες στο ιντερνετ και εχω δοκιμασει να τα εφαρμοσω μονος αλλα δυστηχως χωρις επιτυχια.Επειδη προκειται για ενα λεπτο θεμα αν μπορουσε κανενα αλανι να μου στειλει προσωπικο μυνημα(εγω δεν μπορω γτ μολις εκανα εγγραφη) για να το συζητησουμε παραπανω θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Γυφτο crossaκι σταθερά. Θέλει λίγο προσοχη ειδικά με τα χρήματα που κουβαλάς. Το κοκορέτσι είναι γλυκό κ κάποιοι μπορουν να κάνουν διάφορα για να το παρουνSexy Trans... 6942833306
Καλησπέρα ματάκια μου, ονομάζομαι Έμι 23 ετών μελαχρινή μαύρομάλα τρανσέξουαλ έμπειρη έτοιμη να σε ικανοποιήσω full χαλαρά και άνετα παίζω ενεργητικά παθητικά πάρε τηλ για να περάσουμε φανταστικά 6942833306 δυνατά προσόντα 19 και χοντρό Σκληρό σαν πέτραkanesex.com
Εμπειρία κάνεις;
Πωωω κατάλαβα γουστάρει φουλ μπεκο...Οπότε δεν αξίζει;Έχεις πάει μαζί της;Γυφτο crossaκι σταθερά. Θέλει λίγο προσοχη ειδικά με τα χρήματα που κουβαλάς. Το κοκορέτσι είναι γλυκό κ κάποιοι μπορουν να κάνουν διάφορα για να το παρουν
Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες αδερφε.Αν δεν σε πειραζει εχω ακομα καποιες αποριες.Αν φοβάσαι μη σου φύγουν κατά την πράξη:
1. Επίλεξε μη τέρατα ήτοι επ' ουδενί Ραφαέλα Φεράρι, Ιζαμπέλα Μπίγκκοκ, Ζιζέλ Μπίτενκουρτ κλπ (αν και το σχήμα των δυο τελευταίων, καίτοι τεράστιο το μέγεθος, είναι "φιλικό". Η πρώτη θα σε σαρώσει). Τουλάχιστον, στην αρχή απόφυγε τις πολύ προικισμένες.
2. Επί ένα διήμερο πριν, φάε σκέτο ρύζι και περιόρισε τον καφέ. Ιδανικά, πιες τσάι. Και το πρωί πριν τη συνεύρεση, κλύσμα. Και θα ενεργηθείς (μη φοβάσαι για "στούμπωμα"), και τα κόπρανά σου θα είναι σκληρά, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος πασαλείματος όσο θα σε οργώνει. Αν δεν την παλεύεις με σκέτο ρύζι δυο ημέρες, τουλάχιστον ακολούθησε την παραπάνω δίαιτα την προηγούμενη. Κάνω λόγο για διήμερο για εγγυημένα αποτελέσματα.
Συγγνώμη αν γίνομαι σιχαμερός, αλλά θεωρώ πως τέτοιου είδους τιπς καλό είναι να ποστάρονται σε δημόσια θέα για να πληροφορούνται οι μη επαΐοντες ή για να ανταλλάσσονται τακτικές.
Ναι, ήταν πολυ καυλιάρα!Πωωω κατάλαβα γουστάρει φουλ μπεκο...Οπότε δεν αξίζει;Έχεις πάει μαζί της;
Gisele Bittencourt.Ερωτηση. Μετα την Bianca Hills, ποια θα προτεινατε; Lohany? Lisy Lopez? Sara big cock? Helene Bittencourt?
Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες αδερφε.Αν δεν σε πειραζει εχω ακομα καποιες αποριες.
Πρωτον στο θεμα της διατροφης,μοναχα ρυζι προτεινεις για καταναλωση?Επειδη ψαχτηκα λιγο στο google και ειδα πως και τροφες πλουσιες σε φυτικες ινες κανουν δουλεια αν τις συνδυασεις με πολυ νερο(Οι σωστές (& οι λάθος) τροφές πριν κάνουμε πρωκτικό σεξ).
Δευτερον οσον αφορα το κλυσμα,φανταζομαι πως εννοεις με το τηλεφωνο της τουαλετας.Το εχω δοκιμασει 1-2 φορες στο παρελθον αλλα δεν πηγε πολυ καλα.Καταρχην φανταζομαι πως κανει κλυσμα τοσες φορες ωστε το νερο που θα βγαινει θα ειναι καθαρο σωστα?Επισης μερικες φορες μου εχει γινει να παγιδευεται το νερο μεσα μου με αποτελεσμα να μενω 1 ωρα μεσα στη τουαλετα μπας και το βγαλω.Αυτο ειναι φυσιολογικο?
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.
Oκ καταλαβα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Οι φυτικές ίνες σε κουάκερ, ολ μπραν κλπ σε κάνουν να ενεργηθείς, οπότε θα είσαι "άδειος" κατά την πράξη. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα και ο λόγος που θεωρούνται σωστή διατροφή (και) για αυτούς που "τον τρώνε". Αλλά τα κόπρανα είναι μαλακά, οπότε αν δεν έχεις αδειάσει πριν την πράξη, υπάρχει ο κίνδυνος να την λερώσεις. Το ρύζι (όχι το καστανό) στα "σκληραίνει", οπότε και να μην έχεις αδειάσει τελείως, θα "βρει" σε στέρεα μάζα και δε θα λερωθεί.
Για κλύσμα, δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του τηλεφώνου. Ίσα-ίσα, υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστείς. Πάρε από σεξ σοπ ένα από τα "αχλαδάκια" που καθαρίζουν τον πρωκτό. Ναι, ισχύει πως ενυπάρχει ο κίνδυνος να το παρακάνεις και να τα κάνεις χειρότερα με το κλύσμα, αλλά με τον καιρό, θα"ακούς" τι σου λέει το σώμα σου και θα περιορίζεται ο κίνδυνος. Και ναι, το κάνεις μέχρι να βγαίνει νεράκι χωρίς στέρεα υπολείμματα.
Το πιο σημαντικό, επιμένω, είναι η διατροφή. Εξ ου και το ρύζι.
Καφέ -τσιγαριά κάνε, αν θες, την ημέρα της συνεύρεσης λίγες ώρες νωρίτερα, προκειμένου να ενεργηθείς. Την προηγούμενη ημέρα (ιδανικά και την προ-προηγούμενη) από στέρεες τροφές σκέτο ρύζι με αλάτι. Φυτικές ίνες εννοείται πως για ένα εκατομμύριο λόγους υγείας είναι καλό να εισαγάγεις στη διατροφή σου, αλλά, από την εμπειρία μου, όχι το διήμερο πριν το σεξ.
Έδιτ:
Για αυτά εδώ μιλάω:
Έδιτ 2: όχι, δεν είναι απαραίτητο μόνο το ρύζι. Γενικώς, υπερστέρεες τροφές όπως π.χ. στήθος κοτόπουλου μια χαρά είναι. Γενικώς, αποφευγε το διήμερο πριν τα "ζουμερά". Αναφέρω ειδικά το ρύζι, γιατί, από την εμπειρία μου, είναι ο "βασιλιάς". Καμιά τροφή ούτε καν το πλησιάζει για τον συγκεκριμένο σκοπό. Υπάρχει λόγος που σκέτο ρύζι το συνιστούν και για φάρμακο κατά της διάρροιας.
εμενα προτείνω.Καλησπερα παιδια απο Χαλκιδα.... Πρωταρης στο αθλημα.... θα ειχατε να μου προτεινετε καμμια κοπελα , παθητικη, για πρωτη φορα...και ιδανικα και εως girlfriend experience ?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Και που σε βρίσκουμε εσένα;εμενα προτείνω.
Κέντρο Αθήνας.Και που σε βρίσκουμε εσένα;
Από τις πιο χρήσιμες και σοβαρές απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα. Ενα μεγάλο μπράβο. Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω post με χαζομάρες. Πραγματικά λεπτομερές και με σωστές οδηγίες.Οι φυτικές ίνες σε κουάκερ, ολ μπραν κλπ σε κάνουν να ενεργηθείς, οπότε θα είσαι "άδειος" κατά την πράξη. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα και ο λόγος που θεωρούνται σωστή διατροφή (και) για αυτούς που "τον τρώνε". Αλλά τα κόπρανα είναι μαλακά, οπότε αν δεν έχεις αδειάσει πριν την πράξη, υπάρχει ο κίνδυνος να την λερώσεις. Το ρύζι (όχι το καστανό) στα "σκληραίνει", οπότε και να μην έχεις αδειάσει τελείως, θα "βρει" σε στέρεα μάζα και δε θα λερωθεί.
Για κλύσμα, δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του τηλεφώνου. Ίσα-ίσα, υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστείς. Πάρε από σεξ σοπ ένα από τα "αχλαδάκια" που καθαρίζουν τον πρωκτό. Ναι, ισχύει πως ενυπάρχει ο κίνδυνος να το παρακάνεις και να τα κάνεις χειρότερα με το κλύσμα, αλλά με τον καιρό, θα"ακούς" τι σου λέει το σώμα σου και θα περιορίζεται ο κίνδυνος. Και ναι, το κάνεις μέχρι να βγαίνει νεράκι χωρίς στέρεα υπολείμματα.
Το πιο σημαντικό, επιμένω, είναι η διατροφή. Εξ ου και το ρύζι.
Καφέ -τσιγαριά κάνε, αν θες, την ημέρα της συνεύρεσης λίγες ώρες νωρίτερα, προκειμένου να ενεργηθείς. Την προηγούμενη ημέρα (ιδανικά και την προ-προηγούμενη) από στέρεες τροφές σκέτο ρύζι με αλάτι. Φυτικές ίνες εννοείται πως για ένα εκατομμύριο λόγους υγείας είναι καλό να εισαγάγεις στη διατροφή σου, αλλά, από την εμπειρία μου, όχι το διήμερο πριν το σεξ.
Έδιτ:
Για αυτά εδώ μιλάω:
Έδιτ 2: όχι, δεν είναι απαραίτητο μόνο το ρύζι. Γενικώς, υπερστέρεες τροφές όπως π.χ. στήθος κοτόπουλου μια χαρά είναι. Γενικώς, αποφευγε το διήμερο πριν τα "ζουμερά". Αναφέρω ειδικά το ρύζι, γιατί, από την αεμπειρία μου, είναι ο "βασιλιάς". Καμιά τροφή ούτε καν το πλησιάζει για τον συγκεκριμένο σκοπό. Υπάρχει λόγος που σκέτο ρύζι το συνιστούν και για φάρμακο κατά της διάρροιας.
Μπορείς να μου στείλεις πμ;Κέντρο Αθήνας.
ακομα οχι λογικα, γιατι ειμαι νέο μέλοςΜπορείς να μου στείλεις πμ;
Πανω σε αυτο το θεμα να κανω και εγω μαι ερωτηση, ολες αυτες αντρες γυναικες, κυριως άντρες που το κανουν διο και τρεις φορες την ημερα τι τρωνε καθε μερα;Από τις πιο χρήσιμες και σοβαρές απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα. Ενα μεγάλο μπράβο. Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω post με χαζομάρες. Πραγματικά λεπτομερές και με σωστές οδηγίες.