Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να μου πείτε ποια θα επιλέγατε μεταξύ της Άννας και της Αλίκης. Και για τις δύο έχω δει καλές κριτικές.

Δεν ξέρω για συγκριτικά, αλλά η Αλύσσα έχει υλικό να πάρεις κάποια ιδέα στο xvideos

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να μου πείτε ποια θα επιλέγατε μεταξύ της Άννας και της Αλίκης. Και για τις δύο έχω δει καλές κριτικές.

Με Αννα που έχω πάει, για μένα εξαιρετική! Καθαρή, όμορφη , ευγενική και συνέχεια πέτρα! Την Αλίσα δεν την έχω δοκιμάσει...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
γαμευσημο κροσακι εχει κανα χρονο ν εμφανιστει ειχα περασεικαλα θημαμαι για πολυ ωρα μ δυπλη εκτονοση σε ξενοδοχειο αθηνα απο εμφανησει οτι βλεπετε συνησταται για την παιριοδο συγουρα εχει ερθει απο επαρχεια
Πηρα την συγκεκριμένη σε ξενοδοχείο.ειρθε πολύ απεριποιητη.τα προσόντα πολύ μέτρια καλό κολαρακι.αξιριστη χορις βιζια γενικά απογοητευτικά.πολυ καλός χαρακτήρας βέβαια και κάθεται κάνα δυωρο

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Με Αννα που έχω πάει, για μένα εξαιρετική! Καθαρή, όμορφη , ευγενική και συνέχεια πέτρα! Την Αλίσα δεν την έχω δοκιμάσει...
Την περνώ τηλ. και δεν απαντά. είναι εδώ αυτό τον καιρό;;πόσο πάει περίπου;;;;;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Γενικά γύρο στα 50 ευρο είναι οι Ελληνίδες τρανς;;;;
Είμαι καινούργιος στο χορο.αν μπορεί κάποιος να Μ ενοιμεροσει γιατί οι Βραζιλιάνες είναι απαγορευτικές οικονομικά.
Ευχαριστώ

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Για πρώτη φορά με τρανς χρειάζεται κάποια προετοιμασία?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Για πρώτη φορά με τρανς χρειάζεται κάποια προετοιμασία?
Πιγα πρόσφατα προτη φορά με τρανς με επιτοιχια.χριαζεται να προετοιμαστείς για καν; Μήνα με ντιλντο και λιπαντικό για να το εφχαριστιθεις αλοιος θα πονέσει πολύ.εποισεις να μάθεις να κάνεις υποκλισμο αλοιος θα βγάλεις Μερέντα και θα ξενεροσεται.πιγεναι σε ένα σεξ από ενοιμεροσου και εξοπλισου.και μην διαλέξεις καμιά τρανς με τεράστιο εργαλείο.σιγα σιγα

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290
Πιγα πρόσφατα προτη φορά με τρανς με επιτοιχια.χριαζεται να προετοιμαστείς για καν; Μήνα με ντιλντο και λιπαντικό για να το εφχαριστιθεις αλοιος θα πονέσει πολύ.εποισεις να μάθεις να κάνεις υποκλισμο αλοιος θα βγάλεις Μερέντα και θα ξενεροσεται.πιγεναι σε ένα σεξ από ενοιμεροσου και εξοπλισου.και μην διαλέξεις καμιά τρανς με τεράστιο εργαλείο.σιγα σιγα
Εγω πάντως εχω ταλαιπωρηθεί" με το θεμα. Με το κλίσμα και μπορει να εναι καθαρη η περιοχή αλλα΄μπορεί πάνω στη φάση να βγάλει νερό και να ξενερώσω. Το μονο που μπορει να βελτιωσει τις πιθανοτητες επιτυχίας είναι η ελαφριά διατροφή απο την προηγούμενη μέρα. Αν εχει καποιος καποια λύση καλυτερη να την καταθέσει γιατι πολλές φορες αναβάλλω φάσεις λόγω ανασφάλειας.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Εγω πάντως εχω ταλαιπωρηθεί" με το θεμα. Με το κλίσμα και μπορει να εναι καθαρη η περιοχή αλλα΄μπορεί πάνω στη φάση να βγάλει νερό και να ξενερώσω. Το μονο που μπορει να βελτιωσει τις πιθανοτητες επιτυχίας είναι η ελαφριά διατροφή απο την προηγούμενη μέρα. Αν εχει καποιος καποια λύση καλυτερη να την καταθέσει γιατι πολλές φορες αναβάλλω φάσεις λόγω ανασφάλειας.
Η διατροφή παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο.εγω τροποποίησαν τη διατροφή μου.για των υποκλισμο αγόρασα ένα σολινα προέκταση στο ντουζ με τριπιτσες .ανοιγω το νερό χλιαρό και το βάζω σιγά σιγά στον Κόλο μου.το νερό γεμίζει το ορθόν και αρχίζει να τρέχει λίγο λίγο εξο.μετα καθομε στον λεκάνη της τουαλέτας και βγάζω το ξέρω σα να αφοδεβω.αυτη τη διαδικασία 3 με 4 φορές μέχρι να μην βγάζεις τίποτα από κόπρανα και νερό.λιγο πριν την επαφή με ένα ντιλντο μικρό αλιμα λιπαντικό και μέσα 2 με 3 φορές.εγκιημενα δεν θα πονέσεις και θα το φχαρειστιθεις .η διατροφή να βγάζει σκλιρα σχιματισμενα κόπρανα.αυτα εφάρμοσα και σινεβρεθικα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290
Η διατροφή παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο.εγω τροποποίησαν τη διατροφή μου.για των υποκλισμο αγόρασα ένα σολινα προέκταση στο ντουζ με τριπιτσες .ανοιγω το νερό χλιαρό και το βάζω σιγά σιγά στον Κόλο μου.το νερό γεμίζει το ορθόν και αρχίζει να τρέχει λίγο λίγο εξο.μετα καθομε στον λεκάνη της τουαλέτας και βγάζω το ξέρω σα να αφοδεβω.αυτη τη διαδικασία 3 με 4 φορές μέχρι να μην βγάζεις τίποτα από κόπρανα και νερό.λιγο πριν την επαφή με ένα ντιλντο μικρό αλιμα λιπαντικό και μέσα 2 με 3 φορές.εγκιημενα δεν θα πονέσεις και θα το φχαρειστιθεις .η διατροφή να βγάζει σκλιρα σχιματισμενα κόπρανα.αυτα εφάρμοσα και σινεβρεθικα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Το εχω κάνει περιπου οπως το λες αλλα για καποιο λογο μενει νερο μέσα και εμφανίζεται την ώρα που δεν πρέπει!!! Στο μεταξυ είχα μια παντρεμενη για περιπου 2 χρονια με την οποία το κάναμε μόνο απο κώλο και 9 στις 10 φορες ηταν πεντακάθαρη ! Πως να το καταφερνε οεο???

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Το εχω κάνει περιπου οπως το λες αλλα για καποιο λογο μενει νερο μέσα και εμφανίζεται την ώρα που δεν πρέπει!!! Στο μεταξυ είχα μια παντρεμενη για περιπου 2 χρονια με την οποία το κάναμε μόνο απο κώλο και 9 στις 10 φορες ηταν πεντακάθαρη ! Πως να το καταφερνε οεο???
Τι να πω αυτό που λες μια φορά μόνο μου σινεβη παλιά που δεν ήξερα.τορα και στραποναριςμα και τρανς μια χαρά πεντακαθαρος

manos6852

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0
Εχει καποιος αποψη?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Συνάντηση με Φένια σήμερα με εξαιρετικές εντυπώσεις έγραψα κριτική αναμένεται
Screenshot_20210625-233418.jpeg

Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
Τι να πω αυτό που λες μια φορά μόνο μου σινεβη παλιά που δεν ήξερα.τορα και στραποναριςμα και τρανς μια χαρά πεντακαθαρος
γιαυτο και εγω κανω ενεργητικο με δυο τρεις που ξερουν. ειναι παντα διαμπερες.... !Mαθετε να κανετε καλο κλυσμα....

Pirkavlos2

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
142
Πόντοι
0

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
219
Πόντοι
21

Επιτελους κατι αξιολογο στην Πατρα!!!

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290
γιαυτο και εγω κανω ενεργητικο με δυο τρεις που ξερουν. ειναι παντα διαμπερες.... !Mαθε
γιαυτο και εγω κανω ενεργητικο με δυο τρεις που ξερουν. ειναι παντα διαμπερες.... !Mαθετε να κανετε καλο κλυσμα....

Ε δωσε μια καλη συμβουλη για καλο κλισμα ρε Αντριανα.....μην μας αφηνεις στο σκοτάδι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom