Συνάντησαμε με την συντροφο που κάνουμε τα ¨όργια¨ την Yumi σαν 5η επιλογή αφου η YULI που είχαμε σαν 1η επιλογή και κάποιες αλλες σαν δευτερες δεν έκατσαν λόγω του πρωινού της ώρας (μπορούμε μόνο πρωι).
Λοιπόν η Yumi μας υποδέχτηκε λίγο ουδέτερα, χωρίς πολλά πολλά. Η συμπεριφορά της ηταν λίγο απόμακρη αλλα προσπάθησε καθ όλη την διάρκεια της συνεύρεσις να ικανοποιήσει οτι της ζητήσαμε.
Το σενάριο ήταν ίδιο σχεδόν με την LISA που είχαμε συναντήσει προ covid - 19... να πάρουμε δηλαδή μαζί την δικιά μου και μετα να την πάρω εγώ. Τον εβαλε λίγο στη δικιά μου αφου την εστησε στα 4.. και την πήδηξε περιπου 10 λέπτα.
Μετα την βάλαμε να ξαπλώσει και ανέβηκε η δικια μου απο πάνω βαζοντας την πουτσα της στο μουνι της και εγω απο πισω τον εβαζα μία στο μουνι της (ταυτοχρονα με την πουτσα της Yumi) και μία στον κώλο της.. σαντουιτς δηλαδη. Εκει δεν την πάλεψε πολύ και της επέσε.
Τελικα πηδηξα την Yumi στα 4 και τις εχυσα και τις 2 στο προσωπο.
Γενικά απο εμφάνιση ειναι πολύ μέτρια...
Απο εργαλείο μόνο Big cock δεν το λες...
Γενικα μία μετριότητα.
Στα θετικά η προσπάθεια να μας ικανοποιήσει, εστω και αν δεν το πέτυχε στο βαθμό που θα ήθελα, και η καθαριοτητα της σε σώμα και σπίτι.
300 για μία ώρα... τα ψιλοέκλαψα.
Ελπίζω η επόμενη επιλογή μας να είναι πιο πετυχημένη!