batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
αφαντο τ μωρο ....τ γιατι δεν ξερουμαι η θα κανει δυνατο come buck η τ να πω !!!πολλα δυνατα γαμησια παντως και μεγαλη καβλα ..
αφαντο τ μωρο ....τ γιατι δεν ξερουμαι η θα κανει δυνατο come buck η τ να πω !!!πολλα δυνατα γαμησια παντως και μεγαλη καβλα ..
συναγωνιστες εχουμε κριτικη???
Άκου : μέτριο ανάστημα, καλλίγραμμο σώμα, πολύ καλό βυζί μέτριο σε μέγεθος, δεν κάνει τίποτα χωρίς σκουφάκι σε σένα, αλλά δέχεται η ίδια χωρίς.
Πάρα πολύ καθαρή, το σπίτι λάμπει, αισθάνεσαι να βρίσκεσαι σε πολύ φιλόξενο περιβάλλον.
Υπομονετική και ελαφρώς κλισαρισμένη. Πάει να πεί : ορισμένες στάνταρ στάσεις που τη βολεύουν αλλά στο τέλος μένεις πολύ ικανοποιημένος.
Καλλιεργημένη με άποψη [ αυτό είναι κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ] και καλλιτέχνις σε έπιπλα και διακοσμητικά. Ακούει και συζητάει αν αναφέρεις σοβαρά θέματα και γενικά ένα άτομο πολιτισμένο μακρυά από χυδαιότητες. Δεν φιλάει στο στόμα με τίποτα.
Τώρα, κάποιος θα πεί : "Μα εγώ ένα πούτσο θα ρίξω βρε αδερφέ και θα φύγω, τι με νοιάζουν όλα τούτα ;;" Άλλο θέμα αυτό. Εγώ πιστεύω πως όταν δίνεις 50ρικο, εεεε.... θέλεις και μια ατμόσφαιρα.
Αυτά.
ετσι ακριβως,,,,απλα ειχα τη τυχη να με φιλαει.....αλλα ετσι ακριβως μπραβο
Άκου : μέτριο ανάστημα, καλλίγραμμο σώμα, πολύ καλό βυζί μέτριο σε μέγεθος, δεν κάνει τίποτα χωρίς σκουφάκι σε σένα, αλλά δέχεται η ίδια χωρίς.
Πάρα πολύ καθαρή, το σπίτι λάμπει, αισθάνεσαι να βρίσκεσαι σε πολύ φιλόξενο περιβάλλον.
Υπομονετική και ελαφρώς κλισαρισμένη. Πάει να πεί : ορισμένες στάνταρ στάσεις που τη βολεύουν αλλά στο τέλος μένεις πολύ ικανοποιημένος.
Καλλιεργημένη με άποψη [ αυτό είναι κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ] και καλλιτέχνις σε έπιπλα και διακοσμητικά. Ακούει και συζητάει αν αναφέρεις σοβαρά θέματα και γενικά ένα άτομο πολιτισμένο μακρυά από χυδαιότητες. Δεν φιλάει στο στόμα με τίποτα.
Τώρα, κάποιος θα πεί : "Μα εγώ ένα πούτσο θα ρίξω βρε αδερφέ και θα φύγω, τι με νοιάζουν όλα τούτα ;;" Άλλο θέμα αυτό. Εγώ πιστεύω πως όταν δίνεις 50ρικο, εεεε.... θέλεις και μια ατμόσφαιρα.
Αυτά.
δηλ αν δεν ...δεν σηκωνεται...Στο ενεργητικό πως είναι? Το εργαλειο φαινεται πολυ δυνατό...Οτι βλέπεις, πεντακάθαρη, προσεγμένη με πολύ σφιχτό και γυμνασμένο κορμί, αν σε γουστάρει θα περάσετε καλα΄!
Λόγω της κοινωνικής της θέσης εννοώ, anyway η κοπέλα είναι μουνάρα και ΠΑΡΑ πολύ προσεγμένη, τι να λέμε τώρα...στο αν γουσταρει θα τ χαλασουμαι ....ειναι μια τίμια επιλογή απο ολες τ αποψεις ,,γ μενα ασχετα αν δεν παω ποια
Μια χαρά είναι και στο ενεργητικό και χύνει και καλα΄! Είναι κούκλα...δηλ αν δεν ...δεν σηκωνεται...Στο ενεργητικό πως είναι? Το εργαλειο φαινεται πολυ δυνατό...
οπως κα να χει κ γω ειμαι απο τ μεταξουργειοΛόγω της κοινωνικής της θέσης εννοώ, anyway η κοπέλα είναι μουνάρα και ΠΑΡΑ πολύ προσεγμένη, τι να λέμε τώρα...
Την έχεις πάρει βάτραχε? Αν ναι ξέρεις τι έννοω και ποια είναι...Το παίζει λίγο ιστορία αλλά είναι αψεγάδιαστη για μενα.οπως κα να χει κ γω ειμαι απο τ μεταξουργειο
Την έχεις πάρει βάτραχε? Αν ναι ξέρεις τι έννοω και ποια είναι...Το παίζει λίγο ιστορία αλλά είναι αψεγάδιαστη για μεν
μουτρο θ σ ελεγα να εισαι ποιο διακριτικός και να εσθιασεις αν τ μωρο ειναι μ σκετη καβλα η οχι .....για μενα ειναι κ στο μελων θα τιμηθεί αναλογος
πες μας τ ιστορία σου μουτροΞΕΠΕΤΑ τεραστιων διαστασεων
πες μας τ ιστορία σου μουτρο
αναφερεις κατι χωρις να μας λες τιποτα δεν εχουμε μια εικονα περι τ θεματοςτι να σου πω ρε φιλε,σε μπουρδελο πιο πολυ θα σε προσεξουν