Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
σας εχει τυχει να πατε με τρανς κρος και φευγωντας να αναρωτιεσται αν ηταν φορέας ????
η γνωριζεται αν καποια απο τις αγγελειες που διαβαζουμαι ανα καιρους κριβουν κατυ τετιο????

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
175
Πόντοι
1
σας εχει τυχει να πατε με τρανς κρος και φευγωντας να αναρωτιεσται αν ηταν φορέας ????
η γνωριζεται αν καποια απο τις αγγελειες που διαβαζουμαι ανα καιρους κριβουν κατυ τετιο????

O χειρότερος εφιάλτης μου

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
T
Τί ερώτηση κρίσεως ήταν αυτή ρε μούτρο?
Πώς σου ήρθε βραδιάτικα?

svartelegna

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Like
26
Πόντοι
0
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ και θα έπρεπε να είχε συζητηθεί εδώ κ καιρό..
Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να εκθέσεις κάποια χωρίς στοιχεία, σωστά?
Είχα διαβάσει στο παρελθόν για κάποια αλλά ..
Επίσης μεγάλη προσοχή με τις Λατινοαμερικάνες μάγκες..ΜΕΓΑΛΗ

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ και θα έπρεπε να είχε συζητηθεί εδώ κ καιρό..
Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να εκθέσεις κάποια χωρίς στοιχεία, σωστά?
Είχα διαβάσει στο παρελθόν για κάποια αλλά ..
Επίσης μεγάλη προσοχή με τις Λατινοαμερικάνες μάγκες..ΜΕΓΑΛΗ
προφυλαξη σε καθε περίπτωση

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
[size=20pt]Χειροπέδες σε τραβεστί που «έριχνε» κάνναβη σε στέκια της Γλυφάδας[/size]
Μαζί με το σύντροφό του γέμιζαν με κάνναβη τα μαγαζιά της Γλυφάδας - Από τις έρευνες κατασχέθηκαν 67 δενδρύλλια κάνναβης, 1.424 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης και μεταλλικοί τρίφτες - Συνελήφθη και ο 54χρονος σύντροφος του
Ένα γνωστό τραβεστί της Αθήνας μαζί με τον σύντροφο του «έριχναν» κάνναβη στα στέκια της Γλυφάδας.

Ο 43χρονος, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα μακριά ξανθά μαλλιά, και ο 54χρονος σύντροφος του ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του οδηγού και μεταφορέα, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά από επιχείρηση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας. Από τις έρευνες κατασχέθηκαν 67 δενδρύλλια κάνναβης, 1.424 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης και μεταλλικοί τρίφτες.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μετά από πληροφορίες τον 54χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας να μεταφέρει εντός του αυτοκινήτου του, ποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα, σε οικία στην Βάρη, στην οποία διέμενε μαζί με το 43χρονο τραβεστί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 67 δενδρύλλια κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.424 γραμμαρίων, δύο σύριγγες που περιείχαν έλαιο κάνναβης, δύο μεταλλικοί τρίφτες, ένα αεροβόλο όπλο, πιστόλι τύπου replica, τρία μαχαίρια.

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή είναι ακόμη μια μεγάλη υπόθεση την οποία καταφέρνει να εξιχνιάσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει καίρια χτυπήματα στον πόλεμο με τα κυκλώματα και την εγκληματικότητα που ταλανίζει και τα νότια προάστια της Αθήνας.
Πηγή: protothema :zombie: :zombie: :zombie:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Είναι και λίγο ρώσικη ρουλέτα το ζήτημα αυτό. Από την στιγμή που αποφασίζεις να ασχοληθείς με αυτό το άθλημα αποδέχεσαι και τους κινδύνους που υπάρχουν. Το ζήτημα είναι πόσες σφαίρες έχει μέσα το περίστροφο! Συμφωνώ με τον τύπο που έγραψε ότι οι λατίνες  έχουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα και συνακόλουθα παίζεις ρώσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο! 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
Είναι και λίγο ρώσικη ρουλέτα το ζήτημα αυτό. Από την στιγμή που αποφασίζεις να ασχοληθείς με αυτό το άθλημα αποδέχεσαι και τους κινδύνους που υπάρχουν. Το ζήτημα είναι πόσες σφαίρες έχει μέσα το περίστροφο! Συμφωνώ με τον τύπο που έγραψε ότι οι λατίνες  έχουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα και συνακόλουθα παίζεις ρώσικη ρουλέτα με πέντε σφαίρες στο εξάσφαιρο! 
το θέμα είναι ότι εγώ ξέρω συγουρα μια άρα φαντάζομαι ότι θ υπάρχουν κ άλλες ...αναφέρομαι σε κρος

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
το θέμα είναι ότι εγώ ξέρω συγουρα μια άρα φαντάζομαι ότι θ υπάρχουν κ άλλες ...αναφέρομαι σε κρος
το κακό είναι ότι δεν μπορείς να το δημοσιοποιήσεις. Θα έχεις μπλεξίματα και φασαρίες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
Όχι μούτρο δεν έχω σκοπό ν αναφέρθω παραπανω σε αυτό τ θέμα καλό θαταν αφού όμως ζητάνε λεφτά κ τ παίζουν επαγγελματιες να έχουν κ τ καταλιλες εξετάσεις στο συρτάρι τους όπως κατά καιρούς κάνουν πολλές τρανς κ τ βγάζω τ καπέλο γιατί απλά για μένα ούτε ευρο

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Όχι μούτρο δεν έχω σκοπό ν αναφέρθω παραπανω σε αυτό τ θέμα καλό θαταν αφού όμως ζητάνε λεφτά κ τ παίζουν επαγγελματιες να έχουν κ τ καταλιλες εξετάσεις στο συρτάρι τους όπως κατά καιρούς κάνουν πολλές τρανς κ τ βγάζω τ καπέλο γιατί απλά για μένα ούτε ευρο
Σωστός!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
Επειδή μου έχουν έρθει αρκετά πμ θα ήθελα ν πω ότι πρέπει ν αποφεύγεται όλες τοις αγγελίες που χάνονται κ ξανά εμφανίζονται ανά διαστήματα κ έχουν έδρα τ καιντρικη τ Αθήνας κ αναφέρονται σ κρος που κάνουν παιχνίδια κ ομαδικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom