You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
EARTH DAY!!!Πατα την υδρογειο κατω απο τη φωτο μου εδω και θα δεις.... φιλια
Πάτα τη αλλά με σβυστό το φώς!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιωργο Hotyan φιλια πολλα ΚΑΛΟοοο ΣαββκυριακΟΟΟοοοο αντε και καλη τυχη στην Εθνικη μας...
γεια σου γιωργο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Οταν εισαι σε αλλο μερος για χρονια αλαζη η προφορα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου Συλβια καλα εισαιγεια σου γιωργο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μια χαρα γιωργο μου...ολα καλαΓεια σου Συλβια καλα εισαι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι μου κανη η Μπουρδελοπαρεα σημερα???? Αντε και ετσι οπως παει θα παμε για θαλασσα μου φαινετε.. Αντε να βγαλουμε την κορμαρα εξω... Να μας την γλυψη ο Ηλιος... Φιλια καυλες..... Γιωργο την Καλησπερα μου..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα Δαναη καλα εισαι,τι ηλιος συνεφια εχουμε χθες και σημερα και χαζοψιχαλιζηΤι μου κανη η Μπουρδελοπαρεα σημερα???? Αντε και ετσι οπως παει θα παμε για θαλασσα μου φαινετε.. Αντε να βγαλουμε την κορμαρα εξω... Να μας την γλυψη ο Ηλιος... Φιλια καυλες..... Γιωργο την Καλησπερα μου..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εδω εχει 25 βαθμους... συννεφια ομως αλλα ειναι λογω αφρικανικης σκονης... το Πασχα μαλλον μας βλεπω με χωρις ρουχα να ψηνωμε..
που βρισκεσαι αστερι μας?!?!?!Εδω εχει 25 βαθμους... συννεφια ομως αλλα ειναι λογω αφρικανικης σκονης... το Πασχα μαλλον μας βλεπω με χωρις ρουχα να ψηνωμε..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να κανης σεξ μεσα στο δασος και να βρεχει κατω απο το δεντρο... και να βρεχετε το κωλαρακη μας... να εχουμε και αφρολουτρο μαζη μας να γεμισουμε σαπουναδες να γλυστραμε... μμμμμμμμμμΚαλησπερα Δαναη καλα εισαι,τι ηλιος συνεφια εχουμε χθες και σημερα και χαζοψιχαλιζη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε οχι και να ψηνεσε απο το πασχα το καλοκαιρι τι θα γινη ???Εδω εχει 25 βαθμους... συννεφια ομως αλλα ειναι λογω αφρικανικης σκονης... το Πασχα μαλλον μας βλεπω με χωρις ρουχα να ψηνωμε..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλο σεναριο πρεπη να το κανουμε στην πραξη :-* :-* :-*Να κανης σεξ μεσα στο δασος και να βρεχει κατω απο το δεντρο... και να βρεχετε το κωλαρακη μας... να εχουμε και αφρολουτρο μαζη μας να γεμισουμε σαπουναδες να γλυστραμε... μμμμμμμμμμ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
που να μπλεκειs τωρα με μυγεs και ζουζουνια που θα σου μπαινουν στο.....Καλο σεναριο πρεπη να το κανουμε στην πραξη :-* :-* :-*
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κατι με πετσετα σε δωματιο δεν υπαρχει?????? εστω ρε παιδια και χωριs πατακι για την εισοδο???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αναπνεω Αθηναικο αερα προς το παρον... Μετα το Πασχα θα την κανουμε για Βορεια... ελπιζω να μου φυλαξετε κανενα μεζε... εγω λιγο θα φαω.... θελω να σας ταισω... με το χερακι μου... και μετα οτι προκηψη ... να κοιμοσαστε το βραδυ και να μπαινω μεσα στο σεντονι και να γλυφω και να χυνετε στον υπνο σας... να ξυπνατε το πρωι να νοιωθετε μια εξαντληση και να αναρωτιωσαστε γιατι....που βρισκεσαι αστερι μας?!?!?!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Aπο μεζε οσο θες ,θα κοιμομαστε νομιζειςΑναπνεω Αθηναικο αερα προς το παρον... Μετα το Πασχα θα την κανουμε για Βορεια... ελπιζω να μου φυλαξετε κανενα μεζε... εγω λιγο θα φαω.... θελω να σας ταισω... με το χερακι μου... και μετα οτι προκηψη ... να κοιμοσαστε το βραδυ και να μπαινω μεσα στο σεντονι και να γλυφω και να χυνετε στον υπνο σας... να ξυπνατε το πρωι να νοιωθετε μια εξαντληση και να αναρωτιωσαστε γιατι....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ε οχι και να ψηνεσε απο το πασχα το καλοκαιρι τι θα γινη ???
Μωρο μου μονο τα ζουζουνια δεν θα σκεφτεσε εκεινη τη στιγμη...που να μπλεκειs τωρα με μυγεs και ζουζουνια που θα σου μπαινουν στο.....![]()
![]()
Κατι με πετσετα σε δωματιο δεν υπαρχει?????? εστω ρε παιδια και χωριs πατακι για την εισοδο???![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα εδω να δεις.... να μορφωθειτε....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα ρε λαιφ ολα στο κρεβατι θες να τα κανης εξοχικα ακομη καλυτερα κι'ας σε γαργαλανε τα μυρμηγκια και οι μυγες εκεινα την δουλεια τους και εμεις την δουλεια μας ;) ;)που να μπλεκειs τωρα με μυγεs και ζουζουνια που θα σου μπαινουν στο.....![]()
![]()
Κατι με πετσετα σε δωματιο δεν υπαρχει?????? εστω ρε παιδια και χωριs πατακι για την εισοδο???![]()
![]()
![]()
![]()
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θελει θελει... αστον να λεει... Θα σου κραταω πετσετουλα και πατακι εσενα για τα ποδαρακια σου... Life
Kαι στο κορμακι σου AUTAN ε και αν σε τσιμπιση και κανενα θα σε γλυψω εγω να σου περαση η γλωσα ειναι το καλυτερο φαρμακο μωρο μου....
Kαι στο κορμακι σου AUTAN ε και αν σε τσιμπιση και κανενα θα σε γλυψω εγω να σου περαση η γλωσα ειναι το καλυτερο φαρμακο μωρο μου....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις