Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δαναη καλο βραδυ να περασης καλα,τα λεμε την δευτερα και παλι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργο  Hotyan  φιλια πολλα ΚΑΛΟοοο  ΣαββκυριακΟΟΟοοοο  αντε και καλη τυχη στην Εθνικη μας...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι μου κανη η Μπουρδελοπαρεα σημερα????  Αντε και ετσι οπως παει θα παμε για θαλασσα μου φαινετε.. Αντε να βγαλουμε την κορμαρα εξω... Να μας την γλυψη ο Ηλιος... Φιλια καυλες.....  Γιωργο την Καλησπερα μου..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τι μου κανη η Μπουρδελοπαρεα σημερα????  Αντε και ετσι οπως παει θα παμε για θαλασσα μου φαινετε.. Αντε να βγαλουμε την κορμαρα εξω... Να μας την γλυψη ο Ηλιος... Φιλια καυλες.....  Γιωργο την Καλησπερα μου..
Καλησπερα Δαναη καλα εισαι,τι ηλιος συνεφια εχουμε χθες και σημερα και χαζοψιχαλιζη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εδω εχει 25 βαθμους... συννεφια ομως αλλα ειναι λογω αφρικανικης σκονης... το Πασχα μαλλον μας βλεπω με χωρις ρουχα να ψηνωμε..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
"χωριs ρουχα???"   
Καταλαβα.......παλι θα καψουμε το φαι
Γι αυτο πεφτει πεινα στην Ελλαδα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα Δαναη καλα εισαι,τι ηλιος συνεφια εχουμε χθες και σημερα και χαζοψιχαλιζη
Να κανης σεξ μεσα στο δασος και να βρεχει κατω απο το δεντρο... και να βρεχετε το κωλαρακη μας... να εχουμε και αφρολουτρο μαζη μας να γεμισουμε σαπουναδες να γλυστραμε...  μμμμμμμμμμ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εδω εχει 25 βαθμους... συννεφια ομως αλλα ειναι λογω αφρικανικης σκονης... το Πασχα μαλλον μας βλεπω με χωρις ρουχα να ψηνωμε..
Ε οχι και να ψηνεσε απο το πασχα το καλοκαιρι τι θα γινη ???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να κανης σεξ μεσα στο δασος και να βρεχει κατω απο το δεντρο... και να βρεχετε το κωλαρακη μας... να εχουμε και αφρολουτρο μαζη μας να γεμισουμε σαπουναδες να γλυστραμε...  μμμμμμμμμμ
Καλο σεναριο πρεπη να το κανουμε στην πραξη  :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλο σεναριο πρεπη να το κανουμε στην πραξη   :-* :-* :-*
που να μπλεκειs τωρα με μυγεs και ζουζουνια που θα σου μπαινουν στο..... :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι με πετσετα  σε δωματιο δεν υπαρχει?????? εστω ρε παιδια και χωριs πατακι για την εισοδο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
που βρισκεσαι αστερι μας?!?!?!
Αναπνεω Αθηναικο αερα προς το παρον... Μετα το Πασχα θα την κανουμε για Βορεια... ελπιζω να μου φυλαξετε κανενα μεζε... εγω λιγο θα φαω....  θελω να σας ταισω... με το χερακι μου... και μετα οτι προκηψη ... να κοιμοσαστε το βραδυ και να μπαινω μεσα στο σεντονι και να γλυφω και να χυνετε στον υπνο σας... να ξυπνατε το πρωι να νοιωθετε μια εξαντληση και να αναρωτιωσαστε  γιατι....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αναπνεω Αθηναικο αερα προς το παρον... Μετα το Πασχα θα την κανουμε για Βορεια... ελπιζω να μου φυλαξετε κανενα μεζε... εγω λιγο θα φαω....  θελω να σας ταισω... με το χερακι μου... και μετα οτι προκηψη ... να κοιμοσαστε το βραδυ και να μπαινω μεσα στο σεντονι και να γλυφω και να χυνετε στον υπνο σας... να ξυπνατε το πρωι να νοιωθετε μια εξαντληση και να αναρωτιωσαστε  γιατι....
Aπο μεζε οσο θες ,θα κοιμομαστε νομιζεις :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε οχι και να ψηνεσε απο το πασχα το καλοκαιρι τι θα γινη ???
που να μπλεκειs τωρα με μυγεs και ζουζουνια που θα σου μπαινουν στο..... :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι με πετσετα  σε δωματιο δεν υπαρχει?????? εστω ρε παιδια και χωριs πατακι για την εισοδο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρο μου μονο τα ζουζουνια δεν θα σκεφτεσε εκεινη τη στιγμη...

Κοιτα εδω να δεις....  να μορφωθειτε....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα ρε λαιφ ολα στο κρεβατι θες να τα κανης εξοχικα ακομη καλυτερα κι'ας σε γαργαλανε τα μυρμηγκια και οι μυγες εκεινα την δουλεια τους και εμεις την δουλεια μας ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θελει θελει... αστον να λεει...  Θα σου κραταω πετσετουλα και πατακι εσενα  για τα ποδαρακια σου...  Life
Kαι στο κορμακι σου  AUTAN  ε και αν σε τσιμπιση και κανενα θα σε γλυψω εγω να σου περαση η γλωσα ειναι το καλυτερο φαρμακο μωρο μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom