giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα Συλβια καλα ειμαι, εσυ τη κανης που ησουνα εξαφανισμενηκαλημερα γιωργο...τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Συλβια καλα ειμαι, εσυ τη κανης που ησουνα εξαφανισμενηκαλημερα γιωργο...τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εδω ειμαι βρε γιωργο μου.....απλα ειχα προβλημα με το pcΚαλημερα Συλβια καλα ειμαι, εσυ τη κανης που ησουνα εξαφανισμενη
Προβλημα το σφυρι γρηγοραεδω ειμαι βρε γιωργο μου.....απλα ειχα προβλημα με το pc
το πηγα στη χωματερη πηρα καινουργιο....Προβλημα το σφυρι γρηγορα
Με καινουργιο ποιος σε πιανη τωρα αντε να δουμε θα μπαινης τωρα να τα λεμετο πηγα στη χωματερη πηρα καινουργιο....
θα μπαινω βρε εδω θα ειμαιΜε καινουργιο ποιος σε πιανη τωρα αντε να δουμε θα μπαινης τωρα να τα λεμε
Οχι δεν χρειαζεται να εισαι συνεχεια εκει να πηγαινης και αλλου περιοδειες ;) ;) ;)θα μπαινω βρε εδω θα ειμαι
Iblis εχω μια καταπληκτικη σειρα ντοκυμοντερ που θα σε ενδιαφερη πολυ υπαρχη σε 4 Season και λεγετε WILDBOYZ πολυ γαματη και πολυ γελιο... για δες το στο συστηνω...ζαλιστηκα με το αβαταρ
Αλλο στα πολιτικα αλλο εδω,εκει δεν βγαζης ευκολα ακρηΟλο το πρωι δεν γελαγαμε βρε?? Αχορταγο.....
Θα σκεφτω τωρα σε ποιο θρεντ θα μπω να δεις... αλλα τωρα δεν εχω ορεξη γελασα το πρωι με την ψυχη μου... Σηκωσες ΣΗΜΑΙΑ σημερα??Αλλο στα πολιτικα αλλο εδω,εκει δεν βγαζης ευκολα ακρη
Σημαια βεβαιως την σηκωσα,εσυ απλωσες τα στριγκακια εγω τη να εβαζα τα σωβρακα,ο καιρος σημερα 1000 αλαγες μια ηλιο μια βροχηΘα σκεφτω τωρα σε ποιο θρεντ θα μπω να δεις... αλλα τωρα δεν εχω ορεξη γελασα το πρωι με την ψυχη μου... Σηκωσες ΣΗΜΑΙΑ σημερα??
Εγω ναι... Απλωσα τα βρακια μου για σημαια.... Και επειδη ανεφερα το Μητσοτακη σημερα ριχνη καρεκλοποδαρα εξω....
xαιρετω το φιλο μου. τιεγινε με το μορο;;;;;;;;Σημαια βεβαιως την σηκωσα,εσυ απλωσες τα στριγκακια εγω τη να εβαζα τα σωβρακα,ο καιρος σημερα 1000 αλαγες μια ηλιο μια βροχη
Γεια σου φιλε,ολα καλα με το μωρο πρωταxαιρετω το φιλο μου. τιεγινε με το μορο;;;;;;;;
χαιρομαι φφανταζομε τα γλιφομουνια σε εξαρσηΓεια σου φιλε,ολα καλα με το μωρο πρωτα
Δεν με αφησε για πολυ θα σου πω αυριο ειναι η εσα διπλαχαιρομαι φφανταζομε τα γλιφομουνια σε εξαρση
ποσο πηγε;;;