ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.201
- Πόντοι
- 2.356
Όχι κι έτσι ρε φίλος. Τρόμαξα ολίγον.
18 χρονων ειναι αυτη?
φυσικα κ οχι αλλα κ αλλες που ειναι 40φευγα κ γραφουν οτι ειναι 33 μονιμα στο ts και σε αλλα σαιτ αυτες γτ δεν τις σχολιαζουμε ????18 χρονων ειναι αυτη?
18 χρονων ειναι αυτη?
φυσικα κ οχι αλλα κ αλλες που ειναι 40φευγα κ γραφουν οτι ειναι 33 μονιμα στο ts και σε αλλα σαιτ αυτες γτ δεν τις σχολιαζουμε ????
η μηπως επιτρεπεται να δηλωνουν κ να εξαπατουν με ψευτικα στοιχεια τους πελατες
το εχω παρατηρησει εδω κ καιρο οτι αρκετες δηλωνουν αλλη ηλικια αλλα δε βλεπω κανεναν να λεει κατι
το περναμε ντουκου
κ μια στο τοσο λεμε κ απο καμια
μαλιστα μερικες εκφερουν κ γνωμη εδω μεσα κ δε γυρναει να τις στειλει πουθενα κανενας (στον αγυρισο ας πουμε) που εχουν κ αποψη με ψευδη στοιχεια ηλικιας
θα εσκαγα αμα δεν τα λεγα
ωραία κωλάρα η Τζένη...καλημερα απο σημερα κοντα μου η τζενη
Καλησπέρα..καλημερα απο σημερα κοντα μου η τζενη
απ ότι είδα σε ξεχωριστή αγγελία της, είναι από αλλαγή φύλλου...Καλησπέρα..
Τι εστι Τζένη;
αγγελια της??απ ότι είδα σε ξεχωριστή αγγελία της, είναι από αλλαγή φύλλου...
τι δεν κατάλαβες;αγγελια της??
δεν εχω δει την αγγελια της...κ μαλιστα την ξεχωριστη...τι δεν κατάλαβες;
δεν εχω δει την αγγελια της...κ μαλιστα την ξεχωριστη...
Μαγκες μου ειστε σιγουροι οτι μιλαμε για την ιδια? Πριν απο καμια 20αρια μερες, ειχα τηλεφωνησει στην εν λογω κυρια της αγγελιας κ μου ειπε οτι ειμαι ατυχος γτ την επομενη μερα θα εφευγε για καπου, νομιζω Κρητη, κ οτι θα εκανε μηνες να γυρισει κτλ κτλ.επισης στον διαλογο που ειχαμε μου τονισε οτι κανει λιγα κ επιλεκτικα ραντεβου.οτι δεν ζει , κ καλα , εξ ολοκληρου απ ' αυτο...κ τωρα σε ντελο ? Κατι δεν μ παει... ευχαριστω παντως κ συγνωμη αν κουρασα..
Μαγκες μου ειστε σιγουροι οτι μιλαμε για την ιδια? Πριν απο καμια 20αρια μερες, ειχα τηλεφωνησει στην εν λογω κυρια της αγγελιας κ μου ειπε οτι ειμαι ατυχος γτ την επομενη μερα θα εφευγε για καπου, νομιζω Κρητη, κ οτι θα εκανε μηνες να γυρισει κτλ κτλ.επισης στον διαλογο που ειχαμε μου τονισε οτι κανει λιγα κ επιλεκτικα ραντεβου.οτι δεν ζει , κ καλα , εξ ολοκληρου απ ' αυτο...κ τωρα σε ντελο ? Κατι δεν μ παει... ευχαριστω παντως κ συγνωμη αν κουρασα..