Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Delpiero91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalispera stin parea paidia, sas parakolouthw sxedon dio xronia, kai apofasisa na mpw kai egw stin parea sas. exw ena thema, prospathw na brw apegnwsmena mia trans p tin lene kali gia na kanonisw sinantisi, me eixe trelanei afantasta... xereis kaneis pou mporw na tin brw? :huh: :huh: kai an kapoio exei kapoia empeiria?

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
18 χρονων ειναι αυτη?
φυσικα κ οχι αλλα κ αλλες που ειναι 40φευγα κ γραφουν οτι ειναι 33 μονιμα στο ts και σε αλλα σαιτ αυτες γτ δεν τις σχολιαζουμε ????
η μηπως επιτρεπεται να δηλωνουν κ να εξαπατουν με ψευτικα στοιχεια τους πελατες
το εχω παρατηρησει εδω κ καιρο οτι αρκετες δηλωνουν αλλη ηλικια αλλα δε βλεπω κανεναν να λεει κατι
το περναμε ντουκου
κ μια στο τοσο λεμε κ απο καμια
μαλιστα μερικες εκφερουν κ γνωμη εδω μεσα κ δε γυρναει να τις στειλει πουθενα κανενας (στον αγυρισο ας πουμε) που εχουν κ αποψη με ψευδη στοιχεια ηλικιας
θα εσκαγα αμα δεν τα λεγα

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
1
Χαχα 18 λεει η αλλη και παιζει να στην ηλικία της γιαγιάς μου

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
προς ενημέρωση (για όσους δεν το ξέρουν φυσικά)... shemalewiki . c o m εχει κριτικες και προφιλ με φωτο για τις περισσοτερες τρανς που κυκλοφορουν στην Ευρωπη (και στην Ελλάδα).. αρκετά ενδιαφερουσα ιστοσελίδα...

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
[sub][/sub]
φυσικα κ οχι αλλα κ αλλες που ειναι 40φευγα κ γραφουν οτι ειναι 33 μονιμα στο ts και σε αλλα σαιτ αυτες γτ δεν τις σχολιαζουμε ????
η μηπως επιτρεπεται να δηλωνουν κ να εξαπατουν με ψευτικα στοιχεια τους πελατες
το εχω παρατηρησει εδω κ καιρο οτι αρκετες δηλωνουν αλλη ηλικια αλλα δε βλεπω κανεναν να λεει κατι
το περναμε ντουκου
κ μια στο τοσο λεμε κ απο καμια
μαλιστα μερικες εκφερουν κ γνωμη εδω μεσα κ δε γυρναει να τις στειλει πουθενα κανενας (στον αγυρισο ας πουμε) που εχουν κ αποψη με ψευδη στοιχεια ηλικιας
θα εσκαγα αμα δεν τα λεγα

Μην αρπαζεσαι ετσι βρε φιλαρακι, απλα ετυχε να παρει αυτη η μπαλα, επειδη κανει κρααααα η διαφορα
Αλλο να εισαι 40+ και να λες 33, και αλλο συμμαθητρια του Μητσοτακη και να λες 18
Και ενταξει, πλακιτσα κανουμε, σιγα μην πιστευουμε αυτα που μας λενε ή γραφουν και οχι αυτα που βλεπουμε

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
887
καλημερα απο σημερα κοντα μου η τζενη

Συνημμένα

• 13230923_10206353673340036_1890269426_o.jpg
    13230923_10206353673340036_1890269426_o.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 15

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Οντως η υποφαινομενη κωλαρα μπορει να δημιουργησει θεματα...ξηγησου Ντορα...θελουμε να το τεντωσουμε το μωρο...δωσε κ αλλα...

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Μαγκες μου ειστε σιγουροι οτι μιλαμε για την ιδια? Πριν απο καμια 20αρια μερες, ειχα τηλεφωνησει στην εν λογω κυρια της αγγελιας κ μου ειπε οτι ειμαι ατυχος γτ την επομενη μερα θα εφευγε για καπου, νομιζω Κρητη, κ οτι θα εκανε μηνες να γυρισει κτλ κτλ.επισης στον διαλογο που ειχαμε μου τονισε οτι κανει λιγα κ επιλεκτικα ραντεβου.οτι δεν ζει , κ καλα , εξ ολοκληρου απ ' αυτο...κ τωρα σε ντελο ? Κατι δεν μ παει... ευχαριστω παντως κ συγνωμη αν κουρασα..

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μαγκες μου ειστε σιγουροι οτι μιλαμε για την ιδια? Πριν απο καμια 20αρια μερες, ειχα τηλεφωνησει στην εν λογω κυρια της αγγελιας κ μου ειπε οτι ειμαι ατυχος γτ την επομενη μερα θα εφευγε για καπου, νομιζω Κρητη, κ οτι θα εκανε μηνες να γυρισει κτλ κτλ.επισης στον διαλογο που ειχαμε μου τονισε οτι κανει λιγα κ επιλεκτικα ραντεβου.οτι δεν ζει , κ καλα , εξ ολοκληρου απ ' αυτο...κ τωρα σε ντελο ? Κατι δεν μ παει... ευχαριστω παντως κ συγνωμη αν κουρασα..

Μεγαλε, Τζενη ζητησες, Τζενη σου δωσαμε
Αγγελια ζητησες, αγγελια σου δωσαμε
Φωτογραφιες ΔΕΝ ζητησες, φωτογραφιες σου δωσαμε
Ματακια εχεις, δες, συγκρινε, αποφασισε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom