Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αυτό γίνεται γιατί πρώτα σε κόβει τηλεφωνικώς , που μένεις, ηλικία, πως θα έρθεις με αυτοκίνητο ή μηχανάκι κλπ και μετά σου λέει τιμή. Πάντως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ 50 ή 60 ευρώ. Το θέμα είναι να ευχαριστηθείς.

Ηλικια με ρωτησε και που μενω οχι τα υπολοιπα!!! οντως δεν εχει σημασια το δεκαρικο απλα απο 'κει και περα οπως διαβαζω παραπανω δεν ακουω και τα καλυτερα αρα καλυτερα με κατι πιο σιγουρο!!!

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
μάπα  το  καρπούζι  !!!  το μυαλό της είναι μόνον στο χρήμα ! Ψεύτικα βογγητά, φωνούλες για να αισθανθεί ντούρος ο πελάτης και το μάτι στο ρολόγι γιατί έχομεν και δουλειές και περιμένουν κι άλλα πελατάκια να μας τα ακουμπήσουν  !  Κοντολογίς, όπου ακούς πολλά κεράσια και βλέπεις και πολύ διαφήμιση, κράτα και μικρό καλάθι  !
ετσι ετσι γραψτε τη καλυτερη διαφημιση μου κανετε καθε μερα και πιο πολλα ραντεβου εχω γιατι δεν ειμαι ψευτικη ειμαι αυτη που δειχνω και αν βιαζομουνα μαζι σου μαγκα με σενα και με το καθενα  θα ταν γιατι θα σουν κανα βρομιαρης που μυριζε η κανας ηλιθιος ξερω πως πρεπει να ειμαι και τη συμπεριφορα πρεπει να εχω με το καθενα
ειμαι σωστη με τους σωστους και σκατοκαριολα με τους μαλακες αυτα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
βουλγαρα ειναι πολυ φιλοτιμη και καθαρη. παλια δουλευε μεταξι,τωρα ειναι συγγρου! την εχω παρει αρκετες φορες

πριν κανα τριμηνο 50 αλλα την ειχα ρωτηση ενα βραδυ αργα τεταρτης με σπασμενη κινηση

παίζει παθητικά, ενεργητικά ή και τα δύο?

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
μάπα  το  καρπούζι  !!!  το μυαλό της είναι μόνον στο χρήμα ! Ψεύτικα βογγητά, φωνούλες για να αισθανθεί ντούρος ο πελάτης και το μάτι στο ρολόγι γιατί έχομεν και δουλειές και περιμένουν κι άλλα πελατάκια να μας τα ακουμπήσουν  !  Κοντολογίς, όπου ακούς πολλά κεράσια και βλέπεις και πολύ διαφήμιση, κράτα και μικρό καλάθι  !
ετσι ετσι γραψτε τη καλυτερη διαφημιση μου κανετε καθε μερα και πιο πολλα ραντεβου εχω γιατι δεν ειμαι ψευτικη ειμαι αυτη που δειχνω και αν βιαζομουνα μαζι σου μαγκα με σενα και με το καθενα  θα ταν γιατι θα σουν κανα βρομιαρης που μυριζε η κανας ηλιθιος ξερω πως πρεπει να ειμαι και τη συμπεριφορα πρεπει να εχω με το καθενα
ειμαι σωστη με τους σωστους και σκατοκαριολα με τους μαλακες αυτα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν δύο μήνες την πήρα στην Συγγρού,καλή θα την έλεγα δεν το έκλαψα το 50αρι,σ εμένα ήταν παθητική δεν ξέρω αν τον δίνει,το βασικό ήταν ότι δεν έδειξε σημάδια βιασυνης.
ναι ειναι καλη σε γενικες γραμμες

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ρε παιδιά, τι καθαρή ?
δεν λέγατε πως κάνει τελειωτικό στοματικό στο μπουρδέλο του 10ρικου  :think:

βουλγαρα ειναι πολυ φιλοτιμη και καθαρη. παλια δουλευε μεταξι,τωρα ειναι συγγρου! την εχω παρει αρκετες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom