ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 506
ωραιοςο yeaa
Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει οτι αξιζει η επισκεψη σωστα?
ωραιοςο yeaa
ωραιος
για μενα ναι
αν εννοεις την Vanessa77 ειναι βουλγάρα κι εχουν γραφτει τα χειρότερα... πήγαινε και πες μαςωραιος
1. θες να μας πεις κάτι;;
την εχεις παρει?αν εννοεις την Vanessa77 ειναι βουλγάρα κι εχουν γραφτει τα χειρότερα... πήγαινε και πες μας
όχι, απ ότι λενε οι συνάδελφοι εδωτην εχεις παρει?
εδώ μουρθε εδώ τ ποσταρα..είμαι εκτός θέματος?1. θες να μας πεις κάτι;;
2. υπαρχει λογος που δεν το ποστάρεις στο "τραβέλια με προσόντα" ;;
ναι, τι;;
εδώ μουρθε εδώ τ ποσταρα..είμαι εκτός θέματος?
στις φωτο παντως τα σπανε κ οι 2 !
κ τεστ έχει γυνει πμ ποιος θελεικαι οι 2 ειναι για πολυ σεξ στις φωτο ... γνωριζουμε καμια λεπτομερεια ; εχει γινει test ride ?
πμ τελος δεν μπο`ρω να απαντησω σ ολους εμαι και πτομακ τεστ έχει γυνει πμ ποιος θελει
για τη δεύτερη έχουν αναφερθεί πιο πολύ άσχημες κριτικές... εγώ την είχα πάρει όταν είχε σπίτι πίσω από Πάντειο στην καλλιθέα...από εμφάνιση σκίζει αλλά από συμμετοχή σαν να βαριόταν, στοματικό σχεδόν καθόλου...εργαλείο αρκετά καλό πάντως αλλά από αγώνα....κομοδίνο...ίσως τώρα να έχει βελτιωθεί...και οι 2 ειναι για πολυ σεξ στις φωτο ... γνωριζουμε καμια λεπτομερεια ; εχει γινει test ride ?
βρε καλα εκανες και το ποσταρες... αλλα τι εννοεις;; τις αγγελιες τις βλεπουμε κι εμεις.. θες να μας πεις κατι;;εδώ μουρθε εδώ τ ποσταρα..είμαι εκτός θέματος?
προμοτάρει... ή θέλει να του πούμε μπράβο για τις επιλογές του...βρε καλα εκανες και το ποσταρες... αλλα τι εννοεις;; τις αγγελιες τις βλεπουμε κι εμεις.. θες να μας πεις κατι;;
απλά αναφέρω ότι είναι Αθήνα ρε μούτρα περί του έργου πάει ο καθένας εμένα περίμεναν αφού έτσι κ αλλιος εγώ θα πάω όπως κ να χει καλημέρα σαςπρομοτάρει... ή θέλει να του πούμε μπράβο για τις επιλογές του...