You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
έχεις την εντύπωση ότι ξέρει τι είναι κρός; ή τραβεστί ΄;με ποια κριτηρια αξιολογεις αν ειναι τρανσεξουλ η κρος? αν ειναι μονο τα βυζια ειναι λαθος.. δειχνουν θυληκοτητα αλλα το σωματοτυπο υπερτερει. οχι για την συγκεκριμενη.. γενικα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Κουαξ κουαξ.
Πληζ γνομη.
Ηκετευω σας παληκαρηα μου για τα φοτα σας.
Τουτο δο μορε το αργαληο.
Ειν παθητηκο .
Μην ειν ενεργητηκο.
Για ειν ενργοπαθτηκο;
Πολυ καβλερο μουνακι φενετε.
μουτρο δεν τ χω παρει τ μωρο αλλα θ ηθελα πολύ!!! παντα δεν τ βρησκαμαι ποτε από τηλ ...τ συμπερασματα δυκα σου
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
το μονο κριτηριο που επρεπε να βαζουμε ειναι αν μας αρεσει η οχι ολοκληρη η κοπελα, φυσικα το προσωπο καμπυλες και κατα τη γνωμη μου ας μην εχει στηθος.έχεις την εντύπωση ότι ξέρει τι είναι κρός; ή τραβεστί ΄;
karxarias1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι προτιμαμε τραβελια απο γυναικαισ????
δεν ξερω ποια ειναι, αλλα παντως σιγουρα το τερματισε μ αυτη την αγγελια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
δεν ξερω ποια ειναι, αλλα παντως σιγουρα το τερματισε μ αυτη την αγγελια
για κλωτσε
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
μουτρο που τ δες τ αστειο κ γελας???
φανταζεσαι ότι δεν υπαρχουν μαλακες που ν ψαρονων μ δαυτα?????
εγω πιστευω πως ναι...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.456
- Πόντοι
- 2.356
έχεις την εντύπωση ότι ξέρει τι είναι κρός; ή τραβεστί ΄;
Εις την "μπουρδελικήν" διάλεκτο αυτοί οι δύο όροι είναι κάπως διαφορετικοί. Κανονικά ο όρος "τραβεστί" παραείναι αναχρονιστικός και ολίγον προσβλητικός για να τον χρησιμοποιεί κανείς έξω (εδώ είναι οκ, καθώς δεν μπορείς να διακρίνεις κάποια προσβολή). Περισσότερο βάζουν το "τρανσ κοπέλες". Δεν λέω διεμφυλικά άτομα γιατί παραείναι νομικίστικος όρος.
Τώρα στο ερώτημά σας η μία απάντηση είναι: Τραβεστί συνήθως θα λέγαμε κάποια κοπέλα που και στη καθημερινότητά της είναι τρανσ κοπέλα (δεν θα τη δεις ως αγόρι στο δρόμο) σε αντίθεση με την κροσ που είναι κάποιος άντρας ή αγόρι που θα ντυθεί σε κλειστό χώρο ή περιστασιακά για την "καύλα" του ή για λόγους επαγγελματικούς (αν εκδίδεται).
Μία άλλη απάντηση που δίνουν οι συμμετέχοντες σε αυτό το φόρουμ είναι οι εμφανισιακές διαφορές. Οι κοπέλες τραβεστί θα έχουν περισσότερο γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά απ ότι οι κροσ.
Δεν δηλώνω ειδικός και πολύ περισσότερο γνώστης των θεμάτων. Εκφράζω μια άποψη που ίσως είναι σχετική - λανθασμένη.
Σημείωση: Αναφέρομαι σε άτομα που δεν έχουν προχωρήσει σε διόρθωση - επαναπροσδιορισμό φύλου.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...κρος ειναι ο αντρας ο οποιος ντυνεται με γυναικεια ρουχα περουκα...αλλιως ονομαζεται παρενδυτικος...οι αντρες οι οποιοι κανουν προσθετικη στηθους αλλα εχουνε πεος ειναι οι τρανς...η αλλιως τρανσεξουαλ..οταν λεμε καποιος αντρας ειναι τραβεστι συνηθως συμπεριφερεται σαν αντρας τις περισοτερες ωρες της ημερας αλλα καποιες ωρες συμπεριφερεται γυναικεια...ελπιζω να βοηθησα....
Επισκέπτης
ωραια αναλυσηας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...κρος ειναι ο αντρας ο οποιος ντυνεται με γυναικεια ρουχα περουκα...αλλιως ονομαζεται παρενδυτικος...οι αντρες οι οποιοι κανουν προσθετικη στηθους αλλα εχουνε πεος ειναι οι τρανς...η αλλιως τρανσεξουαλ..οταν λεμε καποιος αντρας ειναι τραβεστι συνηθως συμπεριφερεται σαν αντρας τις περισοτερες ωρες της ημερας αλλα καποιες ωρες συμπεριφερεται γυναικεια...ελπιζω να βοηθησα....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ευχαριστωωραια αναλυση
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
οντως τρανς ειναι η συντομογραφια του τρανσεξουαλ και ειναι ακριβως το ιδιο.η λεξη αυτη σημαινει αντρας απο μεταφορα-αλλαγη σεξουλικοτητας.(η και το αντιθετο).κρος σημαινει σταυρος λολ dress ειναι το φορεμα και ολο μαζι σημαινει διασταυρομενο ντυσημο, αρα αντρας που ντυνεται κοριτσι. τελευταιο ειναι το she-male που σημαινει αρσενικο. βρε παιδια σε ολες τις κατηγοριες σιγουρα υπαρχουν και ατομα που μας αρεσουν οτι και να ειναι.. καθαρα θεμα αισθητικης.. και ποσο θυλικη μοιαζει η μεταμορφωσηωραια αναλυση
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
οντως τρανς ειναι η συντομογραφια του τρανσεξουαλ και ειναι ακριβως το ιδιο.η λεξη αυτη σημαινει αντρας απο μεταφορα-αλλαγη σεξουλικοτητας.(η και το αντιθετο).κρος σημαινει σταυρος λολ dress ειναι το φορεμα και ολο μαζι σημαινει διασταυρομενο ντυσημο, αρα αντρας που ντυνεται κοριτσι. τελευταιο ειναι το she-male που σημαινει αρσενικο. βρε παιδια σε ολες τις κατηγοριες σιγουρα υπαρχουν και ατομα που μας αρεσουν οτι και να ειναι.. καθαρα θεμα αισθητικης.. και ποσο θυλικη μοιαζει η μεταμορφωση
εγω μουτρο παω μονο μ γυναικες σορυ αν στην σπαω αλλα αυτή είναι η αληθεια
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καθολου δεν μου την σπας. και μενα μονο οι γυναικες μου αρεσουν και τις θυληκες τρανς τις βλεπω σαν γυναικεςεγω μουτρο παω μονο μ γυναικες σορυ αν στην σπαω αλλα αυτή είναι η αληθεια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
καθολου δεν μου την σπας. και μενα μονο οι γυναικες μου αρεσουν και τις θυληκες τρανς τις βλεπω σαν γυναικες
όχι γιατι νωμιζουν εδώ μεσα ότι τ παιρνω γ αυτό τ αναφερω να μην ξεχνιομαστε
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
και να το νομιζουν στα αρχιδια σου, σιγα μην δωσεις αναφορα τι κανεις. αυτες ειναι γυναικες ειπαμε δεν μας κανουν γκειόχι γιατι νωμιζουν εδώ μεσα ότι τ παιρνω γ αυτό τ αναφερω να μην ξεχνιομαστε
Pesta re panosrialas..
Ξερω εγω μλαλακες που μπορη να ειναι και μαλων ειναι και παθητηκοι και ντρεπωνται να το πουν..
Και μετα και καλα.. Εγω μονο τονε δινω..
Ισα μορη. Στα καφκαλα μας αμα τονε περνη η τονε δινει καθενας καθεμια απο δω χαμω
Αλα για να μαστε σιοστοι..επηδη μερηκοι λαλακομαλακες αμεσος να κραξουν.
Και να σε πουν γκεη.
Αμα ειναι γκεη κανεις τοτε γουσταριζει να πουμε να χαμουρεβει αντρες.
Το να χαμουρεβεις γυναικεις φατσες ωμος..ειν αλο πραμα
Τωρα αμα χαμουρεβεις και αγορακια ε τοτε μαλον ειναι γκεη κανης.
Ξερω εγω μλαλακες που μπορη να ειναι και μαλων ειναι και παθητηκοι και ντρεπωνται να το πουν..
Και μετα και καλα.. Εγω μονο τονε δινω..
Ισα μορη. Στα καφκαλα μας αμα τονε περνη η τονε δινει καθενας καθεμια απο δω χαμω
Αλα για να μαστε σιοστοι..επηδη μερηκοι λαλακομαλακες αμεσος να κραξουν.
Και να σε πουν γκεη.
Αμα ειναι γκεη κανεις τοτε γουσταριζει να πουμε να χαμουρεβει αντρες.
Το να χαμουρεβεις γυναικεις φατσες ωμος..ειν αλο πραμα
Τωρα αμα χαμουρεβεις και αγορακια ε τοτε μαλον ειναι γκεη κανης.
Μου χε πη καπηα φορα παληα.. Η τανια κελη,οτι οποιοσ τονε τροει στα τεσερα απο τρανς,σιμεηλ,λεντημποης.. Ειναι ανομαλος.
Τωρα αμα βαζη καναν αραπη και του τονε χονη.. Ειναι πουσταρας..αλα στον κολο του μπενη.
Μας στα ρχιδια μας
Τωρα αμα βαζη καναν αραπη και του τονε χονη.. Ειναι πουσταρας..αλα στον κολο του μπενη.
Μας στα ρχιδια μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226