batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Πιος δε θελη να ειναι στη θεση του?
Να μας πη τορα
ρε μουτρο αυτόν τ ξεκ@λ@αζουν πλακα μας κανεις????
Πιος δε θελη να ειναι στη θεση του?
Να μας πη τορα
Να παω και να σου στηκω εμπηρηα?
Μαγκες μονο βατραχο μαρηκο και μουτσουνο και ιακιντο θα δοσω ινφο.
Οι αλλοι ολοι..γεματοι η συγκρου τραβελοφηλους..κανεις δε λεει αμα καμια γαμει καλα η αμα κανει καλα ..ιμπουκηα.
Μιλατε ρε μοναχοφαγαδες
πες του τα ρε βατραχε, πιπα κωλο τον πανε τον τυπο στην ταινια..ρε μουτρο αυτόν τ ξεκ@λ@αζουν πλακα μας κανεις????
και να μου πει.. θα καταφερω να τα διαβασω;;;ποιος τη χαρη σου γλυκομουτσουνε
ζηλευω
ναι ρε μουτρο αφου αυτά που συμφωνησαμαι χαλασαν στο ενδιαμεσο....ασε που με περασαι για ασφαλιτη.....ηταν δικια της μ΄λακια κ τ παραδεχτηκε
[/quote
Πάντως τη γαμησες κι αυτή στό τζάμπα. φιλε μου έχεις μπρδευτεί; πιστευεις οτι βγάζεις γκόμενες τις πουτανες? Χαχαχα
ναι ρε μουτρο αφου αυτά που συμφωνησαμαι χαλασαν στο ενδιαμεσο....ασε που με περασαι για ασφαλιτη.....ηταν δικια της μ΄λακια κ τ παραδεχτηκε
[/quote
Πάντως τη γαμησες κι αυτή στό τζάμπα. φιλε μου έχεις μπρδευτεί; πιστευεις οτι βγάζεις γκόμενες τις πουτανες? Χαχαχα
μουτρο εγω δεν εχω μπερδευτεί απλα δεν θελω να βγαλω τ απλυτα στη φορα γιατι αμα σου συνεβαινε κ σενα τ υδιο θα κανες οποτε κρατα γερα ..
μου τ παιζουν κ επαγκελματιες τ αρχ@δ@α
Sorry παίδες, υπάρχει μία αγγελία το Sex in Greece, Ts Jessy, παρουσιάζονται ως δίδυμο και φαίνονται ωραία μωρά. Αν εχει κάποιος εμπειρία ας μας δώσει τα φώτα του. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω copy - paste ώστε να πάτε κατ' ευθείαν στην αγγελία. Λεει πάντως η αγγελία, στούντιο Εφέσου και Αχαρνών.
Βάτραχε, οι υπηρεσίες σου είναι ανεκτίμητες, μας έχει γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσω μία Εβίτα, που είναι ξανθούλα και τελείως θηλυκή (τουλάχιστον στις φωτός της). Μάλιστα αυτοδιαφημίζεται για την φοβερή πίπα της και υπόσχεται λιώσιμο από ηδονή.. Let's see.
Με τηλ 694-00.14.558, καλή φαίνεται και αυτή, εκτός και αν έχεις αντίθετη άποψη...
τι εννοοεις? μη μιλας με γριφους! καλο η οχι?αυτή λες μουτρο??????είναι θεμα σοβαρο....
από τη μερα που τη γνωρησα εχω ψυχολογηκα
θες να πεις οτι αυτη δεν ειναι αυτηουτε από μακρια
τι εννοοεις? μη μιλας με γριφους! καλο η οχι?
θες να πεις οτι αυτη δεν ειναι αυτη
Τι λες ρε φίλε τόσο καλη ή Εύα? Γιατί επαθες ψυχολογικα?είναι στην 5αδα
πασ καλα ρε μουτρο καμια σχεση....
Απορία και αυτή! Καλά θα ήταν να πει ο φίλος γπως δημιουργήθηκαν ψυχολογικά με την Εύα...ωραία φαίνεται, είναι??