Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Να παω και να σου στηκω εμπηρηα?

Μαγκες μονο βατραχο μαρηκο και μουτσουνο και ιακιντο θα δοσω ινφο.

Οι αλλοι ολοι..γεματοι η συγκρου τραβελοφηλους..κανεις δε λεει αμα καμια γαμει καλα η αμα κανει καλα ..ιμπουκηα.

Μιλατε ρε μοναχοφαγαδες

ποιος τη χαρη σου γλυκομουτσουνε
ζηλευω

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
ναι ρε μουτρο αφου αυτά που συμφωνησαμαι χαλασαν στο ενδιαμεσο....ασε που με περασαι για ασφαλιτη.....ηταν δικια της μ΄λακια κ τ παραδεχτηκε
[/quote
Πάντως τη γαμησες κι αυτή στό τζάμπα. φιλε μου έχεις μπρδευτεί;  πιστευεις οτι βγάζεις γκόμενες τις πουτανες? Χαχαχα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ναι ρε μουτρο αφου αυτά που συμφωνησαμαι χαλασαν στο ενδιαμεσο....ασε που με περασαι για ασφαλιτη.....ηταν δικια της μ΄λακια κ τ παραδεχτηκε
[/quote
Πάντως τη γαμησες κι αυτή στό τζάμπα. φιλε μου έχεις μπρδευτεί;  πιστευεις οτι βγάζεις γκόμενες τις πουτανες? Χαχαχα

μουτρο εγω δεν εχω μπερδευτεί απλα δεν θελω να βγαλω τ απλυτα στη φορα γιατι αμα σου συνεβαινε κ σενα τ υδιο θα κανες οποτε κρατα γερα ..
μου τ παιζουν κ επαγκελματιες τ αρχ@δ@α

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Sorry παίδες, υπάρχει μία αγγελία το Sex in Greece, Ts Jessy, παρουσιάζονται ως δίδυμο και φαίνονται ωραία μωρά. Αν εχει κάποιος εμπειρία ας μας δώσει τα φώτα του. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω copy - paste ώστε να πάτε κατ' ευθείαν στην αγγελία. Λεει πάντως η αγγελία, στούντιο Εφέσου και Αχαρνών.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Sorry παίδες, υπάρχει μία αγγελία το Sex in Greece, Ts Jessy, παρουσιάζονται ως δίδυμο και φαίνονται ωραία μωρά. Αν εχει κάποιος εμπειρία ας μας δώσει τα φώτα του. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω copy - paste ώστε να πάτε κατ' ευθείαν στην αγγελία. Λεει πάντως η αγγελία, στούντιο Εφέσου και Αχαρνών.

που@τες μπλου

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Βάτραχε, οι υπηρεσίες σου είναι ανεκτίμητες, μας έχει γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσω μία Εβίτα, που είναι ξανθούλα και τελείως θηλυκή (τουλάχιστον στις φωτός της). Μάλιστα αυτοδιαφημίζεται για την φοβερή πίπα της και υπόσχεται λιώσιμο από ηδονή.. Let's see.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Βάτραχε, οι υπηρεσίες σου είναι ανεκτίμητες, μας έχει γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσω μία Εβίτα, που είναι ξανθούλα και τελείως θηλυκή (τουλάχιστον στις φωτός της). Μάλιστα αυτοδιαφημίζεται για την φοβερή πίπα της και υπόσχεται λιώσιμο από ηδονή.. Let's see.

αυτή λες μουτρο??????είναι θεμα σοβαρο....
από τη  μερα που τη γνωρησα εχω ψυχολογηκα :grin: :grin: :grin:

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Aυτή, αυτή βάτραχε, γιατί ψυχολογικά ρε βάτραχε? Και με αυτή δηλαδή θα μου τα χαλάσεις? Εαν όχι τι λες για μία Τζούλια επίσης διαφημιζόμενη στα γνωστά sites?

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Με τηλ 694-00.14.558, καλή φαίνεται και αυτή, εκτός και αν έχεις αντίθετη άποψη...

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Γιατί ρε μούρο άκυρο και αυτή? Εμένα μου φαίνεται πολύ σεξουάλα πάντως...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Απορία και αυτή! Καλά θα ήταν να πει ο φίλος γπως δημιουργήθηκαν ψυχολογικά με την Εύα...ωραία φαίνεται, είναι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom