panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ξεκολησα μην με παρεξηγησεις,γνωσεις εχεις ομως!ουτε καν γνωριμίες φιλε δεν εχω ξεκολλα
ξεκολησα μην με παρεξηγησεις,γνωσεις εχεις ομως!ουτε καν γνωριμίες φιλε δεν εχω ξεκολλα
ξεκολησα μην με παρεξηγησεις,γνωσεις εχεις ομως!
Αγαπητέ panorialas,
Μιας και είσαι από επαρχία (και σε ζηλεύω). Όταν έπιασες για πρώτη φορά τη τσάπα ήξερες να τη δουλέψεις; Όχι φαντάζομαι. Έτσι κι αυτά εδώ τα θέματα. Όταν ασχολείσαι με κάτι εμπειρικά μαθαίνεις. Δε φτάνει η θεωρία και απλά η όποια μελέτη πάνω σε κάτι. Συνέχεια μαθαίνεις όταν δοκιμάζεις, μιλάς, αλληλεπιδράς με άλλους. Κάθε φορά. Ποτέ δεν τα ξέρεις όλα, ποτέ δεν θα τα μάθεις όλα. (Επομένως δεν είναι και κανένας γκουρού των τρανσ ο Βατραχομούρης).
Πολύ γενικό αλλά και πολύ χρήσιμο αυτό. Ισχύει εδώ ισχύει παντού.
Πολύ ειδικά στις υπηρεσίες σεξ έχεις να κάνεις με ανθρώπους, όχι με μηχανές. Μπαίνουν πολλές παράμετροι.
Και το χρησιμότερο; Με την νέα τεχνολογία, τα φόρουμ κλπ μαθαίνεις, αξιολογείς και αξιολογούνται όσοι σου ζητάνε λεφτά. Βέβαια τη κάθε άποψη να την αντιμετωπίζεις με κριτική ματιά και να βγάζεις μέσο όρο. Ο καθένας έχει κάτι να πει. Το θέμα είναι να ξεχωρίζεις κάτι που ταιριάζει με τη δική σου περιπλάνηση.
ΥΓ. Α και που σαι πάρε και μια τσάπα σε φωτό.
Τη καλησπέρα μου
Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα με την τσαπα με ειπες βλαχο?δεν με πειραξε αλλα για να καταλαβω το μηνυμα που θελεις να μου δωσεις.δεν εχω κανει αγροτικη δουλεια και αν τρεξω μεχρι την πορτα θα πεθανω.επισης επειδη πραγματι δεν ειναι μηχανες αλλα ανθρωποι και μπορει να μην εχουν διαθεση η εχουν πονοκεφαλο η βαριουνται,ας μας το πουν! Δεν ειναι αναγκη να μου παρουν τα χρηματα χωρις να με εξηπηρετησουν..αν με σιχαινεται ας σηκωσει το δαχτυλο και να μου δειξει την πορτα.οχι η αμοιβη αμοιβη και υπηρεσια οτι μπορουμε δινουμε.δεν σου επιτειθομαι προς θεου, μου εισαι συμπαθες ατομο,η τσαπα γιατι?
Αγαπητέ, panosrialas
Πρώτον: Αν είσαι βλάχος (καταγωγή) είναι τιμή σου. Δεν το είπα έτσι. Απλώς είναι θέμα λεπτού χιούμορ. Ποτέ δεν θα πρόσβαλα άνθρωπο που δεν γνωρίζω. Γενικά αποφεύγω κάθε είδους προσβολές. Μάλλον δεν κατανόησες και απολογούμαι.
Δεύτερον: Να γράφεις μετά το για να μη βλέπουμε ως παράθεση τη γνώμη σου μαζί με το κείμενο που σχολιάζεις.
Τρίτον: Αν διαβάσεις προσεκτικά ξανά το κείμενο που σου έστειλα θα καταλάβεις προς το τέλος ότι λύνω την απορία που διατυπώνεις.
Τέταρτον: Μην απαιτείς από τους άλλους να είναι σωστοί επαγγελματίες. Άσ τους να εκτίθενται και να το αναφέρεις στις κριτικές σου ως εξής: "Η τάδε βαριόταν αλλά λεφτά μου πήρε πχ" Πάντα προσεκτικά και όχι με διάθεση εκδίκησης.
Πέμπτον: Η τσάπα είναι χιούμορ που καμία σχέση δεν έχει με σένα και τους ανθρώπους απο επαρχία. Το αναφέρω σαν παράδειγμα στον χειρισμό γι αυτό και βάζω τη τσάπα.
[/quoteσυγνωμη και απο μενα αλλα δεν ξερω που ακριβως να γραψω επειδη ειμαι λιγο ασχετοςοχι φιλε μου δεν μπορω να μοιραζω 50ρικα μεχρι καποια να με δικαιωσει..οι περισσοτερες αγνωουν την υπαρξη αυτου του φορουμ και δεν προκειτε να αλλαξουν εκτος αν χασουν τους πελατες.εκει ζηταω την βοηθεια τη δικη σου η του βατραχου να με γλιτωσει απο πιθανα χαμενα χρηματα.αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ εξ αλλου. Ξερω πως και αυτο ειναι υποκειμενικο..σε καποιον που γουσταρει θα δωωσει περισσοτερα.ας μου ελεγε οτι για τα χαλια μου θελει 200,θα ειχαμε τιμια συναλλαγη
αν μπορεις να με γλιτωσεις απο την φολα η εγω εσενα γιατι να την φαμε?ειμαι συγκεκριμενος και διαβασα οσα μου ειπες.να μην θελω απο καποια να ειναι σωστη επαγγελματιας?φυσικα και θελω.η συμφωνια δεν ειναι μονο το 50 αρικο η οσο ζηταει..ειναι να μου δωσει και μενα αυτο που ζηταω.αν ζηταω πολλα ας ζητησει και εκεινη περισσοτερα.αν δεν συνεργαστουμε παλι φιλοι βασικοι κανονες του εμποριου ειναιΞαναδιάβασε αυτά που σου έγραψα.
Κανείς δεν λέει να μοιράζεις λεφτά. Άλλά γράφω. Αλλά να ξέρεις όσοι μάθανε είχαν πρακτική εμπειρία. Θα "φας" και "φόλες" να ξέρεις. Έτσι είναι.
αν μπορεις να με γλιτωσεις απο την φολα η εγω εσενα γιατι να την φαμε?ειμαι συγκεκριμενος και διαβασα οσα μου ειπες.να μην θελω απο καποια να ειναι σωστη επαγγελματιας?φυσικα και θελω.η συμφωνια δεν ειναι μονο το 50 αρικο η οσο ζηταει..ειναι να μου δωσει και μενα αυτο που ζηταω.αν ζηταω πολλα ας ζητησει και εκεινη περισσοτερα.αν δεν συνεργαστουμε παλι φιλοι βασικοι κανονες του εμποριου ειναι
η τατιανα ποια ειναι ;
η τατιανα ποια ειναι ;
ειναι σεβαστα ολα αυτα που μου ειπατε και σας ευχαριστω και τους δυο.φυσικα και δεν ειναι κρεας.παιδια ταλαιπωρημενα ειναι,με πιθανο κοινωνικο και οικογενειακο αποκλεισμο..σαν συνολο τις σεβομαι και δεν ειμαι οργισμενος μαζι τους..με δυο εχω παει και καλα περασα δεν μπορω να τις κρινω ολες..κρινω μονομσε προσωπικο επιπεδο την καθε μια που εκμεταλεβαιτε τον ιδρωτα μας,αν το κανειεχω δει κριτηκες με ξεπετες του 10 λεπτου χωρις σωματικη επαφη.φιλικα προς ολουςη φολα είναι στο πρόγραμμα μουτρο απλα εγω προλαβα εποχές που δεν επεζε κ πολύ το 50 αρικο και της ωρες π γυρναγα εγω στο δρομο οι πιατσες αδιες και χορτασμένες από φραγγα πιπινι εγω εδωσα πολλα τσι@@@και τσαμπα και εκανα και κονε μ τηλ γιατι κ αυτή ανθρωποι είναι σ κ μας δεν μπορεις να τ αντιμετοπιζεις σαν ένα κομματι κρεας...μιλαω σαν πελατης παντα κ όχι σ αγαπητικος γιατι ποτε μα ποτε δεν ηδα καμια ερωτηκα εχω τη ζωη μου ομωρφη ασχιμη αυτή είναι και πρεπει να ανταπεξέρθω για ν εχω τ 50αρικο στη τσεπη που τοση ωρα λεμε .....αυτά φιλικα α κ ποσε η φολα εινα σαν την ναρκη στ β παγκοσμιο,δεν ξερεις ποτε θ την πατισεις ......οποτε αν δεν εχεις 50αρια αστο τραβα σε κανα ρδελο τ 10αρικου αχουν σωσει κοσμο ν ναι καλα
η μελαχροινη(δεν ξερω πως την λενε) με τα πρασινα διχνει πολυ ομορφηη τατιανα ποια ειναι ;
χυστες μολις γυρισα απο εφοδια συγγρου ειμουνα εκει 12 ακριβως ψηλα η κρος ναντια με μαυρη μερσεντε πιο κατω το ασπρο τιχουαν ολες με αλαρμ και παρκαρισμενες λοξα και στα μισα επιτελους η κελλυ οπου και την πηρα με 50(πιπα με σκουφο για αρχη μετα απο πανω εκεινη και μετα στα 4 παλι εκεινη και τελος χυσιμο με πιπα) εμεινα ευχαριστημενος και θα ξαναπαω σιγουρα την ωρα που πηγαιναμε στο διαμερισμα μπηκε μαζι μας και μια διμετρη ξανθια με αλλο χυστη μου φανηκε οτι βγηκε απο ενα κουπερ ασπρο στη γωνια η τυπισα ξερουμε κατι για αυτη/?
25 λεπτα μεχρι να χυσωποση ωρα μουτρο εκατσες μαζη της??