βγαινει συγγρου αν δεν κανω λαθος
Λεει τιποτα? καποιος ας πει παιδες μην κλαιω 50 αρι
βγαινει συγγρου αν δεν κανω λαθος
εγω ολο βλεπω στον υπνο μου οτι με περνει τραβεστι
τραβεστι οχι ανδρας
από κοντα σ πεφτουν τ σαγονια αλλα κ μενα κατι τετιες μαλακιες μ τις φωτο μ κραταν και δεν τ χω παρει ακομα .......παντος ερχεται η ωρα να το φαω τ πηρα αποφαση τελοςΛεει τιποτα? καποιος ας πει παιδες μην κλαιω 50 αρι
δοκιμασε να τον φας τοτε τυπε...
πεζει να μ και από τους πρωτους εδώ μεσα
Βατραχε αυτο το χεις φαει? φαινεται και αυτο σουπερ περιπτωσαρα
πεζει να μ και από τους πρωτους εδώ μεσα
για μια φωρα καλη είναι εγω δευτερη δεν εχω παει κ δεν τ σκέφτομαι ...η αληθεια είναι περασα καλα...Αξιζει? ειναι οπως στις φοτο?
εγω παντως δεν καταφερα μαζι της...μου επεσε...δεν στηνετε καλα στα 4
και οταν της εβαζα ελαφρος δαχτυλακι στον πατουλινο απλα γαργαλιοτανε!!τελικα εκατσα και μιλισαμε...ηπιαμε ποτακι...και αναλυσαμε ιστοριες και αλλα απο οτι περασαμε!...
και οταν της εβαζα ελαφρος δαχτυλακι στον πατουλινο απλα γαργαλιοτανε!!τελικα εκατσα και μιλισαμε...ηπιαμε ποτακι...και αναλυσαμε ιστοριες και αλλα απο οτι περασαμε!...
ορμα σ λεω μουτροαδερφε για ποια λες γι αυτη?
ελα μη με ξενερωνεις και ελεγα να το δοκιμασω το καυλακι
έχει σπίτι καλλιθέα, απο Θεσ/κη είναι μου είχε πει...την είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου...ήθελε να το παλέψει αλλά κάπου παραέχει άγχος και δεν στηνόταν καλά.....δεν έχω ξαναπάει από τότε....στις φωτό τη βλέπω βελτιωμένη πάντως...Καλημέρα συμφωνώ! Ωραίο γκομενα κι μα κάπου το χάνει.. βέβαια το είχα πάρει μόλις ξεπεταχτηκε. Μπορεί να βελτιώθηκε