Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
Καλημερα...περασα απο συγγρου κατα τς 12 ..πετυχα μια ξανθια με πολυ τουμπανα βυζια κ σχετικα εμπειρη ηλικιακα αλλα φαινοταν καυλα..με μερσεντες a class ηταν απο αυτες τις ψηλες ασημενια..

αυτή γαμαει [quote author=parr link=topic=29434.msg6181202#msg6181202
date=1427253598]

καλο εργαλειο η Νανσαρα...εχω παει και σπιτι της στο χαιδαρι ολιγον μπαχαλο το σπιτι μεσα κι αυτη γενικα πινει τα δικα της...καλο μουνι κι απορω γιατι τοσα χρονια δουλευε αθορυβα χωρις να την εχει παρει το ματι μου σε κανα site να διαφημιζεται..και ξεπεσε στα μπουρδελα...  :s&m_3:
μου χε πει οτι το πουλακι θα το πεταγε στα σκυλια παντως. :erection:
[/quote]

εγω την εχω παρει πολες φορες κ σπιτι κ  αυτοκινητο μια χαρα είναι σε σχεση τιμης,σεχ κ σ καυλονει κ επιτοπου θελοντας ν της πεταξεις τ ματια εξω...εχω βρβαια καιρο ν την παρω πλεον κανα 6αμηνο γιατι κουραστηκα 

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Η Δεσποινα την ιδρωνε τη φανελα στο Δεληγιωργη...Αξεχαστα μεταμεσονυχτια ξεσκισματα...μετα εγινε ντιβα  ;) ;)
για αυτήν την Δέσποινα μιλάμε;

έχει ακόμα εργαλείο ή το έκοψε και αυτή;

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα "τραβεστί/τρανσέξουαλ/τραβέλια/(ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το)", παρόλο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά :
(με όλο το σεβασμό σε όσους έχουν αντίθετη άποψη) Αν και είμαι straight, πιο εύκολα θα πήγαινα με κανονικό άνδρα, παρά με κάτι από τις παραπάνω κατηγορίες

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα "τραβεστί/τρανσέξουαλ/τραβέλια/(ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το)", παρόλο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά :
(με όλο το σεβασμό σε όσους έχουν αντίθετη άποψη) Αν και είμαι straight, πιο εύκολα θα πήγαινα με κανονικό άνδρα, παρά με κάτι από τις παραπάνω κατηγορίες

καλος τ  ν κ αργησε

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
Συμφωνείς ή διαφωνείς με την άποψή μου?

απλα γουσταρουμε κοριτσακια κ όταν λεμε κοριτσακια λεμε εμφανισιακα να είναι γυναικες με ωραιο σωμα ατριχα βιζακι κολαρακι σφιχτο ...εχει διαφορα από έναν αντρα

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
απλα γουσταρουμε κοριτσακια κ όταν λεμε κοριτσακια λεμε εμφανισιακα να είναι γυναικες με ωραιο σωμα ατριχα βιζακι κολαρακι σφιχτο ...εχει διαφορα από έναν αντρα

Κι εγώ γουστάρω κοριτσάκια, να έχουν ωραίο σώμα, ωραίο βυζάκι, ωραία μαλλάκια, ωραίο κωλαράκι...
να φοράνε ωραία ντεκολτέ, ωραίο άρωμα, ωραίο στρινγκάκι....
αλλά....
αν της το βγάλεις το στρινγκάκι και αντι για μουνί δεις κάτι άλλο, αυτό είναι ένα πολύ ντεκαβλέ θέαμα για έναν straight άνδρα!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
Κι εγώ γουστάρω κοριτσάκια, να έχουν ωραίο σώμα, ωραίο βυζάκι, ωραία μαλλάκια, ωραίο κωλαράκι...
αλλά....
αν της το βγάλεις το στρινγκάκι και αντι για μουνί δεις κάτι άλλο, αυτό είναι ένα πολύ ντεκαβλέ θέαμα για έναν straight άνδρα!!!

ναι ρε μουτρο ξεκολλα με τ straight  η ζωη είναι μικρη κ ο κάθε γαμα αυτό που θελει για ν ξεκαυλωσει κ γω σημερα πηγα μ γυναικα κ τ ν λεει ...ωραιο κολλαρακι ειχαι παντος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αλλά....
ρε φιλε εαν εισαι στραιητ.και δεν γουσταρεις τρανς γιατι καθεσαι γραφεις και χανεις τζαμπα τον χρονο σου...ασχολεισου με κατι πιο ενδιαφερον για σενα... :grin: :grin: :grin: :grin:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
ρε φιλε εαν εισαι στραιητ.και δεν γουσταρεις τρανς γιατι καθεσαι γραφεις και χανεις τζαμπα τον χρονο σου...ασχολεισου με κατι πιο ενδιαφερον για σενα... :grin: :grin: :grin: :grin:
πάντα όσοι τρώγονται ξεκινάνε με τέτοιες ερωτήσεις.. μετά καταλαβαίνουν κι αυτοί γιατί μας αρέσουν τα τραβελοτρανσοκροσσάκια... :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
πάντα όσοι τρώγονται ξεκινάνε με τέτοιες ερωτήσεις.. μετά καταλαβαίνουν κι αυτοί γιατί μας αρέσουν τα τραβελοτρανσοκροσσάκια... :P
παλιο το εργο...το εχουμε ξαναδει φιλε..... ;) ;) ;) ;)

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

Απλά ήθελα να πω μια άποψη φίλε, δεν προσέβαλα κανέναν

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Σε ποιο thread θα έπρεπε να την πω κατά τη γνώμη σου?
Στα γενικα θεματα...Ειναι σαν να μπω στο thread του Παναθηναικου και να γραψω οτι δεν γουσταρω τον παναθηναικο και ειμαι Καλλονη...

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Στα γενικα θεματα...Ειναι σαν να μπω στο thread του Παναθηναικου και να γραψω οτι δεν γουσταρω τον παναθηναικο και ειμαι Καλλονη...

ΟΚ φίλε, έπρεπε να το γράψω στα γενικά θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom