Λέμε τι λέμε για τις δικές μας, αλλά να τι παίρνεις με 60€ στο Λονδίνο...
Ένας-ένας μάγκες, μη βιάζεστε!!!!
Ένας-ένας μάγκες, μη βιάζεστε!!!!
ν ξερες ποσα 50 πεταξαν μεσα σε 5 κ σ 10 κ με ψευτικες φωτοτι εγινε βατραχομουρη με τη βανεσα?γιατι λες παραμυθιαζει?εμενα μου ειπε 100 θελει για επ
ν ξερες ποσα 50 πεταξαν μεσα σε 5 κ σ 10 κ με ψευτικες φωτο
παντως δεν την λες ασχημη τρανς....γιατι εχω δει και πολυ χειροτερες περιπτωσεις....και το χειροτερο;;;;;αντρες με περουκες να λενε οτι ειναι τρανς... :o :o :o :oάλλη μια απατη των 10 λεπτων με τις ποιο χαλια υπηρεσιες ever......
α και κατι ακομα αυτή με τ κομπλεξ που εχει πεζει να κυκλοφορει μονο βραδυ εξω
παντως δεν την λες ασχημη τρανς....γιατι εχω δει και πολυ χειροτερες περιπτωσεις....και το χειροτερο;;;;;αντρες με περουκες να λενε οτι ειναι τρανς... :o :o :o :o
η τελευταια φωτο ειναι η real
γελαν κ τα τσημεντα με κατι τετιες
κ τις δυο μουτρο στη τιμη τ μιας.....Συναγωνιστες τα φωτα σας...Συλβι η Βερονικα; ιδου το δίλημμα.
θα πας ετσι?????τετιο κελεπουρι δεν τ χανεις?????
έβγαλες κανά βιντεο τυπε ;
εμφανηστηκαν οι γνοστες ξεπετες εμα κ τ ζουλια εχθες το βραδυ να δερνουν ένα πακιστανο κ αυτος να τις
τρωει ........αντε οποιος πιστος προσερθει στο προγραμα τα κορίτσια εχουν κ ξυλο....
σιγα μην παω για κοροιδα ψαχνειςθα πας ετσι?????τετιο κελεπουρι δεν τ χανεις?????
ναφερε καμια καλη ξεπετα να γελασουμε????/
όχι ειμουν πανω σε μοτο φοραγα κρανος δεν μπορεσα ασε που με πηραν χαμπαρι για τη εκοβα βολτες κανα 5λεπτοέβγαλες κανά βιντεο τυπε ;
πάντως η τζουλια εχει γίνει ωραίο καυλακιόχι ειμουν πανω σε μοτο φοραγα κρανος δεν μπορεσα ασε που με πηραν χαμπαρι για τη εκοβα βολτες κανα 5λεπτο