Επισκέπτης
ρε συ βατραχε δεν μου εχεις στειλει τιποτα στο πμ μου.
η κρητικια εδω εχει αναφερθει ως ριτα. Δυστηχως απο ιατρικο λαθος κατα μια πλαστικη επεμβαση. αιωνια της η μνημη.
δεν ειναι η τζουλι που γραφει εδω παιδια ηταν γνωστη μου η κοπελα κ ξερω.
βασιλακη τι σε νοιαζει νεαρε μου?αραξε και ασχολησου με την παρτη σου και ασε τις ερωτησεις πιος και πουΜαρκέλα. το έγραψε αυτό κανένα site στο ιντερνετ, που διψάνε για τέτοια θέματα ή στη τηλεόραση το είπανε ?
και γω θελω να μαθω για τη κυρια. η κοπελια απο τοτε που εβαλε στηθος κ αλλαξε το μαλι εγινε μουναροςεχει εμπειρια καποιος με το νεαρο κοριτσι?απο υπηρεσιες τι λεει?
και γω θελω να μαθω για τη κυρια. η κοπελια απο τοτε που εβαλε στηθος κ αλλαξε το μαλι εγινε μουναρος
βατραχε τελικα η φιλη της ποια ειναι?απο προσφατη επαφη η φιλη της απο εμφανιση τα σπαει αυτη να σου πω οπως την ειδα ηταν μετρια βεβαια ηταν με μπητσαμες αλλα απο τη καταλαβα περη αγωνα κ οι δυο μετρια πραγματα
και γω θελω να μαθω για τη κυρια. η κοπελια απο τοτε που εβαλε στηθος κ αλλαξε το μαλι εγινε μουναρος
την συλβη λες ;APAPAPAPA SAPIOKOLA EINAI KALE ENA KOLO SAN KATI GEROUS POU GAMIONTE EXEI :S
ο ξενερωσα.γιατι εγινε ετσι???εγω αλλιως την θυμαμαι..και ο λοκος φενεται χαλια. :S :S
ποια ειναι η αλλη που κανει το διπλο με την σιλβι?αυτη ειναι κυψελη μαζι με μια αλλη 100 το διπλο εγω εχω παρει τη φιλη της προσφατα οχι τηποτα το ιδιαιτερο μετρια πραγματα ...
ποια ειναι η αλλη που κανει το διπλο με την σιλβι?
tnx φιλοςH Veronica είναι...ωραίο παιδί...
εννοεις δεν εχεις παρει καμια??παντως αυτη ειναι για πολλα ..πολυ περισσοτερο απο συλβι.
Δεν ξέρω όμως τι μέρος του λόγου είναι ...ούτε η μία, ούτε η άλλη..