Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χρονια δουλευοσαστε εδο μεσα μου φαινεται τζαμπα μαγκες ολοι.......... επειδη εισαστε φλωροι ολοι και η μελινα επιλεγει με ποιον θα παει....την κραζεται τζαμπα μαγκες....το κοριτσι εμενα μου φερθηκε πιο μαγκικα απο εσας ρε......και καναμε ενα γαμησι 1 ωρα που θα το ζηλευατε ολοι.......ψαξτε χαμηλα να δειτε υπαρχει αναμεσα απο τα μπουτια σας η εχει εξαφανιστει για εσενα ποιητη..παει αυτο.......
σταματα βρε........ αφού σε καταλάβαμε βρε ψεματουλη

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εσυ ποιος εισαι παλι??ο εραστης εδω?σε εχει ταινια.......ρε......την παρασκευη στον αλφα ελα να γαμηθουμε νταρλινγκ........να το δεις μην το ξεχασεις.............

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
χρονια δουλευοσαστε εδο μεσα μου φαινεται τζαμπα μαγκες ολοι.......... επειδη εισαστε φλωροι ολοι και η μελινα επιλεγει με ποιον θα παει....την κραζεται τζαμπα μαγκες....το κοριτσι εμενα μου φερθηκε πιο μαγκικα απο εσας ρε......και καναμε ενα γαμησι 1 ωρα που θα το ζηλευατε ολοι.......ψαξτε χαμηλα να δειτε υπαρχει αναμεσα απο τα μπουτια σας η εχει εξαφανιστει για εσενα ποιητη..παει αυτο.......
Άμα ήταν ορεξάτη δεν θα κάνατε ενα γαμήσι σε μια ώρα αλλά 2-3  :dancing:

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ενναλακτικε φιλε εγω αυτο που ειδα θα κανω μηνες να το ξαναδω.............απλα η κοπελα δεν παιζεται...ρε......το γαμησι μας ηταν φωτια....και λαβρα.........................τωρα ο καθε πικραμενος εδο μεσα.....που λογω τις κρισις δεν τους καθετε τιποτα........τι να λεμε τωρα............ο καθε πικραμενος μιλαει για ατομα που δεν τα εχει καν δει ειναι ποτε δυνατον.....και κραζει?ολοι μες τις φουχτες ολοι.........μελινα εισαι αχεχαστη...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
χυστε και λιγο ρε ολοι σας.....γαμιαδες ολοι που μολις σας βαλουν δακτυλακι......αμεσως γονατιζετε να τον παρετε ολοι..........οτι λετε ειστε ψευτες δεν την εχετε δει καν την κοπελα.....η μονο στα ονειρα σας και επειδη γραφτηκα εχτες ρε τσουτσουνε τι παει να πει αυτο?οτι θα πω αυτα που θελεις να ακουσεις εσυ?λυσιερ παπαγγαλακη μηπως εισαι εσυ?γαμιαδες ολοι εδω μεσα.......και προφεσορες ολοι......ασχετοι.....

φίλε είσαι πανύβλακας

μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά για να μην πονάνε τα δόλια τα ματάκια μας

κι αν συνεχίσεις, θα σου πω γιατί είσαι ΚΑΙ αήττητος

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
.............αλβανος πρεπει να εισαι εσυ η σκοπιανος?πουστρακια κρυφα ολα εδο μεσα κροσσακια........ντυνεστε γυναικες και κραζετε τον κοσμο.........................ΟΥΣΤ...........

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
μα ειχα την μανα σου ρε πουστιερ γιατι ετσι σε λενε............της ελεγα να μου μαθει εκεινη ηθελε μονο γαμησια..............αλβανος πρεπει να εισαι εσυ η σκοπιανος?πουστρακια κρυφα ολα εδο μεσα κροσσακια........ντυνεστε γυναικες και κραζετε τον κοσμο.........................ΟΥΣΤ...........

βρε πανάθλιο άθυρμα, άχρηστο και αμόρφωτο, όταν θα πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου να το πλένεις με χλωρίνη παλιομαλακισμένο σκατό

άντε βρε ηλίθιε πουθενά αλλού να πουλήσεις την πραμάτεια σου

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αθυρμα΄΄΄΄΄τι ειναι αυτο ρε γραμματηζουμενε?>μιλας εσυ για ελληνικα................?ε?κοπριτες ολοι......σας απεριψε το μελινακι ολουσ και την κραζετε ε?μελινα εισαι αστερι............μην ακουσ κανενα φλωρο............εδο μεσα......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
φίλε είσαι πανύβλακας

μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά για να μην πονάνε τα δόλια τα ματάκια μας

κι αν συνεχίσεις, θα σου πω γιατί είσαι ΚΑΙ αήττητος

αργησα και εχασα ματσαρα.....τελος πάντων ποιος μπαίνει εδω μεσα κ μιλα για την Μελίνα θα τον κραζεται ελεος ρε μαγκες και μεις  δεν γαμάμε αυτες που γαμαται εσεις αλλα δεν της ξεβρακώνουμε σε 2 σειρες.....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
βρε πανάθλιο άθυρμα, άχρηστο και αμόρφωτο, όταν θα πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου να το πλένεις με χλωρίνη παλιομαλακισμένο σκατό

άντε βρε ηλίθιε πουθενά αλλού να πουλήσεις την πραμάτεια σου
εγω γιατι νομιζω οτι ειναι η ιδια η Μελινα;; κλασσικη αντιδραση αδερφης να λεει ολους τους αλλους πουστηδες... χαχαχαχαχα δεν ειναι και λογος να τσαντιζεσαι με δαυτους ρε lycienr.. για πλακα ειναι..

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
αθυρμα΄΄΄΄΄τι ειναι αυτο ρε γραμματηζουμενε?>μιλας εσυ για ελληνικα................?ε?κοπριτες ολοι......σας απεριψε το μελινακι ολουσ και την κραζετε ε?μελινα εισαι αστερι............μην ακουσ κανενα φλωρο............εδο μεσα......

άθυρμα
(λόγια λέξη < αρχ. ἀθύρω «παίζω»)

= παιχνίδι, παίγνιο, (μεταφορικά) πιόνι, μαριονέτα

π.χ. «Δεν έχει ισχυρή προσωπικότητα. Είναι άθυρμα στη βούληση των ισχυρών»

Άντε να ανοίξεις κανένα βιβλιαράκι και όταν μορφωθείς και σουλουπωθείς πνευματικά (σε καμιά εικοσαριά χρόνια) έλα να σου το εξηγήσει ο θείος ! Οκ αναλφάβητε ???

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
εγω γιατι νομιζω οτι ειναι η ιδια η Μελινα;; κλασσικη αντιδραση αδερφης να λεει ολους τους αλλους πουστηδες... χαχαχαχαχα δεν ειναι και λογος να τσαντιζεσαι με δαυτους ρε lycienr.. για πλακα ειναι..

έχεις ΔΙΚΙΟ ! δεν έχει νόημα

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και τι κανεις εδο μεσα ρε πουστιερ στα μπουρδελα?ε?τραβα εχω απο την λυρικη σκηνη και κατσε η στο μεγαρο μουσικης...............φλωροι........φλωρακια.....απο το αθυρω ειπες?αρα συνεχεια την παιζεις ρε?μπραβο επιστημη ειναι και αυτο πουστιερ.......κραζετε κοσμο και κοσμακη ε???

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι βατραχε ειναι αγενεια και μαλακια για αντρες χωρις αρχιδια να μιλανε για ενα κοριτσι ετσι......μπηκα και εγραψα εχτες ποσο ωραια περασα με την μελινα και τα λαμογια οι λουγκρες οι κρυφες μιλανε...............δεν μιλατε με την μελινα φλωροι.................με τον μπαμπακα σας μιλατε απο τον πειραια....οσι ξερουν τι εστι λιμανι.....πες μας ρε πουστιερ εσυ..τι εστι λιμανι..............

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Βασιλάκη, Βασιλάκη.. μη κανεις σαν υστερικιά αδερφή που της έφυγε το τακούνι στα πλακόστρωτα της Μυκόνου :P

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
η αληθεια ειναι οτι στελνω μνμτ στη μελινα και ποτε δεν απανταει δε ξερω γτ :(

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
νικολα εγω εστειλα εχτες μου απαντησε αμεσως....την πηρα τηλ πηγα απο το σπιτι και περασαμε αξεχαστα.....μην ακους κανενα φλωρο εδω.......ολοι μιλανε εκ του ασφαλους.....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
νικολα εγω εστειλα εχτες μου απαντησε αμεσως....την πηρα τηλ πηγα απο το σπιτι και περασαμε αξεχαστα.....μην ακους κανενα φλωρο εδω.......ολοι μιλανε εκ του ασφαλους.....
...που σημαίνει παρτε τώρα γιατί έχει πέσει αναδουλειά..

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο τσουτσουνι μπραβο......ελα αποψε να την παρουμε παρτουζα ρε......εσυ που σκιζεις τα παντα.....ελα βρε τσουτσουνι...............ελα ρε μαγκα......του καναπε.......εσενα περιμενε η μελινα να δουλεψει εσενα..............α ρε κακομοιρηδες........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom