Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
φιλε πας να παρεις ενα δρομο που δεν εχει γυρισμο οποτε το νουσου
φιλε,εκτος απο βατραχομουρης μαλλον εισαι και βατραχομυαλης...τι βλακειες λες,το εχεις δοκιμασει?σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι,δεν ειναι πρεζα..

Συνημμένα

• Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM.png
    Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM.png
    289,2 KB · Εμφανίσεις: 15

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Να προσέξεις μετά  να μην σου βάλει πίσω δάχτυλο γιατι ο κώλος σου θα κάνει ντρίγκι ντρίγκι και θα αοποκαλυφθείς.  ;)

Τώρα το είδα και με το συμπάθειο για το καθυστερημένο της απάντησης.
ντριγκι ντριγκι κανουν τα αδεια κεφαλια.για κουνα το δικο σου να δεις...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Θα ηθελα να κανω μια γενικη διαπιστωση

ορισμενοι ή γραφουν επιτηδες ανορθογραφα για να τραβουν την προσοχη ή δεν εχουν τελειωσει την τριτη δημοτικου ή πολυ απλα ξεκινησαν το ελληνικο σχολειο σε μεγαλυτερη ηλικια (μεταναστες)

Δεν εξηγειται αλλιως

κωστας2004

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εμεις την ξερουμε εσυ γιατι δεν διαβαζεις καθολου λεβεντη? εχει και δικο της θρεντ με το κανονικο της ονομα απο παλια  ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=168837.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=168837.0[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138572.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138572.0[/url]
Σε ευχαριστω....απλα βαριομουν να ψαξω...!!!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Πολυ καλη περασα φανταστικα και πραγματικα πιο ομορφη απο κοντα  :happy:

φιλε μου αυτο που γραφεις δεν σημαινει τιποτα
αν θες να συνεισφερεις πραγματικα στο φορουμ καλο θα ηταν να γινεις λιγο πιο αναλυτικος ουτως ωστε καποιος συναγωνιστης να μπορεσει να κρινει αν η κοπελα και οι υπηρεσιες που προσφερει του κανουν

κωστας2004

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν θες να συνεισφερεις πραγματικα στο φορουμ καλο θα ηταν να γινεις λιγο πιο αναλυτικος ουτως ωστε καποιος συναγωνιστης να μπορεσει να κρινει αν η κοπελα και οι υπηρεσιες που προσφερει του κανουν
Ως προς τι αναλυτικος??
Μου εχει τυχει να βλεπω καλονες σε φωτογραφιες και απο κοντα ναναι μετριες (και κατω) να βιαζοντε να προσπαθουν να σε ξεπεταξουν και το κυριωτερο να ελεγες γιατι δεν βαραγα μια μαλακια....!
Η ζιζελ ηταν ομορφουλα ενα προωπο που σε καβλωνει(φοβερο κωλο) ναζιαρα και προσωπικα ενιωσα(και ειδα) οτι και αυτη καυλωσε μαζι μου και της αρεσε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φιλε,εκτος απο βατραχομουρης μαλλον εισαι και βατραχομυαλης...τι βλακειες λες,το εχεις δοκιμασει?σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι,δεν ειναι πρεζα..
Βάλτο στα καλιαρντά αγγλικά δεν καταλαβαίνουμε!! :grin:

Συνημμένα

• Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM[1].png
    Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM[1].png
    289,2 KB · Εμφανίσεις: 27

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

κωλαρακι ε κωλαρακι λιγα με τον βατραχο ειναι προστατευομενο ειδος  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ντριγκι ντριγκι κανουν τα αδεια κεφαλια.για κουνα το δικο σου να δεις...
ντριγκι ντριγκι κανουν τα αρχ@@δια μου όταν μου κουνάς τον λούτσο.
Ασε που για να σταματήσουν πρεπει να μου τον φιλήσεις.
Αλήθεια λέω αν θέλεις ελα να δοκιμάσεις...  :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πολυ καλη περασα φανταστικα και πραγματικα πιο ομορφη απο κοντα  :happy:

Ακριβώς!

Ως προς τι αναλυτικος??
Μου εχει τυχει να βλεπω καλονες σε φωτογραφιες και απο κοντα ναναι μετριες (και κατω) να βιαζοντε να προσπαθουν να σε ξεπεταξουν και το κυριωτερο να ελεγες γιατι δεν βαραγα μια μαλακια....!
Η ζιζελ ηταν ομορφουλα ενα προωπο που σε καβλωνει(φοβερο κωλο) ναζιαρα και προσωπικα ενιωσα(και ειδα) οτι και αυτη καυλωσε μαζι μου και της αρεσε.
Κάνε κριτική ρε Κώστα αν θέλεις... 
δηλαδή αναλυτική περιγρφή της συνεύρεσης.
Ετσι και αλλοιώς θα εισαι ο πρωτος και η αγωνία ειναι μεγάλη και δικαιολογημένη απο τους υπόλοιπους που δεν την εχουν δοκιμάσει.. :) :birdman:

mrcamp

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα και καλη εβδομαδα να εχετε. Επειδη εχω εξαφανιστει απο την ''πιατσα'' περιπου τρια χρονια ισως και παραπανω, μηπως ξερει καποιος να μου πει εαν στην συγγρου συχναζει ακομα η Βιβιαν???(Ψηλη,ξανθια και συνηθως ειχε ντυσημο gothic). Πριν απο χρονια συχναζε εξω απο την ING.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Παιδες καλησπερα και καλη εβδομαδα να εχετε. Επειδη εχω εξαφανιστει απο την ''πιατσα'' περιπου τρια χρονια ισως και παραπανω, μηπως ξερει καποιος να μου πει εαν στην συγγρου συχναζει ακομα η Βιβιαν???(Ψηλη,ξανθια και συνηθως ειχε ντυσημο gothic). Πριν απο χρονια συχναζε εξω απο την ING.
ασφαλιστικες υπηρεσιες η ερωτικες παρειχε η κυρια γιατρε?? :think: :think:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
                    :2funny:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
με προσβαλες τωρα,μου κανες την μουρη κρεας!πω πω ταπεινωση..τον λουτσο ε?ολοι εχουν πουτσο,εσυ πως κι ετσι?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Stories

Νέο!