Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
μαυρη δλδ εγχρωμη για την ακριβεια ειναι μιγας. 50-50. εργαλειο καλο και χοντρο. οχι τεραστιο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Λοιπον αν και αργησα λιγο η φαση εγινε πριν τα χριστουγεννα με την στελλα μαυρη που βρισκεται στο παρκακι επι της συγγρου στο ρευμα προς πειραια πριν την βουρβαχη, πισω απο το μετρο ακροπολη. Καπου υπαρχει ενα θρεν για αυτην αλλα δν καταφερα να το βρω και οποιος το βρει ας κανει ενα λινκ εκει με αυτα που θα γραψω.

Ειναι ψιλη με απαλο σφιχτο δερμα. Εχει λιγο κοιλιτσα δεν ειναι πλακα. αλλα τα εργαλεια θελουν υποστεγο. Μου ειπε 20 η 30(δν θυμαμαι) στο αμαξι 40 στον χωρο της(επεσαν οι τιμες) και ενω ξεκινησα  για αμαξατο στον δρομο της προτεινα να παμε στον χωρο της σε ενα υπογειο εκει κοντα. Της εδωσα απο την αρχη 50 γιατι ηθελα περιπιηση.Ο χωρος μετριος σκοτεινος, για εραστες του καλτ θα ελεγα, αλλα τα κακα σταματουν εδω. στον δρομο μιλησαμε και θυμηθηκε που ειχαμε ξαναβρεθει. θυμομουν οτι κανει φοβερο μασαζ και να σας πω την αληθεια πιο πολυ χρειαζομουν μασαζ παρα πουτσα εκεινο το βραδυ αλλα δεν με χαλασε κιολας η εξελιξη.

μπαινουμε στο δωματιο φιλια χαδια κτλ της σηκωνω το φουστακι και την αρχιζω τσιμπουκι γονατιστος. μαρεσε που την εγλυφα το παπαρι που ξεπροβαλε κατω απο την φουστα της και της το εκανα να  μεγαλωνει στο στομα μου. Πεσαμε 69 βαθυ τσιμπουκισμα ακα και οι 2 πνιγομουν και ηθελα κιαλο.δακρυζα ενω με γαμουσε στο στομα και ταυτοχρονα με περασε κολοδαχτυλο για αρκετη ωρα καθως με τσιμπουκωνε. με εβαλε στα 4. δεν ηξερα τι θα επακολουθησει.στην αρχη το εβαλε αργα και μετα αρχισε να με γαμα με δυναμη. πολυ δυναμη. της φωναζα να σταματησει και ανοιγα τον κολο μου να με παρει πιο καλα. μου πιεζε την μεση χαμηλα να ανοιξω κιαλο.πονουσα. οι αρχιδαρες τις χτυπαγαν πανω μου και κολουσαν. συνεχισε να με γαμαει. φωναζα εκρυψα το προσωπο μου στο μαξιλαρι. εκει που ημουν καβλωμενος απο τον πονο ξεκαβλωσα. με γυρησε ανασκελα και με πηρε παλι. αρχιζα να τον παιζω, καβλωσα παλι την εβλεπα μεσα στα ματια με τι λυσα με γαμουσε. Ποναγα οταν επιανε πατο και εγω την επεζα προσεχιμα μην χυσω.οταν ειδε πως κοντευα να χυσω μου πηρε το χερι, μου λεει δν θα χυσεις ακομα και γυρησε παλι μπρουμητα οπου με γαμησε για αρκετη ωρα.πλεον το απολαμβανα, ενιωθα το καβλι της να κανει ολη την διαδρομη μεσα μου και μονο απο την σκεψη τωρα που γραφω θελω να χυσω.Με σηκωσε και με κολλησε στον τοιχο.πρωτη φορα γαμηθηκα στα ορθια και μετα στα 4 παλι ορθιος να ακουμπαω στο κρεβατι. την επαιξα και εχυσα πανω στις γοβες της στο πατωμα. αυτη δεν εχυσε (δν το ζητησα δν με ενδιεφερε κιολας). την αραξα στο κρεβατι καναμε τσιγαρο και μου εκανε μασαζ. πρεπει το μασαζ μονο να κρατησε πανω απο 40 λεπτα μετα αραξαμε πιασαμε κουβεντα για σχεσεις κτλ.η συνευρεση κρατησε σιγουρα πανω απο μιαμιση ωρα. γαμηθηκα, εχυσα και ειχα γινει αλοιφη απο το μασαζ. η ωρα ηταν 0400 κοιμηθηκα ευτυχησμενος.
φιλε μου ξερεις τι ωρες βγαινει η στελλα? εχω καιρο να την πετυχω. το υπογειο που λες, ειναι αυτο πισω απο τον παραδρομο που εχει ξεχωριστη εισοδο?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
χαστον δεν θα σε ο μονος

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
70 πρεπει να εδωσες τοτε και πριν 10 χρονια ειχα δωσει 100αρικο σε μια μαυρη που εβγεε στην BP στην συγγρου στο φιξ με μια πουτσα ΝΑ!(αλλα μαλλον αλλη θα ηταν αυτη παει και καιρος) το σπιτι δν το λεω ακριβως για να μν καρφωνουμε καταστασεις(και τους εαυτους μας), αλλα ειναι υπογειο λιγο πιο πισω απο την συγγρου

και επειδη δεν εχω τηλεφωνο, αν θελετε εκτος πιατσας το μονο που ξερω ειναι οτι εχει προφιλ εδω
με ονομα
migada_trans

και εδω

η φωτο οντως ειναι παλια αλλα περνεις μια ιδεα.

καλο βολι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.550
Πόντοι
456
70 πρεπει να εδωσες τοτε και πριν 10 χρονια ειχα δωσει 100αρικο σε μια μαυρη που εβγεε στην BP στην συγγρου στο φιξ με μια πουτσα ΝΑ!(αλλα μαλλον αλλη θα ηταν αυτη παει και καιρος) το σπιτι δν το λεω ακριβως για να μν καρφωνουμε καταστασεις(και τους εαυτους μας), αλλα ειναι υπογειο λιγο πιο πισω απο την συγγρου

και επειδη δεν εχω τηλεφωνο, αν θελετε εκτος πιατσας το μονο που ξερω ειναι οτι εχει προφιλ εδω
με ονομα
migada_trans

και εδω

η φωτο οντως ειναι παλια αλλα περνεις μια ιδεα.

καλο βολι
η ιδια ειναι... :)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Ξερουμε κατι γι'αυτες; και

Ειμαι ενεργητικος μονο. Ευχαριστω
η ελπιδα ειναι παλια καραβανα, εβγαινε παλια στο θρυλικο ξενοδοχειο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας, γουσταρε να ειναι ενεργητικη, και ηταν πολυ καλη σε αυτο, τελευταια 2-3 χρονια την ειχα πετυχει στην καβαλας κατω απο την γεφυρα του κηφισου πεζη. η ευα (αν δεν κανω λαθος) εβγαινε στην καβαλας οπως κατεβαινεις προς κεντρο αμεσως μετα την γεφυρα του κηφισου, πολυ θηλυκη και ομορφη, της αρεσει ο παθητικος ρολος, ειχα παει 3-4 φορες και παντα περναγα καλα. η σουζανα και αυτη την ειχα πετυχει καβαλας, οποιος την δει μην σταματησει καν, ακυρη και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα και σε υπηρεσιες, χαλια μαυρα!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ξερουμε κατι γι'αυτες; και

Ειμαι ενεργητικος μονο. Ευχαριστω

η πρωτη η ελπιδα πιο πολυ ενεργητικη λιγο πιο μπρουταλ.. κανει παρεα με σοφη. η δευτερη η ευα ενεργοπαθητικη και καλο γκομενακι. και οι δυο καλα παιδια δεν κοροιδευουν.την αλλη δεν την εχω συναντησει

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδες  ;) ;) ;)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
100 μου πήρε εμένα τις καλές εποχές. Ξημερώματα ήτανε.

Μετα ΤΗ μία!  :s&m_3:
Πάντως τεράστια έκπτωση το 40άρι.
Προ κρίσης μη πω πόσα έδωσα για παθητικό από μεριάς της και χάσω τον υπνο μου...  :headbang:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

εεεεερε πως περνανε τα χρονια,,,,welcome seniora efi ααααασυγνωμη  daizy.....παραμενη κουκλαρα παρολα τα χρονακια της  :)
    απο τα ποιο ομορφα θηλυκα της συγγρου!!!.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom