batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.633
- Πόντοι
- 606
Δυστυχώς δεν ξέρω. Κάποιος συναγωνιστής ???
[/quote χωρις να με κ συγουρος μιαζη με τη ηρω
ποια ηρω ?? την πρωην παολινα? www.bourdela.com/transexual/t-girls/paolina85/]http://www.bourdela.com/transexual/t-girls/paolina85/[/url]
Θα μπορουσε να ειναι η ιδια...με αλλο προσωπο..ομως στη freelist εχει και αλλεσ φωτογραφιες και δεν φαινεται να μην ανηκει το σωμα στο κεφαλι..καπου καποιος λεει οτι ειναι διμετρη....απο τις φωτο ομως μοιαζει μικροφτιαγμενη....ομιζω οτι αξιζει να διερευνηθει....
την πηρα τηλ το απογευμα γιατι λεω τετιο κορμι δεν γυνεται να μην το δοκιμασω το σηκωσε μου ειπε πως κ τη αλλα επυδη ηταν εξω δεν μπορουσαι μου ειπαι βεβαια οτι σε καμια ωρα θα ειναι συγγρου οπου εχει εναν χωρο εκυ .δεν εχασα ευκαιρια κ κατηφορισα την καβαλας ειπα ενα για στην ινα την καβλα και συνεχεισα ευθια φθανοντας στην συγγρου δεξια μετα το babe βλεπω 1 αμαξι με ενα ξανθο γυρναω να τσεκαρω κ ν οντος ηταν αυτο το μωρο δεν την πηρα βεβαια γιατι ειχα κανονισει κατι αλλο πρυν οσο για την 2 φωτογραφια εχει αλαξει μαλον φατσα γιατι δεν της εφερνε ενω στην πρωτη εστω κ απο πλατη η φατσα ειναι ιδια
δεν ειναι αλλα ειναι αξιολογο κοματι με πολυ ωραιο σωματακι απο φατσα δεν τρελαθηκα αλλα καλο.....
ρε μην ειναι σαν το βαμβακουλοχι ρε σου λε.....καλο
...
Πολυ καλη . αριστη ποιοτητα σερβις. πολυ αληθινη και οι φωτος ειναι ακριβως οπως ειναι αυτη. καλο εργαλειο αν σε ενδιαφερει, καλη και στο ενεργετικο και στο παθητικο . γενικα πολυ καλη παρουσια ευγενικη και πολυ χαλαρη.
Από φωνή είναι όμως... Brutal τελείως...! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι δεν έχω συνευρεθεί μαζί της αλλά στο τηλ. που τα είπαμε λίγο την άκουσα... προσωπικά με ξενερώνει αυτό και δεν προχώρησα.
τι σουπα......την εφαγες ολΙ?????ρε παιδια πολυμοιαζει με την παολινα.....
τι σουπα......την εφαγες ολΙ?????
δυλαδυ οχι δεν ειναι σου πα.....δηλαδη?
δηλαδηδυλαδυ οχι δεν ειναι σου πα.....
Παιδια ξερει κανεις τιποτα για την Natasha277….? Φενετε πολι καλο καυλακι