Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ΡΕ παιδια αυτή εχει βαλει τις φωτο της Αγαπης..
θα μας τρελανουνε μωρε.. τι ειμαστε? τιποτα ζωα που δεν ξερουμε τι γινεται στη πιατσα?

αντε μη τα παρω με τη καθε ηλίθια.. ουστ.. που θα υποτιμησεις τη νοημοσυνη μας..

της ριχνω μαυρο μονο και μονο γιἀυτο..
την βρήκα στο fatsa.gr με το ονομα mariantsela_travesti εκεί έχειμάλλον τη δικιά της φωτό... απολαύστε τη...

Συνημμένα

• mariantsela.JPG
    mariantsela.JPG
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 24

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
αν δεν κανο λαθος ο μορτης κανει πιατσα καθε βραδυ στην εκκα στην συγγρου αυτα καλημερα ...

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στο σχολείο μάθαμε πως το μόριο είναι κάτι το πολύ πολύ μικρό!!!

:think: www.adoos.gr/post/22045015/trans_me_terastio_morio_stin_athina]Αυτη γιατί λέει τεραστιο???[/url]

Δεν στα μάθανε καλά στο σχολείο φίλε Hotyan!!!! Κάποια μόρια είναι μικρά...πχ το Η2Ο (νερό) ενώ άλλα μπορεί να είναι πολύ μεγάλα....πχ το κολλαγόνο!!!!

Ρίξε μιά ματιά!!!

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχχαχαχα  αυτη εχει κλεψει αυτουσιο το κειμενο της καταχωρησης μου στο adoos απο οταν ημουνα κρητη....τη θεα μου...παντελης ελειψη εμπνευσησ γι κειμενο καταχωρησης...

Γλυκιά μας Ήβη....αυτή έχει κλέψει τα πάντα από τους πάντες τελικά!!!!!!!!!!

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και τισ φωτο της αγαπης...κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι ομως...

Τί θα της κλείσεις ραντεβουδάκι???????????????? Βάλε συναγερμό μη σε κλέψει κι εσένα.....!!!!!! Και μετά άντε να σε βρούμε!!!!

Ενημέρωσε μας!!!!

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τί θα της κλείσεις ραντεβουδάκι???????????????? Βάλε συναγερμό μη σε κλέψει κι εσένα.....!!!!!! Και μετά άντε να σε βρούμε!!!!

Ενημέρωσε μας!!!!
της ειπα απλα οτι το κειμενο το εχω χρησιμοποιησει στην καταχωρηση μου στο adoos για οταν ημουνα κρητη και οτι το χρησιμοποιω γενικα σε αυτεσ τισ αγγελιες..δεν ειδα να το αποσυρει...να μου πεις σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει παρθενογενεση...χαχχαχαχαχ...αν την εκφραζει ο  τροπος που το χω συνταξει με γεια της το κειμενακι σιγα το πραγμα..μου φανηκε παντως θρασυτατη σαν κινηση!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εμφάνιση: Εντυπωσιακός/η

:new_shocked: :tooth: :2funny:

Stories

Νέο!