You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
την βρήκα στο fatsa.gr με το ονομα mariantsela_travesti εκεί έχειμάλλον τη δικιά της φωτό... απολαύστε τη...ΡΕ παιδια αυτή εχει βαλει τις φωτο της Αγαπης..
θα μας τρελανουνε μωρε.. τι ειμαστε? τιποτα ζωα που δεν ξερουμε τι γινεται στη πιατσα?
αντε μη τα παρω με τη καθε ηλίθια.. ουστ.. που θα υποτιμησεις τη νοημοσυνη μας..
της ριχνω μαυρο μονο και μονο γιἀυτο..
Συνημμένα
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
Τρομερή !!!! ελπίζω να την τιμήσω σύντομα !!!!αννα κ
www.adoos.gr/post/22049881/ipoundiiquestiiparainotifrac12iplusmn_imiddot]Εγκό αυτή σελο!!![/url]
Θδουδσάνα η τλανθ που τα κανι ολα.....
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
τόξερα πως έχεις εκλεπτισμένο γούστο ρε χότυwww.adoos.gr/post/22049881/ipoundiiquestiiparainotifrac12iplusmn_imiddot]Εγκό αυτή σελο!!![/url]
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
50 πρεπει να παιρνει..περιμενουμε εντυπωσειςΤρομερή !!!! ελπίζω να την τιμήσω σύντομα !!!!
RY
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα ξερει κανεισ για την εν λογο κυρια baby doll απο το φατσα την εχει σθναντησει κανεισ
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
για Αννα Κ μιλάμε πάντα ε? 100 νομίζω..50 πρεπει να παιρνει..περιμενουμε εντυπωσεις
Δε ξέρω γιατί το ρωτάς εδώ.Καλή περίπτωση με αυταρχικες ορέξεις...
Στο σχολείο μάθαμε πως το μόριο είναι κάτι το πολύ πολύ μικρό!!!
www.adoos.gr/post/22045015/trans_me_terastio_morio_stin_athina]Αυτη γιατί λέει τεραστιο???[/url]
www.adoos.gr/post/22045015/trans_me_terastio_morio_stin_athina]Αυτη γιατί λέει τεραστιο???[/url]
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
χαχαχχαχαχα αυτη εχει κλεψει αυτουσιο το κειμενο της καταχωρησης μου στο adoos απο οταν ημουνα κρητη....τη θεα μου...παντελης ελειψη εμπνευσησ γι κειμενο καταχωρησης...
Στο σχολείο μάθαμε πως το μόριο είναι κάτι το πολύ πολύ μικρό!!!
Δεν στα μάθανε καλά στο σχολείο φίλε Hotyan!!!! Κάποια μόρια είναι μικρά...πχ το Η2Ο (νερό) ενώ άλλα μπορεί να είναι πολύ μεγάλα....πχ το κολλαγόνο!!!!
Ρίξε μιά ματιά!!!
χαχαχχαχαχα αυτη εχει κλεψει αυτουσιο το κειμενο της καταχωρησης μου στο adoos απο οταν ημουνα κρητη....τη θεα μου...παντελης ελειψη εμπνευσησ γι κειμενο καταχωρησης...
Γλυκιά μας Ήβη....αυτή έχει κλέψει τα πάντα από τους πάντες τελικά!!!!!!!!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
και τισ φωτο της αγαπης...κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι ομως...Γλυκιά μας Ήβη....αυτή έχει κλέψει τα πάντα από τους πάντες τελικά!!!!!!!!!!
και τισ φωτο της αγαπης...κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι ομως...
Τί θα της κλείσεις ραντεβουδάκι???????????????? Βάλε συναγερμό μη σε κλέψει κι εσένα.....!!!!!! Και μετά άντε να σε βρούμε!!!!
Ενημέρωσε μας!!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
της ειπα απλα οτι το κειμενο το εχω χρησιμοποιησει στην καταχωρηση μου στο adoos για οταν ημουνα κρητη και οτι το χρησιμοποιω γενικα σε αυτεσ τισ αγγελιες..δεν ειδα να το αποσυρει...να μου πεις σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει παρθενογενεση...χαχχαχαχαχ...αν την εκφραζει ο τροπος που το χω συνταξει με γεια της το κειμενακι σιγα το πραγμα..μου φανηκε παντως θρασυτατη σαν κινηση!!!Τί θα της κλείσεις ραντεβουδάκι???????????????? Βάλε συναγερμό μη σε κλέψει κι εσένα.....!!!!!! Και μετά άντε να σε βρούμε!!!!
Ενημέρωσε μας!!!!
Ααααχ!!
sabi τρελή καυλοξανθιά !!! adult.gr
www.adult.gr/cgi-bin/gr/adult.cgi?type=ad&action=view&old_action=search&cat=1&ad=208374&keywords=&file=26&total=137&id=208374&order=-photo, -id, id]Ψήνομαι!!![/url]
Την έχει πάρει κάποιος???
sabi τρελή καυλοξανθιά !!! adult.gr
www.adult.gr/cgi-bin/gr/adult.cgi?type=ad&action=view&old_action=search&cat=1&ad=208374&keywords=&file=26&total=137&id=208374&order=-photo, -id, id]Ψήνομαι!!![/url]
Την έχει πάρει κάποιος???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226