Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (17 μέλη και 33 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε τι λεει αυτη??? ρε είστε να τη πάρουμε ρε??  πόσα ζηταει ή μαλλον πόσα δίνει?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
I'm very busy person so please - without bulshit. My company is very nice, relax. If you dont beleave - try me!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γενικότερα we dont beleave Βουλαροτράβελα like you. xaxaxa :birdman: :birdman: :birdman:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καρλότα φίλε - εγγύηση. :2funny:

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Καλημερα,πριν απο μερικα χρονια(5-6) στο Αχαρνων 104 ειχα παει ,αρκετες φορες ομολογω,με μια τρανς(οχι εγχειρισμενη)η οποια ηταν φοωερη στο κρεββατι και πολυ καβλιαρα.Την συγκεκριμενη δεν την εχω ξαναδει πουθενα και θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πε,Χαρα νομιζω ηταν το ονομα της,αλλα με επιφυλαξη γιατι δεν θυμαμαι καλα.Απευθηνομαι κυριως στις επαγγελματιες του φορουμ αν μπορουν να βοηθησουν.Εχω κανει ξανα αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν ειχα παρει καποια απαντηση σαφη.....αν μπορει καποια απο τις κοπελες να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Ξαναλεω δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα της γιατι πανε πολλα χρονια αλλα ειχα περασει σουπερ μαζι της.....(περιγραφη.καστανη,φοβερο σωμα,οχι πολυ ψηλη,πολυ προστυχο προσωπο).

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Καλημερα,πριν απο μερικα χρονια(5-6) στο Αχαρνων 104 ειχα παει ,αρκετες φορες ομολογω,με μια τρανς(οχι εγχειρισμενη)η οποια ηταν φοωερη στο κρεββατι και πολυ καβλιαρα.Την συγκεκριμενη δεν την εχω ξαναδει πουθενα και θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πε,Χαρα νομιζω ηταν το ονομα της,αλλα με επιφυλαξη γιατι δεν θυμαμαι καλα.Απευθηνομαι κυριως στις επαγγελματιες του φορουμ αν μπορουν να βοηθησουν.Εχω κανει ξανα αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν ειχα παρει καποια απαντηση σαφη.....αν μπορει καποια απο τις κοπελες να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Ξαναλεω δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα της γιατι πανε πολλα χρονια αλλα ειχα περασει σουπερ μαζι της.....(περιγραφη.καστανη,φοβερο σωμα,οχι πολυ ψηλη,πολυ προστυχο προσωπο).

Καλησπέρα, η κοπέλα είναι η Χαρά και δουλεθεί Πέμπτη Παρασκευή πρωί (μέχρι τις 15¨30) στη Μητυλήνης 32.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
εεεε μαλλον οχι.. δε θελουμε να τη παντρευτουμε προς το παρον.. να τη γνωρισουμε πρωτα, να τη δοκιμασουμε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και μετα βλεπουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom