τστστστστστστστσ....... Καλημερα σας παλιοπαιδα....
Λυσαξατε παλι λυσαξατε.....
Μπααααααα, μην το λές! Κρύβε λόγια!!!
Ουτε μια ωρα δεν μπορω να λειψω.... Παρτουζα κανετε....
Για να περνάει η ώρα... μέχρι να έλθει και η σειρά σου...χεχεχε
τστστστστστστστσ....... Καλημερα σας παλιοπαιδα....
Λυσαξατε παλι λυσαξατε.....
Ουτε μια ωρα δεν μπορω να λειψω.... Παρτουζα κανετε....
Σεκερντες φιλεναδα.....καλημερα φιλεναδα.............
μου τον εχεις τρελανη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν τον κραταη τιποτα σε θελη για γαμο
Ειχα ενα Ροκκα Μακρυμαλλη εχθες το βραδυ.... αγανακτησα... αχχχχχχχχχχΣαν να ειχες πολυ χθεσινοβραδυνο αγωνα και αργησες να ξυπνησης;
καλημερα φιλεναδα.............
μου τον εχεις τρελανη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν τον κραταη τιποτα σε θελη για γαμο
Καλημερα Τερακουλικο μου.... Το ηθικο ψηλα????καλημέρα Δανάη.. κουκλάρα..
Ειχα ενα Ροκκα Μακρυμαλλη εχθες το βραδυ.... αγανακτησα... αχχχχχχχχχχ
Η συνταγη αυτη προκειτε να χρησιμοποιηθη καπου?????Πλύντε τα λαχανικά και χωρίστε τα σε κομμάτια. Πλύντε και καθαρίστε τις γαρίδες. Αφαιρέστε το εντεράκι με την άμμο. Αλατοπιπερώστε τες, αλείψτε τες με λίγο λάδι, αραδιάστε τες στη σχάρα και ψήστε τες 5΄ στο γκριλ. Βάλτε σε τηγάνι το λάδι και ζεστάνετέ το σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε τα σκάλοπ και τηγανίστε τα. Στραγγίστε τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αραδιάστε τα επάνω στη σαλάτα μαζί με τις γαρίδες, τις λωρίδες του καρότου και τους κρίκους των κρεμμυδιών. Βάλτε τα υλικά του ντρέσινγκ σε ένα βαζάκι με καλό κλείσιμο και χτυπήστε τα να ενωθούν. Περιχύστε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρετέ την αμέσως.
Καλή επιτυχία!
Ακριβωωωωωωωωωςςςςςςς.....Ασε πιά το μακρυμάλλη για χατήρι φαλακρούύύύύύύύ (που λέει και το άσμα)
Γιατι βρε Δαναη τι σε εκανε και αγανακτησεςΕιχα ενα Ροκκα Μακρυμαλλη εχθες το βραδυ.... αγανακτησα... αχχχχχχχχχχ
Η συνταγη αυτη προκειτε να χρησιμοποιηθη καπου?????
Μου αρεσουν οι διγαμοι.... Υπαρχη ανταγωνισμος...... Ποια θα κανη καλυτερο κρεβατι....Λες να είμαι ο πρώτος δίγαμος στην Ελλάδα?
Καλημερα Τερακουλικο μου.... Το ηθικο ψηλα????
απλα οοοοοοοταν τη φτιαξης μας καλεις.........
Και χορτατος και απο ολααπλα οοοοοοοταν τη φτιαξης μας καλεις.........
Δεν εχυνε με τιποτα.... Πονεσε το κωλαρακη μου....και ειχε και βαρυ πυροβολικο... λες να νομιζε οτι ηταν σε καμμια συναυλια και ηταν σε υπερδιεγερση???? Παντως Μακρυμαλλης και κουκλος ο ατιμος και κορμαρα.... αστα μην συνχιζομε και μολις ξυπνησαΓιατι βρε Δαναη τι σε εκανε και αγανακτησες
Μου αρεσουν οι διγαμοι.... Υπαρχη ανταγωνισμος...... Ποια θα κανη καλυτερο κρεβατι....