You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 206
Μάγκες σκέφτομαι να κατέβω Αθήνα σε λίγες μέρες, μπορείς κάνεις να μου πει την πιο φτηνή τραβεστί ή κρος που να είναι σχετικά καλή ,είτε από αγγελιες στο kanesex ή στα μπουρδέλα , παθητική
Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας όλες είναι παθητικές μόνο η Βίκυ έχει πουλάκι
Οι υπόλοιπες έκοψαν το πουλάκι και έβαλλαν μουνάκι
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Καμμια πρόθυμη ? κανένας προθυμος .Δινω και δωράκι .Zητάω ε/π κοριτσακι με δικο του χώρο στον Πειραία να μου προσφερει αισθησιακό μασάζ με χάπυ εντ με το στομα η ,,,,,,,,
Kαυτη Τρανς με Τελειο Κωλομουνο και Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων
Τρανς Μelinda, 32χρ, πολυ Εμφανισιμη, Φυσικη Θηλυκοτητα, Υπεροχο Κωλομουνο, και Μεγαλη Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων! Γενικα κυριως Παθητικη κατα την θηλυκη φυση μου, Ενεργητικη ΜΟΝΟ με υπακουους παθητικους και τουλαχιστον μετριας εμφανισης. Αν εισαι Ενεργητικος μονο, Βαθύ Τσιμπουκι, Δυνατο Γαμησι...
kanesex.com
μαγκες εχουμε καμια ενημερωση για αυτη ,απο υπηρεσιες και τιμη πως ειναι?
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.950
- Πόντοι
- 206
Αν ήταν τίμια θα είχε αγγελία στα crossΤρανς (Παθητικιά)
Είμαι η Ζενια 26 χρονών Τρανς (Παθητικιά) Πολύ καυλιάρα πανέμορφη και μονίμως καυλώμενει για άντρες και ζευγαρια που ψάχνουν το ξεχωριστό Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο.. Το δωράκι μου 70 ευρώ με 1 ώρα. Κάλεσε με και δεν θα χάσεις..6978125675 Μόνο σοβαρές προτάσεις και αποκρύψεις δεν τις...kanesex.com
Γνώμη κανεις για εδώ;
Τίμια περίπτωση φαίνεται
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.797
- Πόντοι
- 456
μη λες τετοια και μολις γυρισα απο το αγαπημενο μου Πουκετ ,εκει εχει φουλ τετοιαZητάω ε/π κοριτσακι με δικο του χώρο στον Πειραία να μου προσφερει αισθησιακό μασάζ με χάπυ εντ με το στομα η ,,,,,,,,
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 371
Συμφωνώ..!!!Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας όλες είναι παθητικές μόνο η Βίκυ έχει πουλάκι
khfhnas(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 450
- Πόντοι
- 300
Τρια πραγματα μπορει να συμβαινουν : α) εισαι φουλ ερωτευμενος με την Ιρις/ Μιχαελα β) εισαι η Ιρις/Μιχαελα και γ) πληρωνεσαι αμεσα ή εμμεσα απο την Ιρις /Μιχαελα. Στο επομενο προφιλ σου καλο ειναι να μην αφηνεις προσβαση στα τελευταια μηνυματα γιατι καρφωνεσαι ευκολα. 44 μηνυματα και τα 41 αφορουν ποσο υπεροχα περασες και τι καταπληκτικα που ειναι τα κοριτσια....Όντως φίλε μου.Σύντομα θα την επισκεφτώ. Το γαμησι το απολαμβάνει και η ίδια!!! Θεωρώ ότι είναι γεννημένη με την ξεκωλαιαζουν!!!! Δεν τα κλαις τα χρήματα σου!!!!!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 606
μπορει να ειναι εροτευμενο τ μουτρο η απλα να τ γαμαει φρι η οτυ αλλο ...τ ψαχνεις να βρεις !!!!!!τ ξερουμε τ εχουμε δοκημασει καλη στ παθητικο .....αλλα ως εκυ!!!
Ντανιελα τρανς 694 284 6862
CHECK HERE ⬇️ ????Twitter ??? ❤@TsMaryna ❤ ❤https://onlyfans.com/marynats❤ Check my Only fans for more videos photos ☝️ CHECK HERE⬇️ https://www.top4fans.com/tsmaryna/ DANIELLA TS Girl που μόλις Επέστρεψε εδώ για να σε τρελάνει!!! Σούπερ καυτό με καταπληκτικές καμπύλες Είμαι το REAL TS Girl που...
kanesex.com
Έχει κανένας πληροφορίες ;
Με ενδιαφέρει να είμαι ενεργητικός
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 606
για ξιφομαχία σ βλεπω μουτρο!!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.999
- Πόντοι
- 3.886
Ταυλανδες έρχονται καθόλου; Έψαχνα κάτι σαν Yasmin Lee
❤Trans.RENA.Τα.κανω.ολα❤ - Αθήνα - Transsexuals Ψάχνουν για άντρες - KaneSex Αγγελίες Γνωριμιών
Έχουμε πληροφορίες για αυτή,τιμή,πως είναι στο κρεβάτι
Trans.RENA.Τα.κανω.ολα
6995330170 TRANS RENA Καινούργια καυλα στον χωρο ,Ενεργητική παθητική δυνατά γαμησια,λαίμαργα τσιμπουκια, ερωτικό μασάζ, δέχομαι στον χώρο μου στο κέντρο
kanesex.com
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.797
- Πόντοι
- 456
ΑΈχουν έλθει κατά καιρούς κάποιες απωανατολίτισσες, αλλά, κρίνοντας απ' τις φωτογραφίες, είχαν μικρά πουλάκια. Εσύ θες και Ταϊλανδέζα και ψωλαρού σαν τη Yasmin. Παραείσαι απαιτητικός.
Μετά από παρότρυνση συναγωνιστή είπα να βάλω 2 περιπτωσεις αυτές και άλλες βεβαια ήταν στο Πουκετ κοριτσάκια στυλ βεβαια ,για ενεργητικους αφιστουργημα για παθητικούς το κόβω δύσκολο εχουν μικρά προσόντα , αλλά γουστάρουν πολύ
Συνημμένα
τι να τον κάνεις τον βελιγκεκα ρε φίλε;❤Trans.RENA.Τα.κανω.ολα❤ - Αθήνα - Transsexuals Ψάχνουν για άντρες - KaneSex Αγγελίες Γνωριμιών
Trans.RENA.Τα.κανω.ολα
6995330170 TRANS RENA Καινούργια καυλα στον χωρο ,Ενεργητική παθητική δυνατά γαμησια,λαίμαργα τσιμπουκια, ερωτικό μασάζ, δέχομαι στον χώρο μου στο κέντροkanesex.com
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Μάγκες η Αλυσσα/Αλίκη τι απέγινε? Κάνει ακόμα ραντεβου? Έσβησε και το προφίλ της στο xvideos αλλά έκανε ινστα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 606
kana link ??
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 371
Για βοηθά λίγο γιατί την ψάχνουμε και εμειςΜάγκες η Αλυσσα/Αλίκη τι απέγινε? Κάνει ακόμα ραντεβου? Έσβησε και το προφίλ της στο xvideos αλλά έκανε ινστα
Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Άστο καλύτερα φίλεGABRIELLA ENERGOPATHITIKI TRANS ATHENS
Καμια πληροφορία ??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις