Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
εχουμε καμια γνωμη για καρμεν?
Είναι πολύ ωραιο να τις βλέπεις να καυλωνουν .Καβλωνουν ανάλογα την περίπτωση, τον πελάτη, αν πρέπει να είναι ενεργητικές κι έχουν πάρει τα χαπάκια τους και πάει λέγοντας....
Με το χύσιμο συνήθως το κρατάνε αλλά πολλές φορές εννοείται τελειώνουν,άνθρωποι είναι
Ωραίο μωρο.Έχει βρεθεί κανείς με Δέσποινα π ήταν φυλής 99;
Για τις περισσότερες τρανς εδώ και αρκετά χρόνια διαβάζω μόνο mixed σχόλια. Δηλαδή άλλος γράφει πέρασε τέλεια και άλλος χάλια. Τι να πω. Όλα είναι σχετικά μάλλον.Αξίζει;
Διάβασα mixed σχόλια;
Ωραίο μωρό φαίνεται
Γενικά ψάχνω μια τελείως παθητική σε λογική τιμή.
Έχετε καμία πρόταση;
Αυτό το μήνυμα να το βλέπουν όλοι εκείνοι οι μαλάκες που μας περιγελούν επειδή πάμε με τρανς όταν είναι να πληρώσουμε την υπηρεσία του σεξΕίναι πολύ ωραιο να τις βλέπεις να καυλωνουν .
Πόσο μάλιστα να τις βλέπεις να τελειώνουν και να χυνουν και αυτες από την καυλα ...και χωρίς να το περιμένεις μάλιστα.
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές επάνω στην φάση να τα δίνουν όλα και να χυνουν αβέρτα.
πρεπει να ειναι μεγαλη η Βικυ σε ηλικια...ετσι την εχω κοψει.Η Βίκυ δεν Καυλώνει πάντα δυστυχώς
τα χει με γκομενο οποτε λογικο να αραίωσε τις βίζιτες.Ωραίο μωρο.
Έχει χαθεί αυτη ομως πολύ καιρό.
Αναρωτιέμαι και εγώ.
Σωστός...Αυτό το μήνυμα να το βλέπουν όλοι εκείνοι οι μαλάκες που μας περιγελούν επειδή πάμε με τρανς όταν είναι να πληρώσουμε την υπηρεσία του σεξ
Σωστός...Αυτό το μήνυμα να το βλέπουν όλοι εκείνοι οι μαλάκες που μας περιγελούν επειδή πάμε με τρανς όταν είναι να πληρώσουμε την υπηρεσία του σεξ
Η αλήθεια είναι ότι το παρακανε.τα χει με γκομενο οποτε λογικο να αραίωσε τις βίζιτες.
παλιά που 'ηταν ακόμη κοκκινομάλλα ηταν τρελό μωρό,μετά που το γύρισε στο ξανθό κ έκανε τα χείλια ρόφου κ έκανε κ έντονα τα ζυγωματικά της θεωρώ ότι το χάλασε το ιματζ
Πόσο μεγάλη?πρεπει να ειναι μεγαλη η Βικυ σε ηλικια...ετσι την εχω κοψει.
μακάρι να μπορουσα να βρω γκόμενα τρανςΣωστός...
Είναι πολύ καυλα οι τρανς φίλε.
Μερικές είναι καλύτερες από γκόμενά.
50 στο νερο ή κοντά εκεί + -Πόσο μεγάλη?
Μάλιστα...50 στο νερο ή κοντά εκεί + -
Ισχύει 100%το κακό είναι οτι δεν θα δείς πλέον σε σπίτια να πάει το νέο αίμα...εξαιρούνται οι Ναταλία κ η Ελίνα...οι αλλες που είναι στα μπουρδέλα είναι παλιες καραβάνες ...κ μερικές παρα πολυ παλιές
οι νέες το έχουν ρίξει στο ανεξάρτητο απο κανεσεξ κ στις μαλακίες onlyfans κτλ
μπορει να κάνω κ λάθος,άλλα αυτην την εντύπωση μου έχει δώσει.Μάλιστα...
Παρολα αυτα παραμενει δύνατο μωρό από ότι έχω διαβάσει γενικά.
Θα την επισκεφτώ κάποια στιγμή και θα δω.μπορει να κάνω κ λάθος,άλλα αυτην την εντύπωση μου έχει δώσει.
Βέβαια, στην Ελλάδα, και οι τρανς, καταρχην είναι όλες επαγγελματίες του σεξ και κατά δευτερον, είναι ακριβώς όπως και οι γκόμενες και χειρότερες: ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ (αυτές μάλιστα δικαιολογούνται)μακάρι να μπορουσα να βρω γκόμενα τρανς