You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
μουτρο σ πρωτινο να προσεξεις και να μην μπλεξεις αφου δεν κατεχεις απο αυτα...θα σ ελεγα κ ολας να μ δωσεις τ τηλ της για να σε βγαλω απο τ στραβο τ δρομοΛίγο τη βοήθεια σας παίδες
Μου έτυχε χθες μια αγγλίδα τρανς γύρω στα 23-25 όπως δείχνει, αυτή μου είπε 23, που από την εμφάνιση της αν δεν μου το έλεγε θα θα καταλάβαινα ποτέ ότι είναι ts. Μετά από καφεδάκι και πάνω στα γλωσσόφυλα στο αμάξι μου είπε τι κρύβει στα σκέλια της. Είναι μόνο παθητικιά και μου πρότεινε να την πάρω.
Επειδή μου αρέσει πολύ η εμφάνισή της αλλά δεν έχω ξαναπάει με τρανς οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
καλη περηπτωση εχει προφιλ στ κανε σεχ εδω κ χρονιαΚαλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
Την έχει επισκεφθεί κανένας ;
Με ενδιαφέρει να είμαι ενεργητικός
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 103
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
που την θυμήθηκες ? cross εμφανίσημο, φανατική οπαδός της μαντόννα, απίστευτη στενοκώλαΚαλησπέρα σας,θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τη Μάντυ , μιλάω για πολύ παλιά καραβάνια, πριν καμία 20 χρόνια ζούσε στη Φαλήρου στο Κουκάκι ... Γνωρίζει κανείς κάτι ? Αν ναι ας μου στείλει πμ, σας ευχαριστώ.
θα στοιχιμάτιζα ότι πρόκειτια για την Μάντυ που αναφέρθηκε ο συνάδελφος στην προηγούμενη σελίδα
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.924
- Πόντοι
- 206
Για στείλε τη από δω, που να μπλέκεις εσύ, είσαι και άμαθοςΛίγο τη βοήθεια σας παίδες
Μου έτυχε χθες μια αγγλίδα τρανς γύρω στα 23-25 όπως δείχνει, αυτή μου είπε 23, που από την εμφάνιση της αν δεν μου το έλεγε θα θα καταλάβαινα ποτέ ότι είναι ts. Μετά από καφεδάκι και πάνω στα γλωσσόφυλα στο αμάξι μου είπε τι κρύβει στα σκέλια της. Είναι μόνο παθητικιά και μου πρότεινε να την πάρω.
Επειδή μου αρέσει πολύ η εμφάνισή της αλλά δεν έχω ξαναπάει με τρανς οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Ποιο παλιά νομιζω έκανε πεζοδρόμιο πίσω από την Ολυμπιακή Συγγρου και στα γύρω στενάκια μετά χάθηκε η το αραίωσε . Είχε αγγελία στο Adult (μιλάμε για 10 χρόνια πίσω ε;)Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
Εγώ την γνώρισα εποχές 2002 περίπου και είχε κάνει αλλαγή φίλου, ξέρει κανείς που βρίσκεται? Είχε διαμέρισμα ένα στενό πάνω από το φιξ στην οδό Φαλήρου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει αν ξέρει κάτι για τι συγκεκριμένη?που την θυμήθηκες ? cross εμφανίσημο, φανατική οπαδός της μαντόννα, απίστευτη στενοκώλα
Φίλε μου όχι , δεν είναι αυτοί.. δεν είναι αυτοί που έχεις στο λινκ ,Ποιο παλιά νομιζω έκανε πεζοδρόμιο πίσω από την Ολυμπιακή Συγγρου και στα γύρω στενάκια μετά χάθηκε η το αραίωσε . Είχε αγγελία στο Adult (μιλάμε για 10 χρόνια πίσω ε;)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
αρκετά καλή, δεν βιάζεται, φιλάει, της αρέσει να γλείφει πατούσες (φρόντισε ναχεις καθαρά πόδια) καλό εργαλείο και καυλιάραΚαλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
gambros
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 292
- Πόντοι
- 0
ακολούθησα τη συμβουλή σου και την επισκέφτηκα χθες βράδυ. Το κορίτσι ήταν μια χαρά, δοτικό. για 50ευρώ άξιζε φουλ και όντως συμμετείχε στη φάση... έχω περάσει χειρότερα με περισσότερα χρήματα. Γενικά ως πρωτη εμπειρία ήταν ωραία, σίγουρα κάποια πράγματα με χαλούσαν, αλλά αυτό είναι μάλλον δικό μου θέμα, δεν έφταιγε η Φένια -επαγγελματίας σε όλα της, έκανε ό,τι ζήτησα, όπως το ζήτησα και βγάζει αρκετό νάζι στον παθητικό ρόλο για να σε κάνει να ξεχάσεις τα... υπόλοιπα.Για μενα προσωπικα η Φενια ειναι περιπτωση....με 50 ευρω περνας τζαμι για μια ωρα γεματη (ειτε top ειτε bottom)...εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ακριβη γιατι γουσταρει ΠΑΡΑ πολυ αυτο που κανει και δεν την ενδιαφερει μονο πως θα κονομησει (προσωπικη αποψη παντα)... σε αντιθεση με αρκετες ξενες λατινες (οχι ολες βεβαια ) οι οποιες ερχονται για μερικες μερες / μηνες, χρεωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους και οτι αρπαξουν....Δοκιμασε τα ολα και κρινε απο μονος σου....
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Η Φενια είναι σταθερή αξία, έχω πάει αρκετές φορές και πάντα πέρναγα καλά.
Θέλω να επισκεφθώ την Φένια απλά θελω να δω αν με βολεύει η τοποθεσία που βρίσκεται! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που είναι ο χώρος της ;Η Φενια είναι σταθερή αξία, έχω πάει αρκετές φορές και πάντα πέρναγα καλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.436
ειναι στα εξαρχεια...οχι πολυ κοντα στην Πλατεια...πιο κοντα στην Ιπποκρατους...Θέλω να επισκεφθώ την Φένια απλά θελω να δω αν με βολεύει η τοποθεσία που βρίσκεται! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που είναι ο χώρος της ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ πολύ!!ειναι στα εξαρχεια...οχι πολυ κοντα στην Πλατεια...πιο κοντα στην Ιπποκρατους...
αυτη η φενια που λετε ειναι αυτη
Φένια Αποστόλου: η μοναδική Ελληνίδα τρανς θεατρική σκηνοθέτις μιλά για τη ζωή και την πορεία της | LiFO
Με αφορμή το νέο της έργο, περιγράφει πώς η μετάβασή της έγινε παράλληλα με την καλλιτεχνική της εξέλιξη και εξηγεί γιατί δεν θέλει να καπελώνει τη δουλειά της ο χαρακτηρισμός της «τρανς δημιουργού»
www.lifo.gr
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Έτσι νμζαυτη η φενια που λετε ειναι αυτη
Φένια Αποστόλου: η μοναδική Ελληνίδα τρανς θεατρική σκηνοθέτις μιλά για τη ζωή και την πορεία της | LiFO
Με αφορμή το νέο της έργο, περιγράφει πώς η μετάβασή της έγινε παράλληλα με την καλλιτεχνική της εξέλιξη και εξηγεί γιατί δεν θέλει να καπελώνει τη δουλειά της ο χαρακτηρισμός της «τρανς δημιουργού»www.lifo.gr
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.436
Αυτη ακριβως ειναιαυτη η φενια που λετε ειναι αυτη
Με αφορμή το νέο της έργο, περιγράφει πώς η μετάβασή της έγινε παράλληλα με την καλλιτεχνική της εξέλιξη και εξηγεί γιατί δεν θέλει να καπελώνει τη δουλειά της ο χαρακτηρισμός της «τρανς δημιουργού»www.lifo.gr
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Υπάρχει μασατζιδικο με τραβελια;
Τηλέφωνο έχουμε? Καλό φαίνεται....Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΑ 6985985270
Είμαι η Έλενα καυτή γεμάτη καύλες αν θες να περάσεις όμορφα και ανετα χωρίς βιασύνες καλά θα κάνεις να με προτιμήσεις, είμαι κυρίως παθητική αλλά όχι μόνο, φιλιά χάδια 69 γλειψιματα παντού κτλ, 30 ετών έμπειρη 1,73υψος 74 κιλά , μόνο γενναιόδωροι παρακαλώ, σε δικό χωρο σου, Ευχαριστώ φιλουρες!
kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226