Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη
Την έχει επισκεφθεί κανένας ;
Με ενδιαφέρει να είμαι ενεργητικός

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Λίγο τη βοήθεια σας παίδες
Μου έτυχε χθες μια αγγλίδα τρανς γύρω στα 23-25 όπως δείχνει, αυτή μου είπε 23, που από την εμφάνιση της αν δεν μου το έλεγε θα θα καταλάβαινα ποτέ ότι είναι ts. Μετά από καφεδάκι και πάνω στα γλωσσόφυλα στο αμάξι μου είπε τι κρύβει στα σκέλια της. Είναι μόνο παθητικιά και μου πρότεινε να την πάρω.
Επειδή μου αρέσει πολύ η εμφάνισή της αλλά δεν έχω ξαναπάει με τρανς οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη
μουτρο σ πρωτινο να προσεξεις και να μην μπλεξεις αφου δεν κατεχεις απο αυτα...θα σ ελεγα κ ολας να μ δωσεις τ τηλ της για να σε βγαλω απο τ στραβο τ δρομο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη

καλη περηπτωση εχει προφιλ στ κανε σεχ εδω κ χρονια

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη

Καλησπέρα σας,θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τη Μάντυ , μιλάω για πολύ παλιά καραβάνια, πριν καμία 20 χρόνια ζούσε στη Φαλήρου στο Κουκάκι ... Γνωρίζει κανείς κάτι ? Αν ναι ας μου στείλει πμ, σας ευχαριστώ.
που την θυμήθηκες ? cross εμφανίσημο, φανατική οπαδός της μαντόννα, απίστευτη στενοκώλα

θα στοιχιμάτιζα ότι πρόκειτια για την Μάντυ που αναφέρθηκε ο συνάδελφος στην προηγούμενη σελίδα

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.924
Πόντοι
206
Λίγο τη βοήθεια σας παίδες
Μου έτυχε χθες μια αγγλίδα τρανς γύρω στα 23-25 όπως δείχνει, αυτή μου είπε 23, που από την εμφάνιση της αν δεν μου το έλεγε θα θα καταλάβαινα ποτέ ότι είναι ts. Μετά από καφεδάκι και πάνω στα γλωσσόφυλα στο αμάξι μου είπε τι κρύβει στα σκέλια της. Είναι μόνο παθητικιά και μου πρότεινε να την πάρω.
Επειδή μου αρέσει πολύ η εμφάνισή της αλλά δεν έχω ξαναπάει με τρανς οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη
Για στείλε τη από δω, που να μπλέκεις εσύ, είσαι και άμαθος

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη

Ποιο παλιά νομιζω έκανε πεζοδρόμιο πίσω από την Ολυμπιακή Συγγρου και στα γύρω στενάκια μετά χάθηκε η το αραίωσε . Είχε αγγελία στο Adult (μιλάμε για 10 χρόνια πίσω ε;)

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
που την θυμήθηκες ? cross εμφανίσημο, φανατική οπαδός της μαντόννα, απίστευτη στενοκώλα
Εγώ την γνώρισα εποχές 2002 περίπου και είχε κάνει αλλαγή φίλου, ξέρει κανείς που βρίσκεται? Είχε διαμέρισμα ένα στενό πάνω από το φιξ στην οδό Φαλήρου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει αν ξέρει κάτι για τι συγκεκριμένη?

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Ποιο παλιά νομιζω έκανε πεζοδρόμιο πίσω από την Ολυμπιακή Συγγρου και στα γύρω στενάκια μετά χάθηκε η το αραίωσε . Είχε αγγελία στο Adult (μιλάμε για 10 χρόνια πίσω ε;)
Φίλε μου όχι , δεν είναι αυτοί.. δεν είναι αυτοί που έχεις στο λινκ ,

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους !!!
Σκέφτομαι για επίσκεψη

αρκετά καλή, δεν βιάζεται, φιλάει, της αρέσει να γλείφει πατούσες (φρόντισε ναχεις καθαρά πόδια) καλό εργαλείο και καυλιάρα

gambros

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
5
Like
292
Πόντοι
0
Για μενα προσωπικα η Φενια ειναι περιπτωση....με 50 ευρω περνας τζαμι για μια ωρα γεματη (ειτε top ειτε bottom)...εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ακριβη γιατι γουσταρει ΠΑΡΑ πολυ αυτο που κανει και δεν την ενδιαφερει μονο πως θα κονομησει (προσωπικη αποψη παντα)... σε αντιθεση με αρκετες ξενες λατινες (οχι ολες βεβαια ) οι οποιες ερχονται για μερικες μερες / μηνες, χρεωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους και οτι αρπαξουν....Δοκιμασε τα ολα και κρινε απο μονος σου....
ακολούθησα τη συμβουλή σου και την επισκέφτηκα χθες βράδυ. Το κορίτσι ήταν μια χαρά, δοτικό. για 50ευρώ άξιζε φουλ και όντως συμμετείχε στη φάση... έχω περάσει χειρότερα με περισσότερα χρήματα. Γενικά ως πρωτη εμπειρία ήταν ωραία, σίγουρα κάποια πράγματα με χαλούσαν, αλλά αυτό είναι μάλλον δικό μου θέμα, δεν έφταιγε η Φένια -επαγγελματίας σε όλα της, έκανε ό,τι ζήτησα, όπως το ζήτησα και βγάζει αρκετό νάζι στον παθητικό ρόλο για να σε κάνει να ξεχάσεις τα... υπόλοιπα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Η Φενια είναι σταθερή αξία, έχω πάει αρκετές φορές και πάντα πέρναγα καλά.

Salk97

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Η Φενια είναι σταθερή αξία, έχω πάει αρκετές φορές και πάντα πέρναγα καλά.
Θέλω να επισκεφθώ την Φένια απλά θελω να δω αν με βολεύει η τοποθεσία που βρίσκεται! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που είναι ο χώρος της ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.005
Πόντοι
3.436
Θέλω να επισκεφθώ την Φένια απλά θελω να δω αν με βολεύει η τοποθεσία που βρίσκεται! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που είναι ο χώρος της ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ειναι στα εξαρχεια...οχι πολυ κοντα στην Πλατεια...πιο κοντα στην Ιπποκρατους...

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
169
Πόντοι
1
αυτη η φενια που λετε ειναι αυτη

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.