Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
42
Πόντοι
0

Το κορίτσι είναι προσεγμένο ,πεντακάθαρη μέσα έξω ,όσο για το αν είναι πηραγμενες η φωτό η δική μου άποψη είναι πως όχι δεν είναι πειραγμενες, βέβαια εγώ έχω και αδυναμία στην Αλίκη οπότε αν θέλει και κάποιος άλλος να γράψει καλό θα ήταν . Και βέβαια σε χύνει αλλά παίρνει παραπάνω για να τελειώσει .αν πας γράψε μου εδώ η στείλε μου μύνημα να μου πεις εντυπώσεις
Έχω κανένα μισάωρο που έφυγα από την Αλίκη , ένιωθα σαν να πήγαινα με την κοπέλα μου στο παθητικό της. όλη την ώρα ήταν πέτρα το καυλι της και το έπαιζε όσο εμπενα μέσα της... Πεντακάθαρη , όπως και το διαμέρισμα της . Στα αρνητικά ήταν η στάθμευση,και την πήρα τηλ να της πω ότι θα καθυστερήσω λίγο για αυτό το λόγο και μου είπε πως έχει πάρκιγκ ένα τετράγωνο από το σπίτι της , οπότε για εμένα ήταν μια πολύ καλή επιλογή . Ξέρετε που μπορώ να γράψω κριτική για την Αλίκη ,γιατί δεν βλέπω κάποιο σχετικό νήμα ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Έχω κανένα μισάωρο που έφυγα από την Αλίκη , ένιωθα σαν να πήγαινα με την κοπέλα μου στο παθητικό της. όλη την ώρα ήταν πέτρα το καυλι της και το έπαιζε όσο εμπενα μέσα της... Πεντακάθαρη , όπως και το διαμέρισμα της . Στα αρνητικά ήταν η στάθμευση,και την πήρα τηλ να της πω ότι θα καθυστερήσω λίγο για αυτό το λόγο και μου είπε πως έχει πάρκιγκ ένα τετράγωνο από το σπίτι της , οπότε για εμένα ήταν μια πολύ καλή επιλογή . Ξέρετε που μπορώ να γράψω κριτική για την Αλίκη ,γιατί δεν βλέπω κάποιο σχετικό νήμα ;
Στείλε μου ινμποξ να μου πεις καμία παραπάνω πληροφορία μπρο για Αλίκη

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
Μια βοηθεια σε εναν αδερφο απο Θεσσαλονικη:
Ηρθε για πρωτη φορα στη πολη μας και δεν μπορω να βρω την παραμικρη κριτικη.
Έχει κανει το κσκαντεριλίκι καποιος συναγωνιστης για να δωσει τα φωτα του;

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
δεν υπάρχει καρτέλα για κριτική για το κορίτσι. Πόσταρε το λίνκ της κοπέλας εδώ και βάλε @antisthenis, θα το δει ο mod και θα σε εξυπηρετήσει άμεσα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Η Χαρά στο φυλής 99 κάθε πότε δουλεύει;

JoOne

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα κανονιζω για τώρα με Μαρίνα.. κάποιος συναγωνιστής παρακαλώ να μ πει τι παιζει.. πάω ή όχι??

Pipis1541

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
886
Πόντοι
81
Καλησπέρα κανονιζω για τώρα με Μαρίνα.. κάποιος συναγωνιστής παρακαλώ να μ πει τι παιζει.. πάω ή όχι??
Για πες πως πέρασες με Μαρίνα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
αστο ρε φιλε καλυτερα...

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
καμια γνωμη για σημερα για καλο Βραζιλιανικο υπαρχει?

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290

ntaes

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
28
Πόντοι
10
Έχει καυλι όνειρο..Απλά δεν είναι πολύ θηλυκή
Την έχω πάρει δυο φορές.Την πρώτη ήταν λίγο συνεσταλμένη, απίθανο κορμι ωραίο πρόσωπο.Ήθελε και λιγο ενεργητικό αλλά της το ξέκοψα απ την αρχή. Δεν έφερε αντίρρηση δεν πίεσε κλπ.Έχυσε κιόλας. Καλή φάση
Τη δεύτερη φορά ήταν σχετικά αξύριστη και διεκπεραιωτική δεν μου άφησε καλή εντύπωση . Το ίδιο εντυπωσιακή ,με ωραία πόδια αν περιποιηθεί τον εαυτό υης για μένα είναι ωραία . Έχει αυτό το κάτι μεταξύ άνδρα και γυναίκα.
Ελπίζω να βοήθησα.

nimesulide

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
335
Πόντοι
21

Το θέμα δεν είναι ότι πίνει, όλες πίνουν. Το θέμα είναι ότι βρωμάει, στην κυριολεξία, και είναι σαπίλα τελείως.

Μοdel Lisa και στου δυο ρόλους για καποιον χωρις πολλές εμπειρίες, τι γνώμες έχετε ?

Με κλειστά μάτια. Αν εξακολουθεί να είναι όπως ήταν πριν τις πλαστικές σε θέμα χαρακτήρα.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε όλους!!Βλεπω το τελευταίο διάστημα στο στούντιο φυλής 104 έχει 2 τρανς!!Εχει δοκιμάσει κανεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom