Travesti_Nicole
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι που θα πέσει αγόρι μου γλυκό είναι ότι θα πρέπει να εξηγεί κάποια τι προσφέρει ενώ τα γράφει .Είναι που θα πέσεις. Σαν επαγγελματίας η κάθε κοπέλα οφείλει να είναι σωστή με όλους τους πελάτες ανεξαρτήτως ψυχολογικής της κατάστασης. Αυτό είναι η δουλειά της, αυτό πουλάει.
Το ότι κάποιοι είναι μαλάκες άξεστοι βρωμιάρηδες ισχύει αλλά αυτούς μπορείς άνετα να μην τους δεχτείς.
Το πρόβλημα υπάρχει όταν μια κοπέλα του χώρου έχει ψυχολογικά ή είναι μαλακισμένη και βγάζει λάθος χαρακτήρα εκεί που δεν πρέπει...
Θα πρέπει να λύσει τα ερωτηματικά του πελάτη του πρωτάρη για να μπορέσει να βγάλει ένα ραντεβού και για να γλυτώσει τον κακοχαρακτηρισμο της, θα πρέπει να εξηγεί κάθε φορά ότι χρηματίζεται γιατί για κάποιους δεν είναι αυτονόητο και φυσικά όταν δεν πληρεί τον όρο τρανς θα πρέπει να εξηγεί τι έχει και τι δεν έχει άσχετα με το τι νιώθει κάποια ότι είναι και πολλές φορές παζάρια στην τιμή.Δεν λέω ότι όλοι είναι άκυροι που θέλουν ραντεβού αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να μηλισουν ,δεν με ενδιαφέρει αν κάποιους δεν τους βολεύει αυτό που γράφω. Πρώτα μαθαίνουμε πληροφορίες και μετά ενοχλούμε ένα άνθρωπο διαφορετικό σαν εμάς.Εγω ευτυχώς δουλεύω με λίγο κόσμο και δεν έχω τέτοια θέματα και ούτε έχει κανείς την ικανότητα να μου κάνει όλα αυτά και χαίρομαι που μπορεί να έχω λίγο κοινό αλλά είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές όταν κάτι δεν σου αρέσει και δεν χαλάς την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου που κάνει αυτή την δουλειά η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι δεν θα φταίει κάποιος που θα πάρει τηλέφωνο να τα ακούσει αυτός χωρίς να φταίει γιατί όπως προανέφερα υπάρχουν καλοί άνθρωποι με σωστή συμπεριφορά που ζητάνε ραντεβού..
Τελευταία τροποποίηση: